"AHAA MOMENT"

Ibland är det mer eller mindre sjukt hur vi matas av bilder på kändisar och bygger våra ideal ut efter det.
Hur många gånger har man inte stirrat sig blind på en kändiskropp som födde barn för ett halvår sen men ändå väger 47 kg och ser helt perfekt ut. I alla fall jag tänker inte på hur jäkla hårt dom har jobbat för att se ut sådär.
Man kollar på sig själv och tänker, ahopp, här sitter jag 10 kg fetare och har inte ens fött någon unge än. Då är det ganska trevligt och kolla på tv4+ när "The talk" visas. Jessica Alba sitter i soffan, perfekt smal efter att ha fött barn och erkänner hur hon kan se ut som hon gör. Hon fick maten levererad till dörren och matlådorna innehöll tillsammans totalt 1200 kalorier under hela dagen och hon tränade 6 timmar, VARJE DAG i flera veckor. 2h på morgonen, 2h efter lunch och tillsist 2h på kvällen. Då känns det ganska värt att sitta utvilad i soffan, normalsmal och inse att: det är fan inte värt det. En vanliga människa har inte dom förutsättningarna och det ska vi kanske vara glada för. Att vara skådespelare är nog inte alltid lätt.

Det jag ville komma fram till är i alla fall att vi ska ge oss själva en eloge för att vi klarar av att vara så vackra som vi faktiskt är, utan några miljoner att lägga på personliga tränare och underliga kostvanor. Love your self.




Kommentarer
Postat av: Elin

Gud villket bra inlägg!!

2011-08-29 @ 13:29:24
Postat av: Kickan

Så sant så!!



Och eller hur, h&m här suger fan! Och i Sthlm är det tvärtom.

2011-08-29 @ 16:05:28
URL: http://christinesundkvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0