UNDERBAR KVÄLL

Idag har jag faktiskt handlat riktigt bra grejer :) bl.a. En jeanskjol, bikini, smink, två par skor och lite grejer till liten. Lägger in bilder på ett par av skorna (köpte ett par svarta likadana). Jag gav 249:- för båda vilket jag anser är ett KAP!

 


SÅDÄRJA

Nu kilar jag iväg för en snabbis på stan med Emma! Det är ju marknadsafton idag vilket jag hade total-missat. Efter det är det som sagt middag med tjejerna som gäller :)


AHAHEHAEHHH

Imorse tog jag och liten sovmorgon och därefter blev det en promenad till dagis. Skönt att det snart börjar bli riktigt skönt att gå promenader, även tidigt på morgonen. Dock tycker jag tyvärr att vår vagn är väldigt jobbig att köra så jag är alltid svettig varje gång jag kommer fram någonstans.. :P Men det gick bra ändå!

Efter jobbet sprang jag en snabbis på stan i jakt efter något att ha på mig på fredag. Hittade dock inte ett skit så jag får väl gå en runda till imorgon innan middagen med tjejerna. STRESSIGT. Nu ligger jag i alla fall i sängen och kollar på tv, liten och Robin tar ett bad och helt ärligt låter det som att V snart kommer skratta ihjäl sig!
"Papa ramlarrrr?!"
"Jaa! ooooj!"
*SPLASH i vattnet - följs av kiknande skratt :)


YOU ARE THE APPLE OF MY EYE

Nu är det snart bara roligheter kvar av denna vecka :)
Imorgon ska jag ut och äta med tjejerna från jobbet och på fredag jobbar vi bara halvdag för att sen åka till Söderköpings brunn :D Där bjuds vi på övernattning, mat och tillgång till spa-avdelningen. Det ska verkligen bli jätteroligt att umgås med alla! På lördag är vi bortbjudna till Robins storasyster Jenny och det ska också bli trevligt :) Där har ni min vecka!

HETT TIPS

Det här är något som jag absolut måste införskaffa! Ett par vikbara ballerina. Det är ju perfekt till kvällarna då man ska gå till/från krogen och måste ju vara underbart till er som ska ha studentvecka snart. Ni kanske inbillar er att ni kommer orka gå i klackarna hela tiden.. Det kommer ni dock inte, tro mig ;)

De blir pyttesmå när man viker ihop dem och passar även i en liten clutch-väska. Dock är de kanske något dyra, enligt min smak. Men det kan det nog vara värt! Googla lite på vikbara ballerina så hittar ni rätt.


BILD lånad från google.se

MÅNDAG

Imorse orkade jag faktiskt färga håret (eller tona det kanske jag ska säga). Jag använder mig av L'oréals toning och jag tycker att den ÄGER. En förpackning räcker till hela mitt hår och den innehåller ingen amoniak så den är även helt okej för håret.

Sedan gick jag till jobbet vid halv 2 och här kommer jag sitta till 22.15 ikväll. Det blir sent pass för mig även imorgon men ska ändå klämma in Game of thrones ikväll, oavsett hur trött jag kommer vara när jag kommer hem.


I WILL ALWAYS BE THERE FOR YOU GUYS

Alla mår vi bra av lite uppskattning. Tack älskling!



MORS DAG

Kom precis hem från en fika ute hos mamma i stugan. Det bjöds på chokladtårta och bullar ute i det gröna och vi överlämnade vår present :) Hoppas ni har kunnat njuta ute i det vackra vädret, själv fick jag i alla fall sluta lite tidigare än väntat så jag är nöjd!



MYS UTE I STUGAN

Jag fick sluta tidigare idag, hela 3 timmar än vad jag skulle! Så vi åkte ut till stugan och har myst i solen och nu sitter vi borta hos mamma och förbereder inför en grillning. Senare ikväll blir det Eurovision song contest här ute med chips och annat gott. Trevlig lördag!


YOU TAKE ME BY THE HAND

Då är det jobbhelg igen som gäller. Idag och imorgon jobbar jag till 18.30 men det är bara att se positivt på det hela och tänka på pengarna som det genererar i och med att det är storhelg.

Idag efter jobbet blir det nog en tur ut till stugan för grillat och eurovision :D Mamma skulle slänga ut tjock-tv:n och åka till media markt och köpa en ny inför ikväll.


UNDERBAR IPHONE-KVALITET IGEN

...

Här kommer mobilbilderna på löpande band. Men ikväll är det god mat/cider och prat med Kicki som står på schemat!


MOT MARKNADEN

Såg på fb att det är Finspångsmarknaden idag så jag tog en tipp hit! Så jag ska mysa i solen och gå på marknad halva dagen. NICE


TRÖTT

Jag börjar känna hur död jag är efter att ha varit uppe sen kl tre i natt. Idag efter jobbet gick jag på stan en runda och köpte en kjol (för presentcheckarna) på H&M och sen gick jag och Robin till Hugo för en bit mat. Det var riktigt gott och efteråt rullade vi hemåt. Nu blir det nog sängen för min del! Imorgon är jag ledig och då ska jag hinna med lite allt möjligt och på kvällen ska jag till Kicki på ett par cider och en FET catch-up.


PINK LADIES



DETALJER I KÖKSFÖNSTRET.


SAKNAR REDAN STUGAN

Häromdagen spenderade jag min tid såhär. Det var rätt skönt att äta sallad i solen samtidigt som man löste korsord ;)



IDAG

Nu har jag varit vaken i ungefär sex timmar. Jag vet inte varför jag inte lyckades somna om i natt när jag vaknade vid 3-tiden, men så var det i alla fall. Jag antar att jag kommer däcka rätt så tidigt ikväll. Idag efter jobbet ska dock jag och Robin unna oss att äta ute och bara umgås han och jag. Det har blivit mycket stuga nu och jag har varit stressad och helt slut varje kväll efter all målning och liknande så det här är vi värda :) Dock har jag nästan inga pengar så det får bli en billig afterwork någonstans - men vad gör väl det! Det blir vad man gör det till.

LATER.


SNYGG DETALJ

Shit vilken dag! Jag tror att det är positivt för min kropp att jag köpt den här stugan. Jag har nog aldrig gått/burit/slitit såhär hårt tidigare. Jag äter som en häst men jag antar att det är för att jag arbetar med kroppen mycket mer än tidigare:) Idag gick jag från stugan vid 13-tiden för att besöka en massa loppisar och vid halv 4 kom Robin och hämtade mig. Jag har verkligen gått SJUKT mycket idag. Men det känns bra. Jag har fått lite färg :) 

Nu står älskling och diskar och vi har bjudit mamma på grillat tidigare idag :) Imorgon och på fredag sover vi i lgh för första gången sen i lördags. Vi hörs mer imorgon! 


Slänger in en bild på vår nya diskmedels-flaska. Jag har snott idén från Kicki och den här knep jag på en loppis för en femma. Inte illa pinkat. (Köpte diskmedel från Grumme som hade en genomskinlig variant)

VILKEN DAG ÄR DET IDAG

Tack för all fin respons ang stugan! :)

Nu sitter jag och myser i stugan och väntar på att Robin ska komma hit efter att ha varit på bio med grabbarna. Jag tycker det är gulligt av honom att komma ut hit trots att han börjar jobba kl 7 imorgon. Hihi, men vad gör man inte för sin käresta? Idag har även pappa/lovisa och ett par kusiner varit här och granskat vad vi har åstadkommit.  Jag insåg precis att man inte har någon som helst tids/dagsuppfattning här ute. Jag kollar på kl typ en gång om dagen och vilket datum det är har jag ingen som helst aning om. Det enda jag har insett är att det inte är den 25:e i alla fall eftersom kontot har snott från sparkontot senaste veckan. Men det känns bra att jag hade en del sparade pengar som jag kunnat nyttja i detta projekt. Det vore träligt annars!

Så nu kommer nog älskling snart och då ska vi se på Game of thrones och dricka cola.

Hittade denna bild i arkivet. Den togs när vi var iväg på spa en helg, shit vad mitt hår har växt!

NU BÖRJAR JAG SE LJUSET I TUNNELN ;)

ÄNTLIGEN är köket färdigmålat. Jag trodde verkligen aldrig att det skulle bli klart. Men men! Här kommer lite före/efterbilder på stugan i alla fall :) Bättre bilder på sovrummet kommer när det är möblerat ordentligt. Köket är heller inte helt färdigt. Det ska upp spets längs hyllorna och mattor ska givetvis ligga på alla golv. Men det är sånt man får ta med tiden. En annan sak är ju mina före-bilder. Det syns ju fasen inte på en enda bild att taket var mörkbrunt i samtliga rum innan jag började måla. (Garderoben och "hallutrymmet" mellan sovrummet och vardagsrummet orkade jag inte fota.)

KÖKET FÖRE/EFTER:
VARDAGSRUMMET FÖRE/EFTER:
SOVRUMMET FÖRE/EFTER:

MORGON

Trots missbildningen åt jag en god frukost ute i min trädgård. Det fick bli en macka med leverpastej och saltgurka och på den andra la jag kokt ägg med majonäs ;D tänker alltid på kära farmor när jag äter skogaholms-limpa. I love you!


SNYGG

Imorse vaknade jag upp med ett svullet öga. Jag har fått två insektsbett som gett en allergisk reaktion, som snällt visar sig på min högra sida av ansiktet. Betten sitter i pannan men svullnaden fortsätter ner under ögat. Såhär snygg är jag.


BER OM URSÄKT

.. Ojoj. Här har det varit dött ett par dagar! Men vi har haft fullt upp och bott ute i stugan hela helgen. Det känns dock inte som att jag har tagit helg på riktigt. Jag har målat/skruvat/städat osv hela dagarna. Men jag är ledig lite i mitten på nästa vecka eftersom jag jobbar helg sen, vilket ska bli skönt. Snart är det nog klart här ute så att man kan njuta ordentligt nästa gång vi kommer hit.

Nu ligger vi i sängen efter att ha sett en film (i stugan) och sover här även ikväll! Godnatt på er :)


FÖR TRÖTT FÖR EN RUBRIK

Favorit i repris. Ligger helt utslagen i sängen efter att ha målan taket EN GÅNG TILL. Man har ingen aning om hur jobbigt det är förns man gör det själv, det säger jag bara. Tack pappa för alla gånger du ställt upp och målat osv åt mig! Nu uppskattar jag det på riktigt.

Ikväll blir det en lugn kväll hemma framför en film :) Liten gick precis och la sig. Hoppas ni får en fin fredag!

Trevlig överraskning när man kom hem :) Visste inte att jag var guldmedlem. Grattis till alla oss som är det!

MORGONHEJ

Då var det äntligen fredag och sen är det HELG! Fy fasen vad skönt det ska bli. Om det bara kan sluta blåsa snart också så att man kan njuta lite utomhus så vore det pricken över i't. Idag jobbar jag till 16.30 och därefter tänkte i alla fall jag åka ut till stugan och måla lite. Förhoppningsvis vill lillen och R följa med, men annars åker jag ensam :) Det är ganska rogivande att göra sånt själv.

Senare ikväll kommer nog Kicki förbi på en pizza och en film, det var länge sen!

THOSE MOMENTS

Vilken dag! Är helt slutkörd :) Vi lämnade lgh vid tio imorse och åkte då till Rusta för köp av färg och lite annat smått och gott som man alltid hittar där ;) Sen var vi ute i stugan och målade osv fram till kl 5! Dock insåg jag inte, förns jag vräkt på typ 5 lager färg på lådorna och köksskåpen, att färgen var helt fel. Inte kulörmässigt, men trodde inte att det skulle se så lustigt ut med matt väggfärg på köksinredning ;P Det är svårt att förklara men färgen ska givetvis vara i alla fall halvblank så att man kan torka av ytorna ordentligt osv. Men men, det är i alla fall vitt nu och jag får väl se om man kanske kan köpa en lackfärg eller nått och svepa ett par drag med den överst så småningom. Jag orkade bara måla två skåpsluckor och lådorna så de övriga skåpen tänker jag plocka bort luckorna på och använda mig av ett sött tyg framför eller bara ha öppna hyllor då skåpen är vita inuti. 

"Vardagsrummet" kommer få ha kvar de tapeterna som fanns där sedan tidigare. Det blir för jobbigt att måla det rummet också och då det inte ser katastrofalt ut så får det vänta tills nästa år :) Före/efterbilder kommer publiceras när allt är klart. Före-bilderna är dock inte så bra insåg jag förut. Har lyckats fotat typ halva rummen och man ser inte ens att taken var mörkbruna :P men men, ni kommer nog se en viss skillnad i alla fall. Shit vad mycket text det blev, sorry för det!


GODMORGON!

Idag skulle jag egentligen ha jobbat övertid men jag valde att ta bort det passet så att jag orkar/hinner jobba ute i stugan. Vi har precis ätit frukost här hemma och om en timme kilar vi iväg till Plantagen/Rusta/Bauhaus för att handla färg och annat. Idag planerar jag att vi i alla fall ska hinna måla alla kökslådor och skåp vita samt gärna byrån i garderoben. Dock ska även samtliga rum/tak målas men det får vi nog ta i helgen beroende på hur kul liten tycker det är att vara där ute i det här vädret. Så länge det inte regnar går det nog ingen nöd på någon av oss :)

Nu ska jag packa ner det sista som ska få en ny plats i stugan. Later!


BILD från ett par helger sedan.

ONSDAG

Idag har jag haft en rolig uppgift på jobbet som fortsätter på fredag! Jag har fått varit handläggarstöd (hjälp till kollegor på vån 5) i stället för att sitta i svaret. Jag älskar utmaningar och det här har verkligen varit kul. Vissa frågor som jag får är svåra och de behöver jag få hjälp med för att klara av - andra går galant med egen kunskap :) Nu slutar jag snart och sen ikväll blir det middag hemma hos Robins familj!

Tack älskling för att du ställde upp för mig idag ute i stugan. (Bra & begagnat kom och hämtade alla möbler vi inte ville behålla, och eftersom jag jobbade under deras arbetstider ställde Robin upp).

Hoppas ni får en skön ledig dag imorgon! (Vi kommer befinna oss ute i Fyrby förmodligen hela dagen beroende på vädret)

TACK

Förlåt för att bloggen har blivit lite lidande för tillfället. Men jag känner tyvärr att det finns andra saker som tar för mycket fokus och energi. Jag jobbar ju heltid (olika arbetstider från dag till dag) och efter/innan arbetet är jag ute i stugan och håller på. Det är verkligen FULLT upp för mig just nu och kommer väl vara i ca 1 vecka framåt. Det betyder dock inte att jag medvetet säger hejdå här i 7 dagar, men hoppas att ni kan hålla ut om det blir färre inlägg här än vanligt just nu! <3


ROM

Jag har faktiskt haft tur. Min tidigare gymnasieskola möjliggjorde inte bara 1 resa till underbara Rom utan 2! Det är en otroligt vacker stad med mängder av antika inslag. Jag kan absolut rekommendera alla att någon gång resa hit.



SOMMARVISTET

Det blev inte så lugn kväll ändå :D Jag blev rastlös efter fem minuter hemma så jag hoppade på spårvagnen och åkte ut till stugan igen. Där packade jag ner det jag inte tänker ha kvar från tidigare ägare och började klippa gräsmattan. Det tar ett tag när man har 460 kvm gräs att klippa! Speciellt när man måste använda sig av en elgräsklippare och hålla reda på sladden hela tiden så att man inte kör över den. Sen kom Robin och liten ut en sväng och Vincent tyckte verkligen det var jätteroligt att pringa omkring i trädgården! Jag har sagt det förut, men säger det igen. Jag älskar att det där är vårt ställe. Att vi har tillgång till det där! Det känns skönt att ha lite att göra och det var länge sen jag jobbade med kroppen sådär. Idag hade ni hittat mig på knä kring landet med en sax i handen, om ni hade gått förbi. Jag vet inte vad som hänt med mig, men jag klippte i alla fall av gräset med sax, där inte gräsklipparen kom åt.. Pensionärsvarning på den? Ja.

Nu är jag dock helt slut i kroppen så nu får det bli sängen. Godnatt på er!

SÖNDAGSMIDDAG

Åh vad skönt det har varit ute idag när solen tittade fram. Vi har varit iväg lite överallt och handlat grejer till stugan. Nu är det bara denna byrå kvar som kan räknas som ett "stort" köp. Efter shoppingen (gick inte in i en enda klädaffär) åkte vi ut till mamma och Niclas i fyrby och åt lite mat i solen :)

Nu ligger jag och är helt slut i sängen efter att ha dammsugit hela lägenheten. Snart kommer liten hem och ikväll blir det svampsoppa! Så, där har ni resten av min dag ;)



KOLLAGE

Kunde inte somna om i morse så tänkte att jag kunde knåpa ihop ett litet collage med lite av det som jag handlade igår :) 



VARNING

Jag och Lovisa har sett 2 filmer ikväll. Vi började med Atrocious (ingen aning om stavningen) och avslutade med Never let me go. Det är svårt för mig att säga vad jag tyckte om den filmen. Jag har nog aldrig gråtit så mycket till en film som jag gjorde till den! Haha, jag grät så att jag inte kunde andas och det gjorde ont i ansiktet. Men aja, den var väl bra - men riktigt hemsk. Så om ni ska se den bör ni vara medvetna om att man kan hamna på ruta noll i själen. Det är ingen feel-good-film om man säger så.



LÖRDAG

Sorry för att det blir lite glest med inlägg här för tillfället! Idag har vi dock haft fullt upp :) eller i alla fall jag. Jag åkte till Ikea och handlade en massa fint till stugan. Det ska bli så jäkla kul att börja inreda och måla! Tänker börja redan nästa vecka faktiskt :)

Nu ligger jag i sängen med Lovisa och kollar på film. Robin är iväg på spelkväll men kommer hem senare :) trevlig lördag!


HELG

Idag är det lördag och tacka f-n för det. 

Igår hade vi en jättetrevlig kväll ute i fyrby där vi grillade och åt gott hos mamma och därefter blev det både 1, 2 och i alla fall 3 glas vin till det ;) Vi satt uppe länge och tjattrade och hade det bra. Vid halv 1 promenerade dock jag och Robin bort till vår egna stuga och sov vår första natt där! Det var supermysigt och jag är så jävla glad att jag köpt den!!!

Nu ligger vi hemma och kollar på Döden på nilen men alldeles straxt kommer mamma och Niclas och hämtar upp mig, för vi ska nämligen till IKEA. Ska köpa saker till stugan. Nya köksknoppar, kuddar och annat nödvädigt :)

HEJ IGEN IPHONEKVALLE

Nu såhär på kvällskvisten är jag glad. Det mesta har släppt nu och äntligen är papprena påskrivna. Nu oroar jag mig dock för nästa moment. Tänk om jag har råkat föra över alla pengar till någon annans konto? Usch, det känns så osäkert sånt här. Men men, jag får väl givetvis dubbelkolla allt imorgon bitti. Nu har jag fått nycklarna i alla fall :)



BLURRR

Nu blir det ett avsnitt av halv åtta hos mig och sen sängen för oss båda! Jag är helt slut så det ska bli skönt. Imorgon är det äntligen torsdag och då skriver jag på kontraktet för stugan :DDDDD fjortisgubbe på den!



JAG ÄLSKAR DIG


FISKMAGASINET

Haha, fan vilka underbara läsare jag har som noggrant läser mina inlägg och kommenterar om något inte stämmer. Men bara så ni vet så hade jag och Robin ett presentkort på fiskmagasinet sen min födelsedag :) Jag kan VARMT rekommendera stället. Maten var faktiskt bland det godaste jag ätit och personalen underbart trevlig!



Ibland vill jag slänga min iPhone i väggen. Sjukt KASS kvalitet.

SÅDETSÅ

Idag har varit något av en skitdag på jobbet. Men sånna har man ibland!

Efter jobbet ska i alla fall jag och Robin gå och äta god mat på Fiskmagasinet. Jag är dock inte överförtjust i fisk och skaldjur men en pasta eller nått ska nog gå ner :) Robin kommer nog dock bli övertänd eftersom det är hans favorit. Jaja, nu är det bara 1 h kvar, bara att hålla ut!

BY THE WAY

Man känner ju att det börjar bli varmare ute nu, ellerhur? Och att det är ljusare behöver vi ju inte ens tala om :) Det känns riktigt skönt att vi går mot sommar och allt vad det innebär. Snyggare kläder, slippa garderobspengen på krogen(?) och MER SAKER att göra helt enkelt! Jag känner mig otroligt pepp inför sommaren nu när jag har ordnat ett ställe vi kan spendera vår lediga tid på :) Kontrakt och sånt skrivs på Torsdag och jag kan knappt vänta! Jag vill börja måla, pyssla och möblera redan nu, då det är det enda jag tänker på. Helt ärligt kan jag knappt sova om nätterna och vaknar jag tidigt av någon anledning är det fullkomligt omöjligt för mig att somna om. Det enda jag ser när jag blundar är stugan inredningen och tankar kring hur det ska se ut. Jag har blivit besatt. Så snälla Jesus, låt det nu bli Torsdag så vi har allt juridiskt avklarat. Sen kan det bli 21 Maj också så att jag får tillgång till nycklarna. Tack på förhand.

THIS IS THE END..

Jag har äntligen bestämt mig :D jag tänker ändra på min livsstil fr.om. nu. Det känns skönt att jag tagit det här lånet för det har fått mig att inse att jag måste börja tänka mer på mitt sparande och dra ner på shoppingen/äta ute varje månad. Jag har lixom alltid haft ok med pengar och inte känt någon större panik över hur viktigt det är med sparpengar osv. Men nu har jag fått en spark i röven och äntligen hittat motivation till att vara ordentlig med månadslönen. Jag har utmanat mig själv att i alla fall ha med mig matlåda 4/5 dagar i veckan och verkligen minska på shoppingen. Det enda som ska inhandlas nu och 1 mån framöver är i så fall saker till stugan. Jag slår här med vad med mig själv om att inte handla något klädesplagg/skor/smink osv på i alla fall den tiden. Det kanske kan låta larvigt med bara en månad. Men ni som känner mig vet att det är ett stort steg i rätt riktning!


LÄNGTAR TILL SOMMAREN

FLER BILDER UTIFRÅN PÅ HUSET.

BILDER PÅ TRÄDGÅRDEN

SÅLD!

YES! Då var den affären avslutad. Eller, ja nästan i alla fall. Lånet är beviljat och resten sker i slutet på veckan. Jag (säger jag bara för att det är mitt namn på lånet och jag som står som husägare, men kommer givetvis dela detta med Robin) har alltså köpt en sommarstuga (kolonilott) ute i fyrby. Det är en mysig stuga på 2 rum och kök, med perfekt läge och bättre bilder utlovas imorgon! Denna kommer från annonsen, men jag har tagit egna under dagen som kommer publiceras imorgon. Invändigt får ni dock vänta lite med tills vi fixat till det så det blir precis så som jag vill ha det ;)


SOMMARVISTET

Idag har jag faktiskt hunnit med att fälla en och annan glädjetår. Underbara människa! Om allt går som planerat imorgon så har jag gjort ett ganska stort köp och en bra investering. Det kommer bli perfekt för oss och jag längtar till imorgon då vi får besked.. (från banken - hihi)


LET'S SEE WHAT HAPPENS

JUST FAN, imorgon (eller ja det blir väl på måndag egentligen).. så kanske det händer en kul grej! Jag håller tummarna men är fullt medveten om att det kan gå åt skogen, vilket skulle resultera i en riktigt besviken Matillda.
Men men, vi håller tummarna som sagt!

HEJ

Tänkte att jag skulle skriva ett trevligt välkomstmeddelande på skrivmaskinen (som är fullt fungerande) och det här blev resultatet. Jag var lite ovan så det blev en del fel här och var, men jag tycker det är lite charmigt.


NYTT

ÄLSKADE IMPULSKÖP, bytte bild då den föregående hade otroligt kass kvalitet.


IGÅR

IGÅR blev det lite mys hemma hos Kicki med Pernilla.

I'M BACK

Det krävdes inte så mycket för att jag skulle falla tillbaka i bröllopseran. Ett besök på superduktiga Emmas blogg gjorde att jag fann mig själv med tårar i ögonen och kroppen full av längtan/spänning och iver. Det är verkligen fantastiska bilder och jag längtar efter att få ge någon chansen att föreviga vår dag. Jag har faktiskt erbjudit henne själv jobbet, så vi får väl se hur det blir med det :) Ta gärna en titt i hennes bildarkiv!
Inspo härifrån.

PLASK OCH LEK

Nu är vi hemma efter att ha spenderat en förmiddag i badhuset! Min tanke att lillen kanske hade tuffat till sig lite efter sitt första(?) besök i crocco islands var en trevlig önsketanke ;D Hans mod i bassängen är näst intill obefintligt men man ser ändå att han har kul och när vi skulle gå hemåt ville han helt plötsligt inte gå upp ur vattnet! 

Nu är vi hemma och tar det lugnt. Är helt slut efter all lek. Men idag ska vi i alla fall tvätta här hemma och ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Jag jobbar hela helgen så den kommer bli lugn, men det betyder ju inte att ingenting kan hända för det :)


Lägger in en bild på denna vackra skapelse som jag fick i födelsedagspresent av Robins storasyster Therese :)

PRETTY

Jag har börjat digga volanger på plagg, precis som alla andra gissar jag. Men jag har inte hittat något plagg än som jag verkligen fallit för - förns NU. Dessa är ju helt underbara. Lagom diskreta men ändå prydda med en söt volang.

BILD LÅNAD FRÅN http://idavendela.blogg.se/

FREDAG!

Godmorgon på er!
Min sovmorgon slutade ganska tvärt straxt innan 7 men vad fasen gör väl det. Vi har precis ätit frukost och ska nog snart börja packa och göra oss redo för en tripp till badhuset. Jag tror minsann att liten kanske har blivit lite tuffare sen sist, då han faktiskt gillar att bada/duscha hemma nu för tiden! 

Ps, säljer förresten vår gamla tvbänk/hylla på blocket. Samma möbel som på bilden men om någon vill ha den som läser denna blogg så får ni köpa den för 350 kr och inte 400 som det står i annonsen ;) Något ska man ju få för att man tittar in här titt som tätt. Hojta om intresse finns! Jag kommer uppdatera detta inlägg med annonsen, men den har inte hamnat på blocket än. HÄR är en länk till produkten på Ikeas hemsida (med mått och övrig info).

FINT TILL HEMMET

Sådärja. Nu har vi ätit god mat och jag har kommit hem från shoppingen med mamma. Har köpt lite smått och gott som jag faktiskt ska försöka orka gå och fota, just i detta nu, så att detta inlägg pryds av lite bilder. 

Nu är det absolut läggdags för lillen och efter det ska vi ta en varsin glass (köpte GB-blandning igår - såå värt!!) och kolla på film, igen. 


Söta plåtburkar från Klippet, 20 kr styck.
En ros i cement, 20 kr.
Skylt att fästa i blomjorden, 20 kr.

TORSDAG

WOHO. Fick beviljad ledighet i eftermiddag! Jag sökte visserligen bara 15 minuter, men det + en förkortad lunch genererar i att jag slutar kl 16.00 idag! Supertidigt om man är en Telian.

Efter jobbet ska jag och mamma åka ut och kolla på en kolonilott som är till salu ute hos henne samt svänga förbi ÖoB och Bauhaus för att köpa en spalje till balkongen. Den kommer skydda precis lagom mot insyn och jag hoppas inte att de kostar allt för mycket. Imorgon är jag som sagt ledig och då tänker nog åka med liten till badhuset om vi får tid till det :) Robin blev inringd att jobba så lunchen sket sig.

GODDAG

Idag blir det jobb fram till 16:30 och sen blir det hem och njuta av tanken på ännu en ledig dag denna vecka! Eftersom vi jobbar helg denna vecka är jag alltså ledig även imorgon. Jag tror faktiskt kanske att även Robin är ledig så vi får väl se vad vi hittar på :) Kanske en lunch ute vid pizzahut eller nått. Det var ett tag sen!


TRADITION?

Maten blev faktiskt riktigt god! Delar man en fläskytterfile på mitten så att den blir lite tunnare, är det inga problem att grilla även en sådan köttbit på en elgrill. Den osar heller inget - perfekt för oss som bor i hyresrätt!

Tidigare idag var vi alltså iväg och stor-handlade, köpte en grill och åt glass i solen :)

Men nu är det dags för en film i sängen, precis som vanligt? Hehe. Jag tycker dock att det är skönt att mysa ihop framför en story varje kväll..


JUST NU

Ikväll blir det grillad fläskytterfilé, champinjoner och paprika med ugnsrostad färskpotatis och en massa goda såser till det! Vi tänker sitta ute på balkongen och njuta av varje minut vi får av denna värme. Och det bästa av allt - snart är den ju här för att stanna!



PÅ PROMENAD GENOM STAN

Idag har jag inte riktigt hunnit med det jag tänkt, men det brukar bli så ;) Jag träffade i alla fall lillasyster förut och vi tog en promenad bort till färgargården där vi åt lunch i solen och hade det bra. På vägen hem stannade jag till vid butiken på Kungsgatan som säljer en massa grejer för 10 kr. Där fyndade jag en sopborste till balkongen som ska städas idag, skydd för plattorna på spisen (visar er senare) och lite annat smått och gott. Nu ligger jag i sängen framför tv:n då det väsnas för mycket på innergården av ett byggnadsarbete som pågår där. Det är sjukt irriterande eftersom jag annars gärna hade suttit ute i solen och jobbat på brännan, men men - man kan inte få allt!



NICE TIME

Nu blir det film! Tror vi skulle se "Trust" eller vad den hette. Imorgon är jag som sagt ledig och det ser jag fram emot. Ska försöka få lite gjort här hemma men ändå gå på stan och sola lite på balkongen :) Hoppas ni har haft en bra 1:a maj!


BJUDER PÅ EN TILL BILD FRÅN IDAG.

KUL MED NYTT

Näe. Jag var vrålhungrig (lagade pasta och mackaroner KÖTTBULLAR) så vi får köpa grill och äta gott imorgon i stället :) Det ska ju bli riktigt fint väder då med, om inte varmare än idag, så det kommer bli perfekt. Jag är ledig imorgon också och då planerar jag att gå en sväng på stan och inhandla lite grejer som jag blivit sugen på att testa. Bla. den där BB-grejen från garnier som de gör reklam om på tv, samt något som är bra för håret. Jag känner att det börjar bli torrt i topparna, så egentligen är det nog dags att toppa det lite igen. Men vem fasen är sugen på det nu när det väl vuxit ut en bit?. Jaja! Slänger in en bild på dessa dötuffa jeans från Gina tricot. Det är lixom metallic-look-a-like-jeans. Tummen upp!

HELT GALNA, RIGHT?

PUSS

Nu är vi hemma igen efter en heldag på Kolmården. Jag tror att vi alla tre innerst inne är helt slut, men liten kastade sig in i sitt rum så fort vi kom hem och började leka igen ;D Lägger in lite bilder fort då jag tror att vi kanske får oss ett ryck och åker och köper en el-grill snart. Solen steker på balkongen så det vore perfekt kvällsmat!



MOT KOLMÅRDEN

Sådärja, nu är allt nedpackat och vi är påväg! Jag har som sagt inte varit där på säkert tio år.


RSS 2.0