FAVORIT I REPRIS


GODMORGON!

Nu har jag och lillen ätit en stor lördagsfrukost med gröt, ägg och mackor. Snart ska vi ge oss iväg på stan om vi bara får liv i Robin ;) Måste köpa nyårskläder.

På tal om ingenting så får jag lite panik här hemma över julgranen och nu vill jag bara mer eller mindre att den ska ut. Jag har försökt städa och fått iordning på allt sen jag städade ut julen, men själva granen förstör lite eftersom den gör så att vår klädställning tvingas stå i köket - där den absolut inte hör hemma egentligen.

Ikväll ska vi bort till Mamma och Niclas och fira det nya året i deras nya lägenhet. Det blir vi tre, mamma och N och ett par som är goda vänner till dem. Det ska bli riktigt kul och mysigt! Champangen är inhandlad och om jag inte minns helt fel så blir det nog oxfilé på tallrikarna ikväll. GOTT NYTT ÅR PÅ ER.

JA/NEJ/KANSKE

Hej, vill du bli ihop med mig?


EYES

Jag använder aldrig ögonskugga egentligen, men hittade den här inne på Kicks och tyckte att den var värd varenda krona. Testade ett par skuggor förut och jag tycker de funkade rätt bra? Men vad vet jag egentligen. 114 kroner fick jag betala för den i alla fall.

Nu ligger vi i sängen och kollar på livekonsert med Lady Gaga. Underbar människa det där - oavsett vad alla tycker. Förut var jag på Butlers med tjejerna från jobbet och det var hur trevligt som helst. Jag tycker om er ska ni veta!

Jessica var lite bildkåt eftersom hon hade köpt en ny kamera så hon tog faktiskt lite bilder. Hon har lovat att skicka dom till mig imorgon så att jag kan slänga in ett par här.


WOW, UP TO DATE

Tog en bild imorse innan jag kilade iväg till jobbet - bara för att kunna bjuda på något som är aktuellt. Jag har fyndat både earcuffen och läppstiftet på julrean. Är egentligen inget fan av mörkröda läppar, men idag tyckte jag att jag såg helt okej ut i det. Det blir middag med tjejerna efter jobbet så lite fin får man väl vara. Sorry för bildkvaliten.


PICS

I ren desperation slänger jag in lite gamla bilder för att ni ska ha något att kika på. Nått ska ni ju få för att ni tittar in här :) Första är från utlandsresan i september, den andra representerar hår-inspo på hög nivå och den sista har väl egentligen inget syfte över huvudtaget.


NO INSPO

SORRY för kass uppdatering. Men det har inte tagits några bilder på evigheter och då är det lätt att glömma bort att skriva ett par rader här. Uppskattar i alla fall sjukt mycket att ni tittar in här varje dag. Jag blir glad varje morgon när jag kollar in statistiken och ser att ni inte riktigt övergett mig än!

Imorgon är det äntligen helg och jag funderar faktiskt på att gå ut då. Minns knappt när jag var ute sist så en tripp till Hugo skulle inte sitta fel! Måste hitta en parter att gå dit med bara ;)

JOBBELIJOBB

Idag gick jag på stan med Lovisa innan jag började jobba. Fyndade lite till på julrean och vi käkade på McDonalds. (Typ 3 gången för mig på 1 vecka..)

Nu sitter jag på jobbet och ska vara här i lite mer än en timme till. Kanska kan lägga upp lite bilder på det jag köpt på rean imorgon, annars har det varit riktigt dåligt på bildfronten, jag vet. Men jag har jobbat sjukt mycket och kommer så fortsätta göra även denna vecka. Ber om ursäkt för det!


Saknar mitt långa hår lite.


JULAFTON DEL 2

Här kommer lite mer bilder från min julafton. Dessa är tagna hemma hos Robins föräldrar :) Vi åt god julmat, öppnade paket (i timmar) åt julmat igen och hade det allmänt trevligt.


BUY ME!

Säljer dessa skor, ursprungligen från Din sko. Stl 36.



150 kr vill jag ha för dem, om de ska fraktas så lägger jag på 50 kr på priset. Kommentera inlägget om du är intresserad.

JULAFTON DEL 1

Lägger in lite bilder från julafton då jag vet att sånt är åtminstånde lite underhållande. Nu ligger jag i soffan och har som sagt gått igenom lite bilder, lilla V sitter framför tv:n och äter lite kvällsmat. Snart kommer Lovisa hit!


HEJ

Vilken JULAFTON jag hade igår. Den bästa på många år faktiskt! Först kom min familj hem till oss på lite julfrukost och paket-öppning. Sen hämtade Robin Vincent och vi öppnade hans paket. Hela dagen fick han verkligen toppenbra presenter! Förutom trumman, Therese.. men jag kommer hämnas lite på dig nästa år när jag ger Axel typ en klarinett eller nått ;)

Nu sitter jag på jobbet och ska vara här till ikväll/em. Hade tänkt att gå ut ikväll, som alla andra, men insåg sen att jag förmodligen skulle ha det mysigare och roligare hemma.. så jag stannar faktiskt hemma med Vincent och bara tar det lugnt och äter god mat i stället. Slänger in en massa bilder från igår så fort jag kommer hem igen!

WELL HELLO

DESSA skor och två klänningar anlände idag från members.com och nelly. Underbart.

THANK YOU

Nu är jag hemma igen. Gick upp kl halv 7 i morse och började med julstädningen och tog tag i tvätten. Sen vid 11 blev det dags för en tripp till Finspång för att ta farväl av farfar. Efter begravningen åkte vi hem till "deras" hus, (säger deras hus fast nu både farmor och farfar har gått bort) och fikade. Sen åkte vi och handlade lite och därefter var det dags för julmat och fika hos min gudmor och hennes man. Det har varit en omtumlande dag, helt enkelt.


BLEKFIS

Jag måste sola innan jul/nyår.

(Vet att man kanske inte ska bli sentimental såhär i en annars så ytlig blogg, men detta går ju inte att undvika)
Så på tal om absolut inget kan väl alla gå in och läsa den här artikeln. Man kan ju hoppas att man slipper gå samma väg en vacker dag. Det här var det värsta jag har läst!! Mina tankar går till er denna afton.

ON OUR FEET LATELY

Idag blir det inga aktuella bilder. Är alldeles för trött och seg för att blogga egentligen, men kände att jag måste ju fan göra nått för att hålla er kvar här. Det är riktigt kul med många läsare och jag uppskattar att ni har börjat kommentera lite mer också.

Nu ligger jag i sängen och här tänker jag stanna. Ska se ikapp vampire diaries, och bara ta det lugnt. Robin är iväg och handlar julklappar, men eftersom jag har 33,31 kr på kontot så valde jag att stanna hemma. Jag har vissa köp kvar, men det får jag försöka hinna med på fredag när lönen kommer!


NU ÄR DET JUL IGEN

Såhär ser vår julgran ut än så länge. Det saknas en stjärna i toppen och lite annat, men det får inhandlas på torsdag!


SUDDIG

Japp, är fullt medveten om att bilden är jättesuddig. Men tänkte att ni kanske var nyfikna på håret och här ser man i alla fall hur mycket jag faktiskt vågade klippa bort. Jag får köra på löshår helt enkelt om jag känner mig för naken! Hade ju hår ner till naveln innan så risken finns ju. Körde på solglasögon inomhus då jag egentligen inte orkade vara med på bild.


PLAYING DRESS UP

Idag har man hunnit med mycket. Jag har klippt av mig håret (då jag insåg att det var alldeles för slitet) vi har varit och köpt världens vackraste julgran (och klätt den). Nu sitter jag här med Lovisa och snart ska vi alla äta mat!


INGEN NYHET

Att denna tjej är otrolig vacker är väl knappast någon nyhet. Dock skriver hon att hon använder en speciell prudukt för att få till den fräsha och något "glansiga" looken i sminkningen. DOUBLE GLOW7 från DuWop. Någon som har testat den och vet om den är värd att införskaffa? Såg att den ska finnas på bla. Kicks.

Bild: COLUMBINE.

BÄLTE

Nytt bälte, också från Bikbok. Det har metallfärgade spännen (i silver) .. ser lite guldigt ut på bilden kanske.


2 FÖR 1

Bik bok hade 2 för 1 häromdagen på alla smycken. Det kanske de har fortfarande förreten?. Hittade dock dessa armband när jag var där. Fick betala totalt 99 kr för båda! Känns jäkligt rimligt om du frågar mig. Har inte använt dem än, men båda ska på samtidigt i alla fall - det är ett som är säkert.


GILLAR SKJORTAN

Nu har jag snart sett ikapp alla DH-avsnitt. Bara sista kvar nu!
Jag gillar verkligen detaljen på skjortan, hur svårt kan det vara att göra det själv?

BILD FRÅN STYLEWAYS.DEVOTE.SE

RELEASEFEST

Precis hemkommen från ett releaseparty. Nu ligger jag trött i sängen och planerar att titta på lite DH. Imorgon blir det jobb igen, därav lugn lördagskväll. Men det var trevligt! Och tack till alla tjejer som spenderade kvällen med mig :)


VAD GÖRA

Är lite osäker på vad jag ska hitta på ikväll. Rebecca håller ju sin releasefest ikväll och nu verkar det som att en vän på jobbet ska gå dit tillsammans med hennes vänner så kanske tänkte hänga på? Är dock svinseg och slutar inte jobbet förns 18:30 så det blir lite tajt om man vill hinna hem och äta nått/göra sig anständig i fejat och hinna ner i tid innan kön ringlar bort till filmstaden. Aja, vi får väl se!


MIN FREDAG

Efter dagens shopping har jag snart handlat klart alla julklappar, bara Robins kvar!
Nu ligger vi utslagna i soffan efter att ha ätit god kvällsmat framför ett avsnitt av halv åtta hos mig och lilla V har precis gått och lagt sig. Jag planerar att ligga och mysa framför Desperate housewives ikväll, då det har släppts nått nytt online-spel ikväll (som Robin hypat om i över en vecka) som han vill spela.

Imorgon står jobb på schemat 9:45-18:30. Samma visa på Söndag, så det blir en lugn helg för mig/oss!

EN TILL

Hittade en annan bild som togs häromdagen som jag gillade. Så slänger in den fast den inte är tagen idag! Nu blir det som sagt lunch på stan och julklappshandel med Lovisa.


DAGENS

Har sovit med sovtoffs och orkar inte röra håret så det får hänga i en mössa resten av dagen. Nu har Lovisa kommit hit och jag ska fixa lite med THIRD-HAND.SE men sen blir det julhandel på stan för hela slanten.

Mössa random, päls Nelly, leggings Gina tricot, skor Skopunkten.

TACK

För att så många av er har respekterat min förfrågan om lite respons. Såhär många kommentarer har jag nog inte fått på länge! (Räknar inte med dina två fjant-kommentarer Robin..... morr) Godkände dem enbart för att de faktiskt suddar ut nollan eller något annat lågt tal bredvid antalet kommentarer. Det ser ju bättre ut, erkänn det eller inte.

Nu ligger vi med våra datorer i knät i sängen men jag ger snart upp. Är redan trött?! Och det enda jag har åstadkommit idag är jobb och en storhandling plus lite tvtittande. Fy fan vilken skön känsla det är att öppna kylskåpsdörren och se att man vill stoppa i sig typ allt. Slängde även ner lite nötter och annat gott i kundvagnen när Robin inte såg så jag har lite till helgen. Den här gången blev det dock inga sura miner vid kassan, för Robin undvek att slinka ner sin jäkla gamer-tidning i sista sekund som kostar typ 80 spänn.. FETT ovärt att lägga pengar på en tidning om spel när han faktiskt kan SPELA spelen istället, eller läsa om dem (gratis) på internet? Aja, du är skyldig mig minst 3 nr av Elle nu älskling. Godnatt.

Ibland när du äter fastnar det sås i ditt skägg och jag får lite panik. Ibland hatar jag dig när du kittlar mig på halsen. Bland det värsta jag vet är när du tvingar mig att klippa dig. Men vet du - jag älskar dig ändå.

IDAG

Idag är det torsdag och imorgon är jag ledig igen, skööönt. Ska gå på stan hela dagen med Lovisa och leta julklappar :) Jobbar dock hela helgen så jag får inte långledigt eller något sådant. Men men, man kan inte få allt!

Efter jobbet ska vi iväg och storhandla så kylskåpet är fullt tills i helgen. Fy fan vilket ointressant inlägg det här blev insåg jag nu, men en bild slängdes ju in i alla fall. Förresten - finns det någon som har något tips på en BRA och FÖRSTÅENDE frisör som inte kapar hela svallet ( bara för att de konstaterar att det är slitet) när man gör ett besök?

 


WALK THE LINE

Fler bilder från igår. Om ni gillar att jag lägger upp sånt här så får ni gärna ge lite respons. Det är mindre kul att bli fotad mitt på gatan om ingen bryr sig.




KOPIOR

Jag vet att detta är Sam Edelman kopior, men jag älskar dem ändå. Köpte dem för en billig peng och tyckte att det var mer värt än att lägga 1700 på ett par äkta.


Skor Nelly.com

BEHIND THE SCENES

Tänkte att man skulle vara smart att knäppa två outfits på en och samma gång, vilket vi också lyckades med. Dock är det bara hatten och jackan som är utbytt, men de bilderna kommer in imorgon. Känns lite roligare att ha något att bjuda på då med :b Hoppas att ni uppskattar outfitbilderna i alla fall.


Jag bär aldrig hatt egentligen, men idag kände jag för det.


IT FEELS GREAT

Att kunna bjuda på lite aktuella bilder, som faktiskt är tagna IDAG. Vi stod och poserade vid sidan av gatan och åh vad underbart det är med bilar som saktar ner och glider förbi när man tar kort? Eh nej. Ibland önskar man att man bodde någon annanstans. I typ New york där ingen ens skulle vända sig om, om jag så valde att gå i kort päls med endast stringtrosor på mig nertill.

Ja, jag bytte kläder innan jag begav mig hemïfrån. (Har ju inte på mig det röda..)




Hatt Bikbok, kofta (avklippt) Monki, tröja gammal pojkväns, byxor och väska Gina tricot, skor Nelly.com


JULKÄNSLA

Idag kör jag på rött igen och förmodligen röda läppar, har inte riktigt bestämt mig än. Sen vid halv ett är det dags för jobb till 21.30. Just dessa pass är ju rätt sega, men det brukar vara kul på jobbet ändå som väger upp det! Får köpa med mig lite nötter och annat gott som håller mig vid liv.


SÄGER GODNATT MED EN OLDIE

Nu ska vi snart sova. Har precis kollat ikapp allt jag missat av Boardwalk empire, riktigt bra serie det där. Imorgon är det tillbaka till verkligheten som gäller - för då jobbar jag som vanligt igen. Hoppas ni har haft en bra dag i alla fall för det har jag. Vi har Lucia-fikat här hemma med lussebullar, glögg och pepparkakor. Ätit god kvällsmat och bara tagit det lugnt. Vad skönt det känns förresten att kunna ligga här i sängen och känna sig lycklig.


MERA NOWHERE

Bara namnet på väskan fick mig först att tycka att den är lite hemsk. (Septum bag) Men sen när man ser den "in action" kan jag inte riktigt få nog av den. GRYM ny väska från Nowhere.

I LOVE SHOES

Shit, vart ska jag få plats med allt? För börja utöka skohyllorna samt köpa vanliga vägghyllor snart kanske och belasta med ett par skor eller två. Tänkte egentligen bara tipsa om den här hemsidan: MEMBERS.COM
Klickade nyss hem 4 par skor för 350 kr inkl frakt och faktura avgift. Känns rätt värt! Hur som helst så är det en hemsida där man får chansen att handla märkeskläder samt produkter från Nelly.com's sortiment till ordentligt nedsatta priser. In och köp :) Vem vet - kanske hittar ni även julklappar till era nära och kära? (Tänk dock på att leveranstiden kan vara rätt lång)
Bilderna är klickbara.

BEFORE THE BEGINNING

I brist på annat lägger jag upp lite bilder från dagen då vi tog de första bilderna till hemsidan.

Nu ligger jag i soffan framför nyhetsmorgon. Gick upp tidigt med lillen och hade lite julmys framför barnprogram och tända adventsljus. Nu har dock Robin åkt iväg till dagis och jobbet och här ligger jag med katten i knät som vanligt ;) Jag ska dock jobba lite idag, 3h. SKÖNT. Är egentligen ledig men fick beordrad övertid denna vecka så lade in det idag i stället för på en vanlig arbetsdag då man redan jobbar 8h.

Vi får se om jag lyckas knäppa några nya bilder senare under dagen. Det är lite trisst att det är mörkt då Robin kommer hem.. Det blir inga bra bilder då.


FROM BIKBOK

Fy fan vad skönt det har varit att vara ledig. Min helg förlängdes lite med en dags semester och imorgon jobbar jag bara 3 timmar så man kan ha det sämre ;) Jag har legat i sängen och kollat på Vampire diaries hela dagen och nu väntar jag bara på att Robin och lilla V ska komma hem. Katten har visserligen legat och hållit mig sällskap här i sängen hela dagen, men det kan vara skönt att ha någon man kan konversera med också ;)

Nu ska jag fortsätta slappa resten av dagen och bara njuta av ledigheten. Slänger upp en bild på väskan jag köpte för ett tag sedan. Älskar att den har ett lite strävare material som sitter bra i handen. Är de i vanligt läder tycker jag lätt att det känns som att man ska tappa dem när som helst. Det kanske är lite svårt att uppskatta stl på den, men den är rätt stor i alla fall..


VRÅLSNYGG

Vanligtvis brukar inte blondiner få mig att titta två ggr åt samma håll, men hon kan ju vara en av de snyggaste jag vet. Vilken inspirationskälla.

Nu ska vi promenera bort till Mamma och Niclas nya lägenhet för en fika.

ULRIKKE LUND.

LÖRDAG

HEJ. Nu ligger vi i soffan framför "The beginners". Vi har ätit god mat från La uva och världens bästa Pernilla var här på en snabbvisit nyss. Ikväll blir det lugnt hemma i soffan/sängen och det känns så skönt. Igår var vi ute en sväng på Hugo och visst det var kul, men sen runt 2 har jag svårt att hålla ut längre, haha. Då värker fötterna och jag har fått nog av diverse fjortisdunk från stora dansgolvet och Håkan hellström plågor som om och om igen spelas på uteserveringen.

Tidigare idag var vi iväg på fika hos Robins föräldrar. Lilla David fyllde år (Robins storasysters son). Det var mycket trevligt och snart är vi alla samlade igen till jul :) Inte långt kvar nu ju förresten! Och än har jag bara lyckats hitta julklappar till Lovisa.. det ser alltså mörkt ut haha. Men men, nått ska jag väl hitta! Jag har föreslagit en resa eller någon annan upplevelse till Robin i stället för att köpa dyra julklappar till varandra. Jag har inte riktigt fattat grejen med det, utan uppskattar mer en tripp till Sthlm, bo på hotell - äta gott osv eller kanske en helg i London. Jag åker ju till Thailand med min släkt i början på Februari och är borta i 3 veckor. Så vi måste passa på att göra något kul tillsammans innan!

Gammal bild på mig och Pernilla från när vi var i Sthlm tidigare i Februari.

BARA SÅ NI VET, TYP

Nu står julfest på schemat. Sitter och slöar lite här på vårat våningsplan och håller de som jobbar sällskap. Jag och Emma har dock slutat för dagen så snart kommer vi väl sitta bänkade framför idol - eller i alla fall jag ;)

Senare ikväll efter julfesten tänkte jag testa Hugo igen. Det var inte igår jag satte min fot där!

GODNATT

Hemma från Twilight-bio och SHOPPING på stan. Filmen var ju grymt bra och när Robin sa att det var en av de bästa filmerna han hade sett älskade jag honom lite mer. Sen klev vi ut i kylan och möttes av öppna affärer trots att kl var över 20. Vi hade tydligen totalmissat julnatten, så kom hem med en knallrosa blus och lite annat smått och gott.
Nu blir det sängen för min del, och GLÖM INTE att kicka in på THIRD-HAND.SE imorgon bitti när ni vaknat! Då är det påfyllt med nyheter samt att vi har dragit igång en grym rea!

RÖTT

Imorse körde jag på röda läppar och röd stickad tröja från Carlings. Har även på mig detta plastbälte från Nelly.com och svarta jeans (som alltid?)


PUSS


Denna bild togs i lördags innan utgång.
Idag ska jag jobba till 18 och sen blir det bio med baby! Breaking dawn tänkte vi se eftersom vi såg förra filmen tidigare i veckan. Skönt att man har en pojkvän som gillar det mesta.

MADE WITH LOVE

Haha, två delar var trasiga när vi öppnade paketet och fy fan vad svårt det var att få ihop det!? Det är inget slott direkt, men det syns att det är gjort med kärlek. Vi är nöjda över att det fortfarande står i alla fall ;) Vi har lyssnat på julmusik och pysslat hela kvällen. Nu blir det en liten kvällsmacka och sen sängen! Imorgon är det tillbaka till jobbet som gäller.

Sorry att bilden blev lite suddig.

NYTT

IDAG har vi varit iväg på lite secondhand-butiker och jag fyndade bla. en stol och en ljusstake :) Nu ska jag färga mitt hår och sen blir det nog pepparkakshus-bygge tror jag!

Stolen kostade bara 10 kr, känns rätt okej.

GODMORGON

Nu har jag ätit frukost och tittat på lite Desperate housewives. Kl 12 ska jag ta bussen in till finspång, då min farfar tyvärr gick bort i förrgår efter en tids sjukdom. Han bodde där och vi ska samlas allihoppa och prata igenom allt osv. Sen tänkte jag, pappa och Lovisa kanske att vi skulle åka på en liten loppisrunda nu när det väl är onsdag.

Jag fick byta min semesterdag som egentligen skulle legat den 20:e till idag och det var skönt. Det kanske hade varit lite svårt att koncentrera sig på teknik och jobb idag. Ena sekunden är jag glad, andra ledsen.

KVÄLLSMYS

Nu blir det film i soffan och lite godsaker till det. Vi dricker första glöggen för i år och äter goda ostar tillsammans med pepparkakor och bönchips.


KOMPLETT APPLE-FAMILJ

Just nu ligger jag i min säng och älskar med min nya dator. Fy fan vilket bra köp! Är precis klar med att ha gjort den just så som jag vill ha den och jag är verkligen nöjd. Funderar ni på att köpa er en ny dator så kan jag inte annat än att lägga ett gott ord för en Macbook pro. Den är nedsänkt på Media markt nu, kostar 9700.


ÄNNU MERA SHOPPING

Haha, jag trodde vi hade det fint här hemma innan vi började shoppingparaden igår. Idag har vi varit iväg lite överallt och handlat en massa fint samt att jag fick med mig en mac book pro med mig hem också. Känns rätt värt efter att ha spanat in den så pass länge. Har inte riktigt vågat packa upp den än dock, det är nog det dyraste jag någonsin köpt i alla fall!

Ang. bilderna. Försök ignorera den blåa soptunnan i bakgrunden (jag vet att det är svårt). Jag tänkte inte på den och inte ska man väl tro att min pojkvän som lekte fotograf gjorde det heller, Kicki - vart är du när man behöver dig?! Haha.

Pannband H&M, fuskpäls New yorker, byxor Gina tricot, skor Skopunkten, väska 2hand.

ÖRONSMYCKEN

Igår när vi gick på stan köpte vi mest grejer till hemmet :) Så nu är det riktigt julfint hemma hos oss! Jag kom dock hem med två set örhängen också. Jag använder väldigt sällan örhängen men insåg att det kanske är för att jag inte gillar när de är stora/tar för mycket plats. Jag känner mig lätt lite för mycket blingbling då. Dom här tror jag dock kommer passa perfekt när man ändå vill liva upp öronen lite.

THE ANSWER IS BLOWIN' IN THE WIND

MÅNDAG igen. Jäklar vad trött jag är! Blev knappt någon sömn i lördags natt och igår kom vi i säng senare än planerat. Men det var det värt, du är bäst Robin. Jag älskar verkligen dig av hela mitt hjärta.

Nu blir det jobb fram till kl 17. Sen har vi tänkt gå en sväng på stan och leta efter lite julklappar/julfint till hemmet. Det börjar bli lite julkänsla där hemma faktiskt :) Pysslade ihop en adventljusstake igår (lite försenad) och ett par tomtar har faktiskt också fått titta fram. I år tänker jag gå all the way eftersom jag har sambo och det faktiskt är en liten kotte med i bilden. Så om inte så kommer det bli mycket julpynt hemma för hans skull.


KARATEKLUBB

Igår blev det en trevlig förfest hemma hos Kicki med en massa tjejer :) Sen tog jag en öl på Världens bar med Monika och hennes vänner innan vi drog till trappan. Där dansade vi och hade kul tills jag tappade bort alla och gick hem, i princip. Men hade kul medans det varade i alla fall!

Jacka från Zara (Annas!), tröja och "hårig clutch" H&M, byxor Gina tricot, skärp Second hand, skor Din sko.

DRAR MED MIG KAMERAN (UT?)

Näe, om man ska rycka upp sig lite. Ta en snabbdusch i handfatet och knalla bort till KICKI snart? Har inte färgat håret utan varit ett jäkla latarsel hela eftermiddagen så ni får ha överseende med blond utväxt ikväll om ni ska till Karate. Jag har inget att ha på mig och tydligen lyckats vänja mig vid att inte gå ut så jag är inte sådär jättesugen tyvärr. Men får kika på lite mer youtubeklipp på John och återfinna gnistan lite! Ses kanske ikväll?

FÖRRESTEN, sv till norrköpingstjej:
Tack som fan ska du veta! Din kommentar gjorde mig riktigt glad :)
Nej jag var inte sådär full när kortet togs (tidigare i höstas). Tror jag är påväg att blinka precis när kameran tog kort.

PUT A NAME ON IT

Jag vet inte riktigt varför, men jag gillar "skyltar". Har ett par här hemma och jag tycker det livar upp lite på något sett. Dörrar kan annars vara så trissta och fula. Tur är dock att samtliga av våra dörrar är vita här i lägenheten, det är jag tacksam för. Denna fick alltså följa med hem från marknaden idag.


FINT FRÅN REJMYRE

Tur att man klädde på sig ordentligt (Robin?) för jäklar vad det blåste. Men det var mysigt att gå runt där ändå. Kom dock bara hem med en liten skylt och Robin köpte rökta räkor. Nu ligger jag i sängen och funderar på om jag ska hitta på något att göra ikväll. Har inte varit ute på flera helger så tänker att det kanske är en idé. Är dock jättetrött och missade gå och köpa hårfärg, så jag vet inte riktigt.

Rejmyre glasbruk hade 50% på allt i butiken, blev lite sugen på de guldiga glasen. Tyckte att de skulle vara fina att skåla i på nyår men blev inget köp tyvärr.

MARKNAD

Nu beger vi oss iväg till Rejmyre för julmarknad och mys! Mamma och Niclas följer också med :) har släpat med mig kameran så kan förhoppningsvis bjuda på lite bilder i em. Ha en trevlig lördag :)


NYA SKOR

Nelly kickade ju igång sin julkalender igår. Där fyndade jag dessa för ca 200 spänn, som hittat enligt mig! Dom hade 20% på ett visst sortiment och jag gillar att platån är så pass hög. Förhoppningsvis blir de lite lättare och skönare att gå i då.


EGENTLIGEN GÅRDAGENS

..MEN ändå. Slängde på mig mig lite andra kläder innan jag gick till jobbet. Eller gick och gick, fick småspringa eftersom jag var så jäkla stressad. Här är i alla fall lite bättre bilder på pälsen, älskar den verkligen. (Gillar utväxten - men imorgon ryker den!!)




TACK

Har fått Robin att knäppa ett par bilder på mig nu innan jag springer iväg till jobbet. Hinner dock inte lägga in dem nu men ordnar det när jag kommer till jobbet sen :) Tack för att ni tittar in här.

RSS 2.0