EN TILL

Gick hem tidigt från restaurangen efter att ha beställt mat fast jag inte hade någon matlust. Fick in maten och det var det vidrigaste jag ätit typ. Stekt kycklingbröst med svampsås och pomme stod det. Fick in stekt kycklingbröst med vit, vattning "sås" med svampar och purjolök i och en klyftpotatis. Den var stenhård och typ rå. Ja jag är lite bitter nu, men vafan. Sätt inte mat på menyn som ni inte hanterar.
Nu ska jag gå och sova. Är helt ensam i huset. Hittade dock en kackerlacka som sprang över golvet nyss. Den fångade jag i ett glas och sen skrev jag en lapp till resten av sällskapet: Välkomna hem ;) Och la bredvid glaset.

REGN

Jahopp, drömmen om att steka ordentligt de sista dagarna inför hemresan verkar gå åt skogen. Hela denna vecka har det i stort sätt varit dis ute och igår och idag regnade det på eftermiddagen. Nu gör det väl visserligen inte så mycket att det regnar eftersom klockan är kvart i sex på kvällen här, och lite blixtar och dunder underhåller mig rätt bra i sängen.

Det blev ingen shopping förut då herrskapet segade ur. Så jag och pappa gick och tog en varsin massage vid stranden. Den här gången tog jag en mjuk och avslappnande olje-massage vilket var BRA MYCKET JÄVLA SKÖNARE än den andra massagen häromdagen som jag fortfarande känner mig lite mörbultad från. Men när jag låg där och egentligen skulle njuta var det enda jag kunde tänka på: Robin. Han skulle säkert tycka att det där var himmelriket stackarn, som ligger hemma i Sverige och har det tråkigt. Men där låg jag istället och tyckte att det var sådär. Visst, beröring mår man ju bra av, men jag tycker mest det gör ont (konstigt nog) och känner mig allmänt oförskämd som inte njuter fullt ut.

Jaja. Dagarna flyter på här borta, men jag har nog aldrig saknat min man så mycket som nu. Jag ska aldrig åka bort såhär länge utan min käresta igen, det är ett som är säkert. (gammal bild från en söndagsfrukost)


TUNIKA FRÅN THAILAND

Här kommer ett par bilder som togs imorse innan vi åkte på en moped-tuktuk tur. Den var jävligt ostabil och när vi kommit ca 30 min bort körde det första ekipaget ner i diket i en uppförsbacke så då vände vi hemåt. Mindre kul! Men det gick bra i alla fall som tur var. Nu vet jag inte riktigt vad som står på schemat, kanske lite shopping i Saladan.

FRIKORT

Man måste ju få ha ett eller två frikort här i världen. Sen om man skulle ha stake nog att genomföra själva grejen om man fick möjlighet - är ju en annan femma. Efter John har jag i alla fall beslutat att det får bli Paulo Nutini. Sikken lirare. Underbara jävla texter vid 20 års ålder och med ett utseende som får vem som helst att smälta. Jag vet inte varför bilden envisas med att vara liten men det får gå an denna gång...

 


MAT

Nu ska jag och Lovisa ta en kort promenad bort till "lindas" och äta pastasallad med kyckling. Den smakar precis som hemma och är i alla fall nästan värd överpriset. En thai-maträtt behöver du endast ge ungefär 10-15 svenska kronor för här i Thailand, medans denna sallad går på nästan 45 kr. Som ni ser är ju det också svinbilligt om man jämför med Sverige, men här nere räknas det som dyrt!

Ikväll funderar jag på att ta en massage och manikyr eller nått liknande. Jag ligger helt klart efter på den fronten eftersom jag är ensam om att inte ha testat det. För 1 timmes helkroppsmassage och manikyr får man betala ungefär 100 kr tillsammans. Rätt ok!


IDAG

Idag har jag och pappa åkt in till "staden" här på Koh Lanta tillsammans med familjen Kulander. Vi shoppade lite och åt mat vid en restaurang som bokstavligt talat låg på vattnet. Eller över vattnet kanske man säger. Idag var det rätt disigt ute så det passade bra att göra nån typ av utflykt eftersom man kunde leva med värmen.

Av ren lathet slänger jag in två bilder som liknar gårdagens. Jag låg i sängen och kom på att jag kanske bör blogga lite och gärna lägga upp nån bild i samband med det. Brillorna åkte på då jag absolut inte är foto-vänlig för tillfället.

Jag och Lovisa stekte lite pannkakor hemma förut då hon känner sig krasslig och inte orkar gå ut och äta. Det gjorde inte mig ett smack eftersom jag själv inte är helt återställd än i magen och inte var allt för hungrig heller. Nu tror jag faktiskt att det blir sängen för oss snart, trots att klockan bara är 21:17.

 


GODNATT

Har legat och skypat med Robin och lille V och längtar faktiskt hem. En vecka här på Koh lanta känns fan lite overkill.

Nu ikväll har vi dock suttit på en mysig restaurang och ätit god grillad kyckling och lyssnat på Bob Marley. På lördag börjar hemfärden.

 


THAILAND

Här är lite bilder från Maya Bay. Såg ingen Leo, hade kanske varit lite roligare då.




HEY

Nu har vi legat på ute-terassen högst upp i huset och tittat på stjärnor och ljuslyktor som människor skickar upp i luften här i Thailand. Fy fan vad härligt det är med semester. Just Koh Lanta känns dock som ett ställe dit man gärna åker med sin kärlek så det suger faktiskt en aning att Robin inte är här. Men men! Dessa tre veckor har snart passerat och jag kan ju bara tala för mig själv när jag säger att det har gått rätt bra ändå.

Godnatt på er! Hoppas ni får er trevlig fredag :)


HUS NR 4

Har lite bråttom, ska ner på stranden och plocka snäckor. Men här är i alla fall lite bilder på nya boendet! Något bättre än bungalowen på Phi phi om du frågar mig. Fler bilder kommer imorgon.
image description

"GAMMAL BILD"

Hittade denna bild i iPhonen som jag tror är tagen ett par veckor innan jag åkte iväg. Ikväll ska jag försöka ladda in lite bilder från kameran till någons dator så att jag bjuda på lite fler bilder från Thai! Nu ligger jag i sängen och ska snart smörja in mig med spf 30 eftersom jag ska åka färja och sånt idag. Min kropp är fortfarande rätt grillad..

Vi hörs ikväll (vilket för er är typ mitt på dagen) när vi installerat oss på Koh Lanta som blir näst sista boendet innan vi sover sista natten i Bangkok!


ONE SMALL CHANG, PLEASE

Någon som är sugen på ägg? Tror jag har plats för i alla fall 5-10 st om vi använder olika kroppsdelar som stekyta. Bäst resultat blir det nog på armarna och bröstet dock! Jaja, som ni fattar är jag en bränd kräfta idag. Men men, det sitter rätt fint efter tre dagar inomhus. Nu blir det på med lite mascara och sen shopping och mat precis som alla andra dagar :)


GLÖMT VISA

Det är ju mycket jag har glömt att visa som jag har köpt men här är i alla fall en grej. En skön vardags-klänning i halvlång modell. Kostade mig ungefär 40 svenska kronor.

 


IM BACK

Nämen, sådärja! Äntligen är jag nästan 100% återställd. Magen är fortfarande lite svullen och stenhård men idag tänker jag ge mig ut i solen i alla fall.

För er som undrat om min tatuering och vad den föreställer kan jag tala om att det är lite blandat smått och gott och i mitten rymmer en bild på John Frusciante, fd gitarrist i RHCP bland annat. A.k.a. min Gud.

 


BILDER

Hittade ett par bilder i kameran som jag tänkte att jag lika gärna kunde lägga upp. Det finns en hel del i en annan kamera också som dock är på vift för tillfället så de tar vi en annan gång :) /den sängliggande sjuklingen


AJAJ

Undra vad det är som jag har åkt på egentligen. Nu har jag haft ont i magen i tre dagar. Den är jätte-svullen nedtill fast jag inte har ätit nått på länge. Febern är borta nu vilket givetvis känns bra, men i den är värmen vill man vara frisk kan jag lova. Soltimmarna försvinner och man blir yr i huvudet efter att ha rört dig mot toan och tillbaka.

Dom andra ska åka till raily beach (eller hur fan det stavas) men jag kan nig inte följa med.. Känns hemskt tråkigt :( jag vill inte ligga inne ensam för tredje dagen i rad med absolut inget att göra.

Jaja, jävlar vad jag gnäller. Jag lovar att det blir bättre så fort den här "mördarbakterien", :p, lämnar min mage.


FY FAN

..säger jag bara. Det jag tvingades uppleva i natt och idag önskar jag inte ens min värsta fiende. Jag hade 39,5 graders feber efter att ha tagit typ 5 Ipren, druckigt en massa resorb osv. Jag har aldrig haft så hög feber tidigare i mitt liv och kramperna/smärtan i magen var helt sjuk. Plussa på diarré och totalt 48 myggbett på smalbenen på det med så kan ni kanske sätta er in lite i min situation. Eller just fan - glömde tillägga att jag bodde i en bungalow med näst intill ett utedass där det kryllade med mygg, regnade in och var husrum för kackerlackor. Vad NICE det var att kila in dit en gång i timman och gå på toa! Idag har jag åkt en rutten färja i stekande sol och fortfarande magont. Dock har febern gått ner lite så jag överlevde i alla fall. Charmiga thailand! Näe men det är klart man blir lite tjurig och tjutfärdig efter att man drabbs av detta här borta.

Nu ligger jag iaf i en relativt mjuk hotellsäng på au nang och är mer än glad över att få slippa bungalowen! De andra är ute och käkar och här ligger jag ensam eftersom magen skulle göra uppror om jag skulle stoppa i mig nått. En recension av phi phi kommer när jag är lite piggare. (Bilden tagen där i sön)

 


BYE KATA OCEAN VIEW

Nu är vi packade och klara inför en båtresa mot phiphi! Där stannar vi 2 nätter och sen drar vi vidare mot Krabi och till sist Koh Lanta :) vi får se om det finns wifi på Phiphi, annars hörs vi nog inte lina mycket som nu! Stay tuned :)


TRÖTT

Såja- nu har jag ätit stekt fisk med röd curry och druckigt ett par öl. Känner mig skapligt redo för sängen efter ett kvällsdopp i poolen :)

Bilden är från igår.


MINDRE TUFFA, vs MER TUFFA

Nu sitter vi vid ute-terassen med en varsin bärs och njuter av livet. Snart drar vi ner på stan och äter gott också! Synd bara att man inte blir så hungrig i den här värmen..


DETALJ

Här kommer en bättre bild på klänningens detaljer vid hals och nacke - som jag köpte igår.


GODNATT

Kvällen har bestått av tuktuk, mat, drinkar och shopping.




MERA NYTT

Fyndade en "finklänning" för 110 svenska kronor. Helt okej!

Idag har vi käkat god mat, shoppat och inte brytt oss om mycket här i världen. Precis som föregående dagar ungefär. Snart blir det sängen - men först i poolen. Sisten i är en rutten rolf-göran. Bild på honom kommer imorgon...

 


HEY

En bild från imorse. Hade precis tagit mig ett dopp i poolen och håret var fortfarande dyng-surt!


SNAKEPRINT

Min nya bff. Röker typ ingenting här nere (precis som hemma feströker jag bara) men när jag väl tar mig ett bloss sitter den här rätt fint i handen!


SOM LOVAT

Jag orkade inte riktigt ta på mig kläderna och posera vackert med varje plagg utan gjorde såhär i stället och hoppas på att det duger!

Jag minns inte helt men tror att jag har betalat sammanlagt ca 400 svenska kronor för allt det där plus lite mer smink, några par solglasögon och smycken som jag inte lyckades lokalisera i resväskan. Känns rätt värt! Vissa av tshirtarna ska dock klippas om till linnen.

image description
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

DET FINNS HOPP!!

Här sitter jag och gnäller och irriterar mig på att ingen kommenterar min blogg - när ni inte ens KAN det! Tack som fan, kära läsare för att ni tagit er tid att mejla på fb osv och talat om det för mig :) nu är det fixat och nu ska det alltså gå att lämna ett avtryck här igen!


GICK LÖS PÅ PICNIK

Jag brukar aldrig redigera mina bilder, inte värre än att man ökar lite kontrast och ljus då och då. Men idag visade Lovisa mig picnik och hon fick näst intill fria händer :)

Ännu en dag har passerat här i Thai och många fler väntar. Imorgon blir det nog samma visa - pool och bad här vid huset. Jag pallar inte gå ca 30 min till beachen och bli sandig och bränd. Havsbad kommer jag få njuta av nästa vecka när vi bor på phiphi eller hur det nu stavas. Men till er som tror att jag inte har badat i havet än tror fel, jag har orkat gå den där promenaden i 100 graders värme en gång fram och tillbaka och badat i havet med små trådar från maneter? som har gått loss på mina ben.


...

Två redbull-vodka och en live konsert med rhcp på en 42 tums tv på världens mysigaste thaihak senare, mår jag rätt gött. Jag fick nästan tårar i ögonen när jag såg John och blev ärligt talat helt jävla lycklig i själen. Det kan låta larvigt men så är det! Den kärleken lär nog aldrig dö..

btw - inlägget nedan skulle publicerats för typ 6 h sen men jag vet inte vad som hänt.

MEN NI ÄR JU BÄST - ELLER?

Jaja, fortfrande inga kommentarer. Man kan ju lätt tro att ni bara är torrbollar som snokar runt och är alldeles för anonyma för att lämna avtryck. Trisst men så kan det va!!

Nu ligger jag nyduschad i sängen och tar det lugnt innan vi förmodligen gör stan igen någonstans. Man kan ju lugnt säga att jag fått försmak för shoppingen här borta! :)


SHOPPING

Jag säger bara en sak - fy fan! Vi var på marknad idag och jag handlade ihjäl mig men spenderade bara ca 400 svenska kronor! För det fick jag en massa smink, tre t-shirtar (bilder kommer imorgon när jag har gjort om dem till linnen osv) tunika, skor, jeansjacka till lillen, solglasögon osvosv.

Helt jävla underbart :) bilder kommer som sagt imorgon!


NYVAKEN BLEKFIS

Allting blir ju roligare med lite bilder har jag hört!


SVAR PÅ TAL

Hej kära medmänniskor. Fick en fråga om vilka jag åkte hit med: Jag åker med min pappa, syster, en kusin-familj och ett par som är goda vänner till oss och alltid har varit sålänge jag kan minnas. Dom har även en dotter med sig som är 21 år :)

FÖRRESTEN: jag tycker det är rätt bra av mig att orka blogga när jag är här och det tycker jag att jag förtjänar lite respons för!! Kommentera för... Gärna :)


GODMORGON

Inatt har jag sovit nästintill klockrent, precis som igår. Det är skönt faktiskt, att man sover bra när man är borta hemifrån.

Jag funderar på att ta mig ner till stranden idag men jag vet inte riktigt om det är värt det än. Min bleka hud tål typ inte mer än en kvart i sträck i solen och där nere lär det väl bli lite tuffare solning än så ;) jaja, ska försöka få igång magen och sen bestämmer jag mig. Ett tips! Ät inte imodiumtabletter om du verkligen inte har diarré. Tog två i lördags i något som kan likna "förebyggande syfte" och har inte gått på toan sen dess.. Får väl slurpa i mig lite kranvatten här och se om det får igån skiten?

Söt filur som höll mig sällskap i duschen.


DET BÄSTA MED SEMESTER

Måste ju vara möjligheten man har, att göra vad fan man vill. Jag äter vad jag vill, och billigt är det också, dricker vad jag vill och framför allt så sover jag precis när jag vill.

Idag har vi legat framför poolen och solat och badat. Jag är faktiskt riktigt duktig med att smörja in mig och det är jag glad över. Speciellt när man spanar in Lovisas bikini-rand på skinkorna :D Tänk er jordgubbssås möter vaniljglass, på ett ungefär!

Nu sitter jag på verandan och tittar ut mot horisonten. Efter badet gick vi till en restaurang och åt god mat, sen gick vi hem och jag sov i typ två timmar. Där har ni min dag! Hoppas er har varit jävligt mycket sämre i kalla Sverige ;D

Bilderna är på vårt rum och poolen.

 


ÄNTLIGEN

1 tågresa, 4 flyg och en helvetes bilfärd senare är vi äntligen nyvakna i huset i underbara Thailand. Att vakna med denna utsikt när du kliver ut från sovrummet känns helt ok. Vi ligger vid poolen och har det bra och kommer nog inte orka göra så jättemycket mer just idag.


DET DÄR MED ATT "DEN SOM VÄNTAR PÅ NÅGOT GOTT"

Väntar aldrig för länge hoppas jag stämmer. Två flygresor senare och ett stopp i Wien på 6 timmar har resulterat i en mindre glad Matillda. Vi ska flyga ca 10h vid kl 11 ikväll och sen hoppa på flyg nr 4 för att komma ända fram till Phuket. Jag hatar att flyga!! Men men, skönt att jag hittade en rolig app att underhålla mig med och att det finns wifi här.


PÅVÄG

Jaja, long way to go! Men nu är vi i alla fall påväg. Sitter på tåget mot Arlanda och sen vid ett-tiden flyger vi mot första stopp som kommer bli Wien :)


BYE BYE LA SUEDE

Jahopp, då känner man sig självklart sjuk. Jag börjar undra om det där med resfeber är ett faktiskt begrepp och inte bara ett uttryck. Sist jag åkte utomlands fick jag hög feber i ungefär samma sekund som jag satte mig på planet. Nu känner jag av det redan dagen innan och morgondagens resa kommer ju vara lite mer jobbig och komplicerad än en 4h rutt till grekland. Jaja, man får väl knarka ipren och ta sig en rejäl whisky - ingen bra kombo jag vet - imorgon så att man i alla fall överlever flygplansresORNA. Förhoppningsvis i sovande skick.

Sista dagen på jobbet på 3 veckor känns rätt skönt. Det kommer sitta fint med en paus i självaste paradiset (som Robin så fint uttryckte sig tidigare idag) och att komma hem lagom till mitten av mars när våren förhoppningsvis är på G känns inte helt fel det heller.

Ikväll blir sista natten för mig och Robin på ett tag. Jag hoppas den jäveln är frisk så att han inte smittar ner mig när vi ska äta gott och ha det gött senare ikväll. Jag kommer nog ha tillgång till wifi i i alla fall 2 av villorna nere i Thai så jag ska försöka hålla bloggen vid liv med en massa bilder osv :D



BILD TAGEN EN GÅNG FÖR ETT PAR VECKOR SEDAN, NÄR JAG JAG SKULLE TESTA NYA KAMERAN FÖR TYP FÖRSTA GÅNGEN.

Jag brukar vara läskigt organiserad och planerar nästan alltid saker och ting i GOD TID. Men den här gången har jag slarvat rejält. Jag har inte ens orkat släpa in resväskan från bilen så alltså är inte en enda pryl nedpackad än. Man borde kanske lägga fram lite grejer på golvet sålänge, så att man vet vad man har och vad man saknar. Sorry om jag kanske tjatar om den här resan rätt så rejält - men jag har faktiskt aldrig varit iväg så länge någonsin tidigare och jag har framför allt inte varit utan Robin så länge. Men det kommer nog gå bra.. Hoppas jag (inbillar jag mig så gott jag kan).

Jaja, nu tror jag att jag ska ge det där med packningen ett försök framför filmen Höstlegender.


BLOGG

Okej, dålig uppdatering från min sida. Jag ber om ursäkt för det!

Min dag igår såg i alla fall ut såhär: Jobbade ett kort pass mellan 12.30-15.45 (SJUKT SKÖNT), sen gick jag och liten hem från dagis, men åkte faktiskt spårvagn från söder tull då jag är så nervös för sånt där. Det bästa vore ju om man fick ha en osynlig liten sele på sina barn så man slapp oroa sig för att 1. Någon skulle springa fram och ta barnen, 2. De råkar ut för någon typ av olycka osv. Nu kanske jag ska förtydliga, vilket jag egentligen tar för givet att alla redan vet: Vincent är inte mitt barn, utan jag lever ihop med min sambo och hans son bor hos oss varannan vecka. Så, nu kan ingen snacka skit och påstå att jag vill få folk att tro att V är mitt barn.

Sen på eftermiddagen kom Lovisa hem till oss på middag och Vampire diaries. Måste dock påstå att detta avsnitt var det sämsta på länge? Känns som de inte riktigt har något att komma med längre.. (Jag pratar om det senaste avsnittet som finns att ladda ned).

Hemma är Robin typ sjuk, ont i magen och liknande, så jag sover på soffan och håller mig undan så gott jag kan när jag är hemma för att undvika att bli sjuk. På lördag åker jag ju!! HYPE.

TACK GINA

Jag måste faktiskt slå ett slag för Gina tricot. Dom har verkligen ryckt upp sig enligt mig! Ingen har väl missat den amerikanska-flaggan-inspirerade skjortan, de röda skinnbyxorna och nu en massa härliga basictröjor. På modellen till höger ser man ungefär hur de sitter och jag måste säga att jag är rätt inpad. Dessa ligger på 199-249 kr st och är väl värda varenda krona om du frågar mig. (Lägg märke till armbanden som hon även använder på ärmarna på tröjan längst ner, det kanske jag borde sno rakt av, rätt snygg detalj.)


MY NEW LOOK

Robin tjatar om att jag inte kan gnälla på att denna tjej alltid har samma hysteriskt glada min på alla sina bilder - då jag är fullt medveten om att jag själv har en pose. Och endast en, som jag alltid använder. Därför tänkte jag slänga upp en bild när jag ser ut såhär i stället. 

Idag börjar jag 13.30 och kör till 22.15. Innan jobbet ska jag försöka springa bort till mamma och hämta mitt kontokort som jag glömde där i Lördags när vi var på middag hos dem. Sen ska jag även försöka hinna med ett besök till apoteket och köpa på mig allt man kan tänkas behöva i Thailand. SNART ÅKER VI! På lördag närmare bestämt. Men men, vi hörs senare!



BY THE WAY

Jag har vid flera tillfällen hånskrattat lite åt människor som pysslar med geocaching. Jag har tyckt att det verkar fånigt men sen har jag insett: Varför skulle det vara det, egentligen? Jag älskar att vara ute i skogen och när jag väl är där eller upptäcker nya platser kan jag väl lika gärna leta efter en gömd liten skatt? Japp, jag ska faktiskt ge mig ut och testa detta i vår/sommar, hur jävla lame det än låter. Jag får se om jag kan flörta med mig Robin eller Lovisa på ett par turer. Synd bara att jag sög på orientering i skolan. Men jag antar att det kanske är lite lättare när man har en gps med sig osv. Så, hejhopp skogsmulle. Längtar efter våren nu så att jag kan ge mig ut!!

Förresten, återupptäckte min gamla blogg. Shit vad jag har varit bättre på att blogga alltså. Ni hittar den HÄR för er som vill ta en titt.

HAHA

Totalt sönderredigerad bild. Men när jag fotar på toan blir bilderna typ gul/oranga. Om jag så har på mig en reptilmönstrad skjorta, som idag, som är typ grå/svart/vit så ser den varmt gul ut. Därför fick jag ändra ljus, kontrast och liknande så att i alla fall färgen på den skulle spgla verkligheten något. Mina läppar är mörkröda men på bilden vet i fan hur de ser ut.. Jaja, bättre än inget. Kanske, är inte så säker längre förresten.


IKVÄLLLL

Idag ska jag jobba till kl 7, sen stressa hem och fixa iordning lite innan alla kommer. Det ska bli jättekul att ha lite folk här :) Det blir drinkar och sen utgång på HUGO. Sista utgången innan jag åker.


Ibland saknar jag mitt hår lite - speciellt när jag ser bilder som denna. Men men, det växer ut igen!

WHITE LIKE SNOW

Jag förstår mig inte på min hjärna ibland. Varje morgon denna vecka har jag varit stendöd på morgonen. När robin går hemifrån, ca 30 min innan jag har gått upp har jag somnat om d.i.r.e.k.t efter att jag vaknat. Allt för att få sova de där sista 30 minuternea. MEN vad händer idag då när jag har lite sovmorgon?? Jo, när Robin går kan jag inte somna om. Det är som att min hjärna vet att idag kan jag somna om utan att behöva vara stressad, idag kan jag njuta - men varför skulle jag vilja det?! verkar min hjärna tänka. VARFÖR ÄR JAG PIGG?!

Frukosten glömde jag på jobbet igår så inte kan jag äta nått heller, jäkla skit. Lägger in en bild på denna tröja sålänge som jag köpte på Gina tricot för ett par månader sen. Grymt snygg och man får faktiskt massor med komplimanger när man bär den. 


SE DEN

Som några av er kanske vet har jag ridit i ungefär halva mitt liv. Dock slutade jag i tonåren då annat blev intressant. Jag har dock självklart kvar min förkärlek till hästar - MEN det jag skulle komma till är att man verkligen inte behöver vara en hästmänniska för att fullkomligt älska den här filmen. Trailern gör den absolut inte rättvisa, bara så ni vet. Jag och Robin såg den igår och jag vet att han också tyckte jättebra om den. Underbart foto, schyst story och riktigt vackra hästar. Idag kommer Lovisa till oss och jag ska faktiskt se den idag igen, trots att den själ ca 2,5 h av mitt liv.


RSS 2.0