JEFFREY CAMPBELL

Det blir mycket skor här nu känner jag. Men ett par liknande pjucks är ett måste för mig i höst! Dessa är från JC och har en klackhöjd på ungefär 10 cm. Finns i olika färger.
 

SALE! SALE! SALE!

Har ni som jag uppmärksammat alla reor som härjar just nu? Sälv har jag inte fyndat till mig själv ute i butikerna, men jag har klickat hem en del. Jag vilade ögonen på dessa en stund imorse, men bestämde mig sen för att de förmodligen är alldeles för obekväma att gå i. Men snygga är dom! Från Zara.
 
 

GREAT DAY

God afton på er,
Idag har jag gått en sväng på stan. Jag kom hem tomhänt till mig själv men hittade förstås en del grejer till liten. Därefter åkte vi till returpunkten och slängde lite grejer som legat och skräpat i bilen, vi handlade på citygross, åt glass och nu ligger jag och kollar på top model för första gången på flera år. Hoppas ni har haft en trelig tisdag :)

PRESENT FRÅN STOCKHOLM

Här är ett tips på något man kan köpa till sina barn (om de gillar såpbubblor). Dels kan de med denna framkalla bubblorna på egen hand, de kan inte spilla ut burken och effekten är riktigt kul! Denna köpte vi till Vincent i Sthlm men den bör finnas på varje BR-butik :) En bubbel-pistol.
 

SENSATE FRÅN INSTAGRAM

Lägger in lite fler bilder som nyligen är tagna. Mest från midsommarhelgen. 
 

MIN KATT APOLLO

Godmorgon på er.. Idag fick jag i alla fall sova till kl 10 :) Jag brukar vanligtvis vakna av att min katt trampar omkring på mitt ansikte/bröst och sen lägger sig med en duns som gör att man inbillar sig att han väger ungefär 10 kg. Jag har aldrig fattat vad hans lilla problem är, men han ska i alla fall alltid sova på mig. Gärna MITT på ansiktet eller halsen. Och min älskade sambo glömmer alltid att stänga sovrumsdörren när han åker till jobbet på morgonen så att katten inte ska kunna komma in ;)

Men men, så kan det va. Idag funderar jag på om jag ska ut till stugan och sova. Vädret känns inte riktigt lika hemskt som igår så man får ta vara på varje sekund. Bjuder på en bild på mig och katten.


BILD FRÅN STEGEBORG

Hörni. Blogg-appen har väl inte fungerat sen de lanserade "nya" blogg.se och det var väl ändå ett tag sen? Min tanke är ju att de borde ta tag i detta snart så att man kan uppdatera med bilder och liknande via mobilen. Men men, ni har tur. För idag har jag hängt rätt mycket framför datorn så jag passar givetvis på att blogga när jag ändå är igång. Har klickat hem lite grejer från Nelly's rea och letat efter något roligt som jag och Robin kan unna oss v 29 då vi båda har semester samtidigt. Någon liten resa någonstans inom en rimlig budget är det jag letar efter.

Jag ska ta mig en liten gubbvil nu, jag har semester och eftersom vädret strejkar helt så tänker jag unna mig en lång sådan.


MIDSOMMARHELG

HEJ PÅ ER!
Jag har haft en sjukt bra helt och därför varit lite frånvarande här. I fredags var vi som sagt ute i stugan och åt midsommarlunch i det gröna, dansade kring stången och på kvällen blev det grillning och lite livemusik på det.

Igår åkte jag ut till Stegeborg med ett gäng (okända) tjejer som på ett eller annat vis hade någon koppling till Pernilla :) Det var mycket trevligt och maten som vi åt var verkligen bland det godaste jag har ätit. Ett stort tack till söta tjejen som kom fram och gav mig komplimanger för bloggen! Sånt uppskattas verkligen och det gör att man får lite ny energi. Jag har ett gäng bilder från helgen som jag kan lägga upp senare ikväll. Nu sitter jag på jobbet och har inte tid med det här egentligen - men ett litet hej kan man alltid klämma in! :) Hoppas att ni har haft en trevlig midsommar.

DAGEN INNAN DAGEN

Nu är det snart midsommar! Och det är en jäkla tur för vädret att det bidrar med lite sommarkänsla så att man kanske kan få in lite feeling för just midsommarafton och allt vad det innebär. Vi kommer att fira ute i stugan med god mat och roliga aktiviteter. På lördag åker jag ut till Stegeborg för mat, fest och annat kul med Pillan mf. Hoppas ni får en bra helg! Följ mig gärna på instagram, där uppdaterar jag oftare :) Ni hittar mig på: mfjohansson

MÅNDAGSÅNGEST

Fick något som kan liknas vid ett nervöst sammanbrott idag när jag kom till jobbet. Jag vet inte riktigt vad det beror på men såna dagar kan man ha ibland! Förmodligen var det omställningen från att vara ledare till att sätta sig i svaret igen. Det blev i alla fall lite bättre när jag frågade tjejerna om de ville äta nått gott på Munken imorgon kväll efter jobbet - det kan vara så skönt att ha något att se fram emot. Samtliga ville följa med och det tackar jag för! Ni är otroligt bra ska ni veta :)

Ikväll slutar jag 21.45 så efter detta pass blir det nog bara sängen för min del. Snart är det ju dock lite ledighet som gäller och det är givetvis uppskattat! Vi hörs kanske senare.

LOVISAS STUDENT

Gårdagen var väldigt trevlig! Känns sjukt att Lovisa redan har gått ut skolan, tiden går verkligen jättefort. Lägger in blandade bilder från igår. Är alldeles för seg för att orka blogga med ord ;)


Utspring

Pappa och mamma
Mamma, Lovisa och pappa

Lovisa och jag

Älskling och världens gulligaste unge!

Igen. Vincent ser jättestor ut på den här bilden?! :D

Bubbel

LLovisa med presenter

FLOWERS BABY

Jag fick en uppskattad kommentar häromdagen. Ni ska veta att era ord betyder massor för mig - även om de är anonyma! Jag önskar också att jag skulle kunna blogga lite mer om bröllop osv men just nu är tankarna på lite andra platser. Det är fullt upp här hemma och jag jobbar som en tok, men en sak kan jag lova er. I höst kommer det förmodligen handla om just bröllop här, till 100%. Då är det lite mer aktuellt och ni kommer förmodlien hinna bli trötta på bröllops-inlägg innan själva vigseln blir av ;D Lägger in lite bildinspiration i alla fall!





GODMORGON

Fy fasen. Här har man inte öppnat laptopen på en vecka och vad händer när man loggar in på blogg.se? Man fattar ingenting?! :D Dom har visst gjort om lite.. Men men, det ska man väl klara av ;)
 
Jag vaknade genomförkyld i morse med febersgräns så jag blir hemma från jobbet idag. Knarkar Ipren och dricker vitamindrycker. Allt för att bli 100% återställd till i morgon då min underbara syster tar studenten! Det ser ut att bli regn, men jag håller givetvis tummarna för att det är uppehåll i alla fall under utspringet. Vi hörs senare gott folk! 

ÄÄlskade systeryster

HEJ

FÖRLÅT för riktigt dålig uppdatering. Men det verkar ju inte som att någon bryr sig med tanke på att ingen påpekat det i kommentarerna så jag antar att det är lugnt? ;)

Jag jobbar i alla fall för fullt och tycker det är grymt kul att vara ledare. Dagarna går relativt fort och även om det är mycket att göra så känns det som sagt roligt hela tiden. Efter jobbet blir det dock inte mycket gjort. Jag kommer hem så sent så därefter blir det matlagning och lite tv-tittande, om jag orkar. Men snart är det helg i alla fall och då tar älskade syster studenten :D


HEMMA IGEN

Sådärja. Då var man hemma efter en underbar helg i Sthlm! Vi har ätit god mat, gått på Gröna lund (spelat på en massa vinsthjul, skjutit med luftgevär, kastat bollar på burkar), shoppat osv. Det har verkligen varit en perfekt helg med lagom mycket att göra. Har man lite pengar över nån månad så tycker jag verkligen att man ska unna sig detta! Tog dessvärre inte så många bilder, typ inga alls faktiskt.. Men ni som följer mig på instagram har ju fått se en och annan bild på älskling i alla fall under helgen. På tal om det så tycker jag att fler borde titta in där och börja följa mig. Jag har angivit att jag vill vara privat bara för att kunna ha någon uppskattning om ungefär hur många det är som är intresserade av mitt liv eller inte.

Denna vecka vikarierar jag som ledare för mitt team, känns underbart kul och jag tar denna uppgift på största allvar och är säker på att denna vecka kommer gå fort :)

HEJ FRÅN STHLM

Nu ligger vi utslagna i sängen efter att ha ätit alldeles för mycket frukost. Det blir lätt så på hotell, gratis är gott!

Men snart är det dags för shopping! Måste bara orka kliva upp ur sängen...


TJO

Jag har faktiskt skaffat instagram nu och mina planer är att köra fullt ut så länge jag orkar :) så ni hittar mig på MFJOHANSSON - för enkelhetens skull.


SUCKER FOR PINK


Denna laptopväska finns att klicka hem här för en rimlig peng. Måste erkänna att jag är riktigt sugen!

KÖP!

Måste slå ett slag för denna som jag tycker är ett riktigt kap. Har använt den ett par ggr nu och den är verkligen värd pengarna. Finns på H&M för runt 50-lappen. Den gör håret glansigt, utan att det ser fett ut, har en spännande doft och är som sagt billigare än en lunch på stan :) Mitt hår blir silkeslent och jag kännde skillnad efter endast en användning.



YOU TAKE ME BY THE HAND, A HAND IS ALL I FEEL RIGHT NOW


IMORGON åker vi. Tack för att du är du!

HUMM

Godmorgon, idag är jag LEDIG. Gud så skönt! När jag vaknade imorse tog jag faktiskt min första bild till instagram, men sen vet jag inte vad som hände? Bilden försvann i alla fall, eller så var det jag som gjorde fel. Hur som helst så fick det mig att tveka ännu mer på instagram. Ska man, eller ska man inte börja använda sig av det? Det känns som att det kommer börja bli "för jobbigt" att blogga om man börjar med insta, och det känns även som det finns en risk för att man blir typ beroende av skiten och känner ett tvång att regelbundet uppdatera er om sitt liv - med bilder. Hm, jag funderar vidare på det, så får vi väl se. Men om jag väl börjar så räknar jag med att ni kommer börja följa mig där. Heter samma sak som jag gör här - mfjohansson.

SAKNAR MIN PAPPIS

Gokväll på er. Nu har jag jobbat min sista dag denna vecka och ACK så skönt det känns! Nu kan man börja tagga rejält inför resan och jag har märkt att Robin är minst lika sugen som jag på att åka iväg. 

Idag efter jobbet lagade vi plankstek och hade det bra. Nu ligger vi nyduschade i sängen med varsin dator på magen. Jag har dock kollat klart på sista avsnittet av Vampire diaries för denna säsong(?) så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu. Får väl se om det finns nått annat kul att titta på :) Vi hörs imorgon gott folk! Bjuder på en bild från Thailand, bara för att jag tänkt mycket på den resan de senaste dagarna och nästan längtar tillbaka..



bareMinerals

Okej, om jag skulle ta mig i kragen då. Och skriva den där recensionen av ID-sminket! Jag har verkligen tänkt att jag ska göra det hur länge som helst, men det har inte blivit av. Här kommer i alla fall lite information om vad jag tycker och tänker om sminket:

Vi kan ju börja såhär, det blir lättast. Jag älskar bareMinerals från id. Älskar. Det är det absolut bästa sminket som jag har testat och jag kan inte se mig byta smink inom en snar framtid i alla fall. Det håller avsevärt längre än allt annat smink som jag har testat och man blir aldrig blank eller liknande framåt kvällen. Nedan kommer lite mer information.

Kvalitet: Sminket håller väldigt hög kvalitet. Burkarna/penslarna är fortfarande i väldigt bra skick och sminket är väldigt drygt vilket gör att det faktiskt räcker längre än vad man kan tro vid första anblicken.

Lättanvänd: Det tog ungefär en vecka för mig innan jag insåg hur jag skulle applicera och använda mig av sminket för att det skulle passa mig bäst. Jag blev lite besviken i början då jag inte tyckte att det hade någon täckande effekt men efter lite övning så sitter det som en smäck, hela dagen. Jag har lärt mig att det absolut inte är någon fara att lägga på flera lager av sminket, nu yttrar jag mig inte om hurvida det är bra mot huden eller inte, men nu snackar vi utseendemässigt ;) och jag tar hellre lite för mycket än för lite då jag vill ha en sminkning som håller hela dagen och täcker eventuella skavanker. Och det är väl just det som jag tycker är bäst med id. Det täcker verkligen, samtidigt som det ser naturligt ut. Det enda jag har lite problem med, som följer med i startkitet, är concealern. Jag använder Make up stores cover all mix under ögonen i stället, då jag tycker att den ger bättre täckande resultat.

Prisvärd: Absolut! Dock anser jag att det är fruktansvärt onödigt att köpa produkten i Sverige då man kan få den för halva priset HÄR. Jag har beställt därifrån och det var inga problem. Räkna dock med ca 2 veckors leveranstid.

Köpa igen: Behöver jag svara på den? Haha, jo men självklart tänker jag köpa detta igen :)

Resultat: Med lite övning ger sminket ett täckande resultat med naturlig look. För mig var det väldigt lätt att hitta rätt nyans också. Chansade faktiskt bara och tog medium, vilket fungerade bra.

Favoritprodukt i kitet: Warmth, All Over Face Colour. Bästa produkten som man främst applicerar på kindbenen. Man kan även stryka ett par drag med den över hela ansiktet, men man får vara lite försiktig! Man behöver bara pyttelite :)


GE MIG HELG

Nu har jag ätit frukost framför nyhetsmorgon, precis som vanligt. Vaknade egentligen alldeles för tidigt imorse så jag ska se om jag eventuellt kan somna om ett par timmar snart. Jag börjar inte jobba förns kl 1 idag, så lite mer sömn hinner jag nog klämma in!

Idag blir det alltså jobb 13.00-21.45 och sen hem och sova. Jag tänker njuta av känslan av att det bara är imorgon kvar av denna jobbvecka. På fredag går jag in och jobbar övertid 2h men då ska jag bara hålla i en workshop och gå på ett möte :)


LÄNGTAR..

Man är väl smart! Googlade runt lite på internet inför kommande Sthlms-resa och hittade ett erbjudande som jag tackade ja till. På fredag ska vi ta del av en meny för 2 personer som inkluderar 10 små rätter på restaurangen Etthundraett som ligger centralt i Sthlm. Ordinariepris är 750 kr men med hjälp av detta erbjudande kommer vi bara behöva betala 299 kr. 

Att se över aktuella erbjudanden och liknande på internet inför en resa är något jag verkligen kan rekommendera. Man kan spara mycket pengar och få chansen att göra fler roliga saker i stället för ett fåtal dyra.


VIKBARA BALLERINA

Dom ser ju inte mycket ut för världen, men ack så praktiska. Hittade dessa på Nelly.com, för endast 199 kr. Väskan följer med. Perfekta att ha med sig när skoskav eller annat smyger sig på.

PINK LIPS

Godmorgon på er! Idag vaknade jag rätt tidigt och kunde inte somna om. Men men, så kan det vara ibland. Vid 11-tiden ska jag ta mig till jobbet och jag slutar inte förns kl 20 ikväll. Jag är dock van vid att komma hem senare än så på måndagar så jag är rätt nöjd med den tiden. Då hinner jag och Robin umgås lite ikväll i alla fall innan vi går och lägger oss. 

Den här veckan kommer inte bli så jobbig. Eftersom jag går in och jobbar på onsdag (nationaldagen) så är jag ledig på torsdag och fredag fick jag ledigt då jag bytte pass med en kollega. Sen åker vi till Sthlm över helgen och har det bra! Jag har inte sett fram emot något såhär mycket på jättelänge, det ska verkligen bli hur mysigt som helst. 



LÖRDAG

Fy fasen vad trött och seg jag är idag. Det känns att man varit uppe länge och vinet till maten igår har satt sina spår.

Nu ska vi dock åka iväg och handla. Ikväll blir det lugna puckar hemma i soffan framför en bra film och god mat!


WIHU

Wie! Då har man bokat en hotellweekend i Sthlmn nästa helg :) Mamma och Niclas skulle dit så så passade vi på att boka vi med. Gratis skjuts fram och tillbaka och rabatterat pris på hotellet tack vare coopkortet.


JAG ÄLSKAR MAT

Så enkelt är det, jag älskar verkligen mat. Att gå ut och äta på restaurang förgyller vardagen och är bland det bästa jag vet! Tur att min älskade sambo tycker likadant och att tjejerna på jobbet gör detsamma.

 


FAKTA

Jag älskar "lilla sällskapet". Om ni inte redan gjort det, lyssna!


NICE

Ikväll har vi avnjutit en tre-rätters och ett vinpaket. Vad som händer nu får vi se, tack världens bästa tjejer för att ni finns!


RSS 2.0