HEJ

Sådärja, en lite mer acceptabel bild i alla fall. Ikväll blir det för övrigt mat och musikquiz på Hugo med hjärtat. Känns roligt! Har aldrig deltagit i det tidigare.

GODMORGON PÅ ER

Denna vecka har jag nästan endast tidiga pass vilket resulterar i att jag är lite morgontrött på jobbet. Det flyter dock på rätt bra och det är värt att börja tidigt varje dag i och med att man då även kommer hem tidigare! Jag ska se om jag kan få ett par bilder knäppta på mig även idag, beroende på om jag stöter på min syster på stan eller inte. Later!

HÖST?! KOLLA LÖVEN PÅ BACKEN

Jahopp, då var man tillbaka på jobbet idag. Känns helt okej men det är givetvis tråkigt att INGEN av tjejerna är här. Alla har semester eller jobbar sent vilket betyder att de inte kommit hit än. Efter jobbet ska jag hem och städa lite i lägenheten och därefter ska jag och hjärtat ge oss ut på en promenad :)

SLUT PÅ SEMESTERN

Hej på er.
Försökte faktiskt blogga igår men skiten låg ju nere, igen, så det får bli ett inlägg nu i stället. Idag har jag inte gjort många knop vill jag lova. Har mest legat halvdöd i sängen och längtat efter bättre tider om man säger så :P Det blev kanske 1, 2 och 3 glas för mycket igår i stugan efter Kentkonserten. Ungefär såhär såg jag i alla fall ut igår.


GODMORGON

(Blogg.se fungerade inte imorse så inlägget publiceras först nu, men jag skrev det för ca 2h sen)
Om ni skulle se vårat tvätt-BERG som ligger här inne i sovrummet skulle ni näst intill smälla av. Jag skämms nästan. Men det som är mest irriterande är hur jag lyckas boka fel tider nere i tvättstugan, heeela tiden. Sen går jag ner till tvättstugan i tron om att "Nu är det min tur!" men sen inser jag rätt fort att det var IGÅR vid denna tiden som jag hade bokat. Kul. Så tvättberget blir kvar, i alla fall till imorgon eftermiddag, om jag nu lyckats boka rätt. Fy fasen vad onödigt det känns att vara uppe såhär dags nu när jag inte har något att göra. Men men, lite tv i sängen funkar ju alltid.

Åter igen - Godmorgon på er! 

BUDGET

Var inne på Lindex tidigare idag och testade deras läpp-pennor från Isadora. Måste bara säga att de verkar GRYMMA! Jag brukar köra på Make up stores, men de här kostar hälften så mycket och många av Isadoras färger är identiska med Make up stores så gillar ni billigt och bra, kör på dessa!


DAGENS TIPS PÅ STAN

Skulle hämta ut p-piller på Apoteket så jag knallade bort till ingelsta och gjorde lite affärer :p Dock kom jag hem med lite mer än bara pillerna men vafan. Jag får väl snåla och hålla igen resten av månaden. (Jag vet att det är löning idag, men om man har mina räkningar så kvarstår ca en 4:e del av den summan när de är betalda...) Lägger upp en bild på dagens fynd från H&M: Kjol i skinnliknande material, mer mörkbrun i verkligheten, 30 kr. Tyckte även denna tröja från Lindex var snygg, den blir din för 399 kr. DOCK köpte jag inget av det ovannämnda då jag inte är i behov av kläder. Knep två par örhängen från H&M i stället :P


SOVRUMMET

Jag vet att en del av er verkligen gillade mitt inlägg där jag visade hur vi hade inrett i stugan. Dock hade jag då inga bra bilder på sovrummet, men idag tog jag ett par nya med mobilen. De kanske något mörka, men hoppas ni ser ändå! :)


LAPAR SOL I STUGAN <3

Igår och idag (och även imorgon faktiskt) kommer spenderas här ute i stugan. Jag har lagt mig i en solsäng och hoppas verkligen att jag får lite färg idag! Igår firade vi Kicki på Trädgårn med lite mat och cider. Det blev dock en tidig hemgång vilket var skönt :) imorse åkte jag ut till stugan och i eftermiddag kommer Pernilla hit på mat och mys! Det ska bli kul att visa henne detta ställe för första gången :) Imorgon har jag bestämt att lillen ska få ledigt från dagis och ordnat så att hans faster + kusiner kommer hit på lek och mat! SÅ, där har ni mina dagar i text. Lägger även in det senaste från Instagram så ni har något att titta på. Kram på er


HEMKLICKAT

Ibland lönar det sig att titta in på members.com
Samma jackor finns på Nelly men till helt andra priser!
 

UPP OCH HOPPA

Fy fasen, det blev ingen sovmorgon för mig. Robin vaknade med ett ryck imorse och utbrast: "Fan! Jag har försovit mig." Så det vara bara att kliva upp ur sängen och ställa upp och ta lillen till dagis. Det är dock inga problem eftersom han är så så snäll och lätt att ha och göra med :) Nu ligger jag dock i sängen igen och hör kommer jag parkera mig ett bra tag.


GODNATT

Nu ligger vi deckade i sängen efter att ha sett "The color purple". Min plan är fortfarande att försöka hålla bloggandet någorlunda aktivt - och det måste ni väl hålla med om att jag är på rätt väg? Jag sköter mig iaf bättre än förr :) Säger godnatt med denna bild som togs i fredags innan vi gick på räkbåten.


HEMMA IGEN

Igår kom vi hem från Västervik. Det har varit en underbar semestervecka och det känns förstås rätt bra att jag har en vecka kvar nu med start imorgon. Igår kom tjejerna ut till stugan på lite mat, vin och mys. Det blev en supertrevlig kväll på alla sätt och vis och jag är glad över att ha er i mitt liv :)


TREVLIGT MED LITE SOL

Idag lyser solen för första gången under min semester ungefär. Det känns helt okej faktiskt! Idag har vi hunnit spela minigolf (banan är en miniatyr av en riktig golfbana) och ätit en lunch på stan!


HANTVERK

Godmorgon på er, kände att det var dags för en liten uppdatering igen! Vi är fortfarande kvar i Västervik :) igår blev det en liten loppisrunda, pizza, promenad ute på Gränsö och vi hann även med att titta in i butiken för Gränsö ljusstöperi! Där kommer bilderna nedan ifrån. Idag ska vi spela minigolf och senare ikväll blir det räkkryss med en stor båt ute i skärgården. Jag gissar på att det blir lite party ikväll också. Men det förtjänar man såhär i semestertider!


SENASTE FRÅN INSTAGRAM

Hej på er! Semestern började minst sagt lite trögt med typ 5 felkörningar, (lita INTE på google-maps), regn, vi fick sova i bilen efter att ha blivit varse om att det är 25-årsgräns på typ alla campingar i Hallands län osv. Men igår beslöt vi oss för att åka tvärs över landet till Västervik där min pappa bor. Hör bor vi gratis och njuter av att kunna lägga pengar på god mat och annat kul i stället för diverse boenden. Hoppas bara att vädret blir lite bättre snart så att man kan få njuta av lite skärgårdsliv :)


REDO FÖR SEMESTER

Godkväll på er!
Nu ligger vi HELT utslagna (efter dagens bravader) i sängen och egentligen borde vi redan sova såhär dags. För imorgon börjar ju vår Roadtrip! Det ska bli så jäkla kul :) Vi har verkligen inga planer förutom att vi börjar med Ullared. I vår bils baklucka får det plats typ 2 hästar, det är därför vi känner att vi kan börja med Ullared, utan att behöva oroa oss för att vi inte kan köpa ett skit under resten av veckan ;)

Jaja, jag ville egentligen bara titta in och låta er veta vad som står på vänt. Jag ska försöka uppdatera under resans gång via appen :)
 

LÖRDAG

Ikväll är det lördag, mitt i helgen. Senare ska jag iväg på födelsedagskalas hemma hos Matilda med lite tjejer. Tyvärr känner jag mig döseg just nu, men jag antar att kan gå över lite efter en kall cider och ett par partylåtar på högsta volym.

Igår åkte vi ut till stugan, trots det trisst vädret och åt goda smörgåsar med stekta kantareller på. Sen låg vi i sängen och kollade på nästan hela första säsongen av Solsidan medans regnet smattrade utanför :)
Imorse åt vi dock frukost i solskenet och sen hann vi i alla fall med att rensa hela trädgårslandet på ogräs och ruttna jordgubbar innan regnet kom.

Imorgon är det också mycket som ska hinnas med! Bla. måste gräset klippas ute i stugan, vi ska handla allt inför vår roadtrip som står på tur och tillsist ska vi färga håret på varandra här hemma och tvätta.
Jaja, nu måste jag rycka upp mig lite! Hoppas vädret spricker upp senare så att det inte tynger ner partykänslorna. (Ikväll kör jag på hatt för första gången (ever?) har fettigt hår och utväxt.)


MIN DAG

Idag har jag varit hemma med liten så att han skulle få lite semester från dagis och samtidigt slapp Robin gå upp supertidigt för skjutsa honom dit. Vi har hunnit med ett Happy meal på stan, lunch med mamma och Lovisa, lite bus och shopping inne på BR-leksaker osv. Vincent är verkligen hur duktig som helst. Han lyssnar ordentligt, är nästan alltid glad och sprider en enorm glädje hos alla. Jag tycker att Robin och lillens mamma ska vara makalöst stolta över honom (vilket jag givetvis vet att de är!) :)

Nu tänkte jag spana in Nellys rea lite. Hoppas ni får en underbar helg! (Vi planerar att åka ut till stugan och bo där ikväll, så länge vädret tillåter det).
 

FRIEND-DEJT

Vilken smart idé jag fick förra veckan. För er som inte hänger med så syftar jag på när jag la ut min "kontakt-annons" på Facebook och instagram. Jag skrev en kortfattad beskrivning om vad jag sökte och det hela resulterade i att jag ska träffa 2 helt nya människor denna vecka (1 är avklarad) och nästa kompis-dejt blir ikväll!

Igår träffade jag ursköna Emelie på Trädgårn där vi åt god mat och tog ett glas vin. Kvällen avslutades på Bishop och jag måste erkänna att vi hade riktigt kul tillsammans! Så om detta är något som ni tycker låter spännande - testa det själva! Man vet aldrig vem man kan komma att bli vän med.

MYCKET TEXT, DESSVÄRRE MINDRE BILDER

Hej på er,

Jag vill faktiskt tacka för att ni fortfarande tittar in här titt som tätt trots att jag suger på att hålla er uppdaterade om vad som sker i mitt liv :) Jag är dock rätt inne på att börja om från början och starta en ny blogg. Personligen så tycker jag att nystarter är något som ger nya krafter och mer energi - och är något man borde få ta del av oftare i livet. Nackdelen med att starta en ny blogg är ju förstås att alla bilder/inlägg nollställs och nya läsare inte kommer ha en aning om vem jag är.
 
Jag tror dock att OM jag väljer att starta en ny blogg, så ska jag försöka göra allt för att den ska bli bra. Jag har en bra kamera där hemma som bara ligger och skräpar och jag vet att jag kan ta bra bilder och skriva helt okej texter. Vi får väl se helt enkelt :) Håll ögonen öppna!

BLABLA

Men hallå. Hur länge ska blogg.se krångla egentlgeen, eller är det bara jag som är trög? Försökte ordna kategorier under gårdagen och placera ut gamla inlägg i nya sådana. Men går det. NEJ? Appen fungerar ju heller fortfarande inte osv. Bör man kanske starta en ny blogg via ett annat community? Vore nog en välbehövlig omstart. Men vill inte tappa alla er bara för att man gör en sådan flytt.

SAD BUT TRUE?

Fan. Jag får lite ångest när jag inte bloggar! Ni fortsätter ju titta in här och jag blir besviken på mig själv när jag inte uppdaterar. Jag måste dock ställa frågan till er: Är inte vardagsbloggarna påväg att utrotas? Det känns som att instagram tar över och såvida du inte har en säregen nisch på din blogg så lägger man ner lite extra fokus på just instagram? Där behöver du inte ta dig tid att skriva något utan bara lägga upp bilder från vardagagen - och är det inte bilder vi egentligen gillar? Jag vet inte hur jag ska göra. Funderar dock på att lägga ner denna blogg och komma tillbaka i höst lagom till bröllopsplaneringen så att ni kan följa mig då. För just nu har jag lixom inte tid med bloggen. Det är sommar, jag jobbar, njuter av livet och det kan gå en vecka innan jag öppnar upp laptopen. Jag har sagt det förut - men säger det igen bara för att ni inte ska bli allt för besvikna. SKAFFA instagram och följ mig där. Det finns en massa duktiga människor som uppdaterar ofta och jag kan lova att jag börjar skriva en rad eller två under varje bild så kan ni hänga med i vad jag gör ändå. Även fast bloggen kanske försvinner...

 

RSS 2.0