I FEEL GOOD

Kom nyligen hem efter en mysig kväll på Munken med Kicki och Pernilla. Vi åt lite mat men pratade desto mer. På fredag ska jag ha fest hemma (för ett fåtal personer) och det ska bli sjukt kul! Vi planerar att avsluta kvällen på HUGO :) Det var ett av samtalsämnena och jag längtar redan tills vi ses igen. Känns lite lame att utrycka sig så - men men. Sanningen håller längst har jag hört.



THIRD-HAND.SE

Godmorgon,
jag har varit vaken ett par timmar nu, men tänkte faktiskt försöka somna om en snabbis igen innan jag måste bege mig mot jobbet. Jag är svintrött och ska jobba till 21 ikväll så jag kan behöva all sömn jag kan få.

Satt dock nyss och spanade in min och Kickis webshop. Jävlar vad stolt jag är över den. Vi har gjort ALLT själva, tagit fram kläderna, fotat, byggt upp hemsidan osvosv. Nu har vi legat lågt ett tag, men så fort jag kommer hem från Thailand så är vi igång igen! Då får ni gå in och klicka hem alla nyheter innan dom försvinner. (Det brukar ta typ 24h efter släppet). 


SKULLE INTE TACKA NEJ

Till dessa skapelser från Nelly.com Är speciellt sugen på de gråa/svarta. Jag anser att de är näst intill perfekta och skulle nog passa till det mesta i vår och sommar.


KÖTTKÖTTKÖTT

Nu sitter jag på jobbet och längtar efter kött. När jag slutar härifrån vid 18:30 kommer Robin och hämtar mig för en sväng till citygross. Vi ska handla och bla. köpa KÖTT! Jag ska försöka laga till en god hängmörad ryggbiff, (om jag lyckas) oavsett vad det kostar. Sen får det bli lite goda såser till det också. Namnam. Det är inte ofta jag drabbas av kött-cravings men nu på senare tid kommer dom lite tätare.

Jaja ett helt inlägg om typ kött. Det var väl roligt. Eller

GRATTIS!!

Idag fyller lillen 2 år! Det är sjukt hur dom växer när de är såhär små. Ibland när jag tittar på honom förundras jag verkligen över hur stor han har blivit. Idag har vi haft fika med bullar och massa annat och Robins storasyster med fam. plus min mamma och Niclas var här och firade honom. Vincent är inte så förtjust i glass eller tårta så han fick sina favoriter i matväg imorse när han fick frukost på sängen. Russin och macka med absolut ingenting på, förutom smör. Just the way he likes it.



IGÅR

Kom Pernilla till mig, efterlängtade vän! Vi drack lite vin och snackade skit :) Toppenkväll!


MUMMS

Nu är det dags att sova för min del.

Kom hem från middagen med tjejerna för knappt en timme sen :) Maten var lika god som vanligt på Butlers och jag vet inte om det stämmer, eller är inbillning men det känns som att den smakar bättre eftersom den är så billig!

Imorgon ska jag försöka hinna med ett gå på stan :) lönen har ju kommit och nått måste man unna sig känner jag.


EGO X2

Tog en till bild med mobilen i morse så att ni inte ska bli besvikna när ni tittar in här. Jag vet ju att det blir hundrafemtioelva gånger roligare att läsa en blogg om den rymmer lite bilder. Sen att kvalitén inte är försvarbar är jag fullt medveten om.

Men men, idag är det torsdag och det betyder att det snart är helg! Efter jobbet ska jag och tjejerna från jobbet ut och äta. Vi valde Butlers även denna gång och snåla som vi är har vi bokat bord till kl 17:30 så att vi får maten för det billiga priset. Man måste ju vara smart.


TRANÅS BADHOTELL

Sådärja, tänkte väl ta den där recensionen nu. 

Tranås badhotell är en stor äldre byggnad som rymmer många fina salonger och rum. De vanliga dubbelrummen är dock av enklare standard så man får mer eller mindre vad man betalar för. Den vackra atmosfären i byggnaden kompenserar dock de enkla rummen eftersom man ändå inte spenderar så mycket tid på just hotellrummet. Spa/relax avdelningen är mysig men relativt liten. Jag har egentligen inte så mycket att jämföra med eftersom detta var mitt första spa som jag besökt, men rummet med den tempererade poolen var i alla fall verkligen supermysigt. Där fanns också en ångbastu och dusch/toalett.

Sen fanns det även ett annat relaxrum med en till pool där vattnet dock var lite svalare. Ett tips är att besöka detta badhotell på våren/sommaren då de har jättehärliga badtunnor precis nere vid svartån med bastu precis intill. Nu var det för kallt för att vi skulle våga oss ner dit men hade vädret varit lite skönare hade vi absolut badat i dem! Denna gång tog vi ingen behandling då vi inte riktigt hade pengar till det, men nästa gång ska vi verkligen göra det då jag tror att det förgyller kvällen/dagen ytterligare. Då kanske man dock måste sova 2 nätter för att hinna med allt.

Maten på spahotellet vad toppen. Perfekt tillagad (förutom efterrätten) och lagom mycket mat fick man för att man skulle bli mätt. Personalen är också väldigt trevlig vilket alltid är ett plus. Jag och Robin hade en jättebra kväll där och många liknande ska det bli. Vi tänkte försöka sätta detta i tradition och åka besöka olika spahotell ett par gånger per år.

MINUS med badhotellet: att de saknar bubbelpool, det är konstigt faktiskt att de inte har det.
PLUS med badhotellet: maten och de fina salongerna man vistas i.

BETYG: 3,5 av 5 toasters.
Totalkostnad 3140 kr för 2 personer. Plus 80 kr per person i reskostnad. I detta ingick:
Logi, eftermiddagsfike, vip-tallrik, trerättersmiddag, frukostbuffé samt fri tillgång till vedeldad badtunna och bastu, spa avdelning (ångbastu, bastu, pooler och realax), badrock och tofflor, gym, trådlöst internet, inhägnad bilparkering.


GODMORGON

Knäppte denna bild imorse precis innan jag skulle börja fixa håret.

Insåg precis nyss att jag inte recenserat spat än, men jag ska försöka hinna med det ikväll. Vi ska dock iväg till Robins mamma och pappa direkt efter jobbet och fira Lillen som fyller två år på lördag! Men efter det bör jag hinna och ha tillräckligt med ork och lust för att skriva ner ett par rader om det och lägga in lite bilder :) 


ANSWER 1

Glömde! Igår publicerade jag ju ett par bilder på en skitsnygg tröja men glömde berätta vart den kom från och vad den kostar. Så här kommer svaret: Den är från Nelly.com (du hittar den HÄR) och blir din för 399 kr.

WOHO!

Jag är sjukt glad idag.
För idag är ingen vanlig dag.
För idag ska LOVISA komma hem till oss!

Haha det är sjukt vad jag har saknat henne. Har inte träffat henne på jättelänge känns det som så det ska bli hur mysigt som helst att äta god mat, kolla på en film och bara umgås ikväll. På tal om absolut ingenting så tycker jag att denna tröja är svinsnygg. Skulle kanske satsa på den svarta om jag hade haft råd, men lite ögongodis får man ju ha.


MEN HEJ

Ingen motivation till att blogga idag heller. Är helt slut efter jobbet och idag har vi även varit iväg och handlat, lagat mat och städat i lägenheten :) Skönt med full kyl igen i alla fall. 

Nu tänkte jag kolla om det finns någon rolig serie eller liknande att ladda hem. Lillen gick precis och la sig så nu är det vuxentid som står på schemat! = sängen och datorn på magen för min del.

Bjuder på denna bild från spa-resan, i hopp om att ni ska ha överseende med mitt dåliga bloggande. Det kommer i alla fall en recension av spat under morgondagen!

HEMMA IGEN

Är dödstrött och orkar egentligen inte blogga, men slänger upp en snabb sammanfattning av gårdagen tillsammans med ett par bilder. Det började med att vi tog pendeltåg till tranås, (man kommer dit svinbilligt med ett dygnskort som kostar 80 kr per person), sen när vi anlände till hotellet väntade en frukt/godisbricka och lite bubbel på rummet.

Vi drack upp den, åt lite frukt och bytte sen om till badkläder och begav oss ner i källaren där de hade sin spa-avdelning. Vi badade i den tempererade poolen och bara låg där och tog det lugnt ett par timmar (varvade det med en öl och lite ångbastu), sen gick vi upp till rummet och bytte om till middagen. Vi avnjöt en supergod trerättersmiddag som bestod av fisk till förrätt, lamm till varmrätt och chockladbrule till efterrätt. Efterrätten blev dock en beskvikelse men vinet och speciellt lammet vara verkligen supergott! Sen gick vi upp på rummet och kollade på p3guld och tog det lugnt. Imorse när vi vaknade gick vi ner och badade lite innan vi åt världens godaste frukostbuffé. De hade verkligen ALLT, tom. nygräddade vofflor!!


OFF WE GO

Gick på stan i jakt på en bikinitrosa, men inte hittade jag nån inte. Jäkla skit. Alla är typ svinsmå så att halva skinkorna hänger utanför eller så går det över åt andra hållet. Mammatrosan. Jag får ta en gammal som jag hittade i garderoben för kvällens event. Nu ska vi snart bege oss mot resecentrum och hoppa på östgötapendeln mot Tranås.
LATER!


PUSS

Vad larvig jag är egentligen. Vi ska inte åka förns om flera timmar, men ändå kan jag inte sova. När jag låg vaken i sängen kändes det lite som att jag väntade på att kliva upp inför första jobbdagen/en hästtävling eller nått annat pirrigt. Jag var lite rädd för att vi skulle fösova oss (tåget går dock typ halv 2 och jag har inte sovit till mer än kl 11 på flera år så det var väl jäkligt onödigt att tänka så).

Men men, höga förväntningar på denna dag alltså! Hoppas bara att förkylningen släpper helt så att jag får tillbaka mina smaklökar. Känns lite trisst att äta en trerättersmiddag med täppt näsa......... Tar med mig kameran OCH kanske även ipaden så att jag kan uppdatera allt eftersom kvällen fortlöper. Måste väl dock göra det i smyg eftersom jag lovat att denna kväll ska handla om mig och min älskade Robin :)


FREDAG

Nu ligger vi i sängen och ska kolla på Catfish. Middagen blev helt ok, synd bara att det tog 2h och 10 minuter för köttet att bli klart. Helt otroligt? Men men :) Gott var det. 

Vi har druckit ett glas vin och bara tagit det lugnt hela kvällen. Nu blir det alltså film och jag ska ligga här och vara smått nervös inför morgondagen. Det ska bli så kul.




PÅ GÅNG

Detta står och puttrar på vår spis just nu här hemma. Tänkte ge mig på en gryta!! Jag misslyckas alltid med att göra kött - alltid. Men jag ger mig inte. Jag har hört att man ska låta köttet koka dölänge när man lagar gryta så jag tänkte testa med det och hålla händerna knäppta och hoppas på att köttet inte blir segt.

Det blir en lugn fredagskväll i alla fall. Jag var hemma från jobbet även idag då jag fortfarande är sjuk. Hoppas dock att jag är frisk till imorgon för då drar vi på spa :D


TIPS

Emma på jobbet hade på sig detta nagellack förra veckan och jag måste säga att det är riktigt snyggt! Finns att köpa på ex. Lindex för en billig peng och det räcker med endast ett lager för att det ska täcka ordentligt. Köpte det själv så jag vet vad jag snackar om. 

Bild lånad från google.se

FORTFARANDE SJUKLING

Jahopp, här ligger jag och är fortfarande sjuk. Har legat i sängen nästan hela dagen och varvat filmer med the walking dead. Nu börjar jag dock bli lite hungrig, men det är inge vidare att äta när man ändå inte känner smaken pga. förkylningen..

Imorgon är det fredag i alla fall och då ska jag försöka gå till jobbet. Om inte annat för att göra certifieringsprovet i alla fall. Vi får väl se hur det går nu när jag missat två dagar av utb/teorin. Men men, klarar man det inte så är det bara att göra om det!

Nu ska jag orkar dra på mig lite mjukiskläder och röra mig bort mot coop tillsammans med Robin. Vi har typ ingen mat kvar hemma. Over and out.
Såg de här söta burkarna inne på affären som ligger mitt emot Teliabutiken i Domino för ett tag sen. Perfekt om man är djurägare och vill ha ett snyggt ställe att förvara maten på.

SICKEDICK

Jag är bäst på att känna på mig när jag börjar bli sjuk. I natt vaknade jag flera gånger av att jag knappt kunde andas, (täppt i nästan och slem i halsen) på jobbet fick jag mer ont i halsen för varje minut som gick och nu ligger jag hemma i sängen med feber. Jag tänker ligga här hela dagen/kvällen och bara ta det lungt. Hoppas ni mår bättre än jag!
Satt och kollade igenom gamla bilder i bloggen. Fy fan vilken utväxt jag brukar gå med. Lite pinsamt faktiskt.

SORRY FÖR INGEN BILD

Det blev ingen bio igår faktiskt. Vi var för trötta och hungriga så vi gick till Munken och åt lite kvällsmat i stället. Men det var nästan mysigare det. Sen gick vi hem och Robin fick besök av Abbe medans jag låg i sängen framför en film tills jag deckade. Det är sjukt hur trött jag är när jag kommer hem från jobbet. Jag orkar typ ingenting - inte ens göra matlåda till dagen efter.. så jag har mackor med mig även idag. Känns jävligt lame men så är det, har ju dock kommit ihåg plånboken till idag så kan ju faktiskt gå och köpa mig nått om jag inte skulle bli mätt.

Idag känner jag mig sjuk förresten. Är genomförskyld och hängig. Jag ska försöka hålla ut hela dagen eftersom det inte är bra att missa något på utbildningen. Fortsätter dock halsen göra ont så kommer jag gå hem och vila upp mig. Jag ska på spa med älskling på lör och då måste jag ha hunnit bli frisk igen!

ASK ME ASK ME ASK ME

Snodde denna idé från söta Elin Wahlberg.

Raderade dock vissa frågor, men orkade inte bytta siffra framför dem. Därav att det ser ut som att de inte är i ordning.

 

1. Hur gammal är du om 5 år? snart 28 år, herregud.

2. Hur lång är du? ca 163 cm

3. Vilken är den senaste filmen du sett? såg halva "The killer inside me" - ångrar ihjäl mig

4. Vem ringde du senast? pappa

5. Vem ringde dig senast? robin

6. Hur löd det senaste sms:et du fick? "har slutat nu"

7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? inget - om jag ska vara helt ärlig. men måste jag välja så blir det sms

8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? skilda

9. Vilken ögonfärg har du? grön/blå

10. När vaknade du idag? 06.55

11. Var tror du att du befinner dig om tio år? hm, då ska jag fan ha mig ett hus på landet tillsammans med Robin. Förmodligen har jag även fått barn

11. Vad skrämde dig om natten som barn? jag var livrädd för ursula i Ariel

12. Vad fick dig verkligen att skratta sist? Family guy, när Stewie sjunger en cover på en Brian adams låt. såå bra

13. Hur stor är din säng? min och min, vår säng är 160 cm

14. Har du stationär eller bärbar dator? en underbar macbook pro

21. Sover du med eller utan kläder på dig? max ett par trosor

22. Hur många kuddar har du i din säng? tror vi har 8 st, svårt att räkna

23. Hur många landskap har du bott i? 2, småland och östergötland

24. Vilka städer har du bott i? västervik, finspång och norrköping.

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? i sängen barfota, annars typ gympaskor

26. Är du social? privat - osocial. på jobbet - rätt så social

27. Vilken är din favoritglass? gillar inte glass

28. Vilken är din favoritefterrätt? hatar efterrätter

29. Tycker du om kinamat? näe

30. Tycker du om kaffe? har inte lärt mig dricka det än faktiskt

31. Vad dricker du till frukost? vatten eller juice

32. Sover du på någon särskild sida? näe, men alltid på mage

33. Kan du spela poker? näe, bara chicago - men det räknas kanske inte?

34. Tycker du om att mysa/kela? haha, hoppas inte robin läser detta erkännande nu. näe, jag är faktiskt inte mycket för sånt

35. Är du en beroendemänniska? nej

36. Känner du någon med samma födelsedag som din? yes

37. Vill du ha barn? ja det vill jag

39. Har du någonsin åkt ambulans? japp, bröt armbågen en gång och fick faktiskt åka ambulans för det

40. Föredrar du havet eller basängen? havet, helt klart

41. Vad spenderar du mest pengar på? kläder/skor och mat

42. Äger du dyrbara smycken? nepp, inte ett skit

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? VAMPIRE DIARIES!!

44. Kan du rulla med tungan? ja (testade nyss, så pinsamt)

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? ser inget rött så långt ögat når

51. Kan du byta olja på bilen? haha, kan knappt ens köra bil. fast jag har körkort

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? nepp

53. Vilken var den senaste boken du läste? har typ aldrig läst en bok

54. Läser du någon dagstidning? nej

55. Prenumererar du på någon tidning? nej

56. Dansar du i bilen? hur fan kan man dansa i en  bil?

57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? P3

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? förmodligen en kunds telefonnr eller nått via jobbet. stödnoteringar

59. När var du senast i kyrkan? på min farfars begravning

60. Är du lycklig? absolut. jag älskar mitt liv


WEAR IT WITH PROUD

Sådärja, då har man gått och spenderat 599 kr på en bikiniöverdel. Jag har nog i ärlighetens namn inte lagt så mycket pengar på ett plagg sen jag köpte en Acne-skjorta (på REAN) i somras för ungefär samma summa. Jag lägger inte ens såna pengar på skor. Och skor älskar jag. Men jag har inte ägt en bikiniöverdel på flera år. Det finns helt enkelt ingen i min stl! På H&M och Lindex har de bara skit, för de som har typ stl 70B. Aha okej, men om man har 70DD då? Vart går vi? Jo vi tvingas besöka snordyra ställen som dock har alla stl. Den bikiniöverdelen som jag köpte började på 65D och jag tog en 65DD. Sitter som en smäck, utan vaddering och jag är helnöjd med köpet. Jag tänkte helt enkelt att: det går fan inte att bada 3 veckor i Thailand i en BH. Nu får det vara slut på det. Så med andra ord. Dagens tips är att lägga lite extra pengar på det man verkligen behöver och fokusera på just det att det är värt det - och sedan försöka bortse från själva summan som man betalar.


IDAG

Nu sitter jag på jobbet. Vi har utbildning (rast för tillfället) och lär oss en massa nya saker. Det känns kul när man får chansen att utvecklas och få en bredare kompetens än den man haft innan.

Efter jobbet blir det dock bio och mys med Robin. Jag har tänkt att han ska få sin vilja igenom ang. filmval. Men sen ska vi göra som jag vill resten av veckan ;) Lite önsketänkande men jag kör på så långt det går. Det blir i alla fall Sherlock Holmes och innan det kanske något gott att äta någonstans. Jag tog med mig mackor till lunch idag för att jag ska kunna spendera lite pengar på mat ikväll innan bion i stället. Man får väl prioritera smart när man inte är någon miljonär.


NICE


Jag är rätt sugen på en tröja som ser ut ungefär såhär. Jag ser gärna att den är oversize, har rätt långa (ev. något vida ärmar) och med någon snygg detalj på. Som dessa två - kabelstickade till viss del.
Dessa kommer från fashionpash.com och kostar 398 kr. Är det värt det?

SÅ DET SÅ

FY fan.  Det finns inte mycket som får mig att känna det jag faktiskt känner när jag tittar på vampire diaries. Utan att jag tänker på det så håller jag andan ibland, jag fäller tårar då och då som jag inte märker osv. Jag kan ärligt säga att VD är bland det bästa jag vet. Det är så jäkla lamt av mig att säga så, men man ska vara ärlig har jag hört och ibland känns det som att jag typ ska explodera när jag tittar på det. Det är bara så jävla bra helt enkelt, värt en svordom och allt.

Nu tänker jag äta lite godis. Kanske ska passa på att göra ett par sit ups också. Gjorde typ sammanlagt 20 st igår vilket har resulterat i att jag knappt kan sträcka på mig idag av all träningsvärk. Mina sk. magmuskler har tydligen inte jobbat på ett par år så de blev helt förstörda av ingenting.

Sätter punkt med ännu en bild från lördagen, min favoritbild.

ÅTERUPPTA BLOGG-APPEN

Men WOW blogg.se nu blev jag lite glad i hjärtat. När iphone-appen först lanserades såg jag egentligen ingen vits med den. Man kunde inte ändra bildstorlek osv och skrev man ett inlägg via appen fick man snabbt ångest över utseendet på bloggen. MEN nu har de alltså gjort en hel del förbättringar på den och man kan nu ex. ställa in vilken stl bilden ska ha som ska publiceras. Tack!

MUMS

Haha, där fick jag så att jag teg. "Nej Robin jag vill inte äta på pizza hut, dom pizzorna är säkert äckliga.. tjocka och sånt, usch." Men vi åkte dit i alla fall och jag tog en sallad för 100 spänn och ångrade mig lite smått när vi kom hem och jag tog en tugga av Robins pizza. FY FAN vad gott det var! Tur att jag har en bra pojkvän som står ut med mina: "får jag smakaaa?" varje gång han äter pomme/pizza/kebabtallrik. Det är kärlek det, haha.


BESÖK I BADHUSET

Idag har vi varit iväg till badhuset! Jag har inte varit där på typ 10 år så för mig kändes det som första gången. Kommer inte ihåg ett smack sen jag var där sist och kände inte igen mig ett dugg. Lillen vågar dock knappt släppa loss i badkaret så vi förstod att detta skulle bli lite läskigt. De två bilderna nedanför denna text representerar i stort sätt före - och efter en timme i vattnet ;) Men det var superkul och mysigt med mackor och pannkakor till lunch.


PS

Se INTE filmen "the killer inside me". Efter ca 20 min in i filmen ville jag spy, spöa Casey Affleck och stänga av tv:n.

MFJ

Nu har vi precis kommit hem från lite shopping i Hageby centrum. Vi kom på att en dagstur till badhuset kan vara trevligt imorgon! :D Därför köpte vi på oss matsäck och lillen fick nya badbyxor. Jag älskar verkligen att göra sånt. Ta med sig matsäck och bara umgås någonstans en hel dag. Helst skulle jag se att det sker i skogen på våren/sommaren med korvgrillning och hela köret. Innerst inne är jag en skogsmulle och det kommer Robin få dras med resten av sitt liv om han bestämmer sig för att dela det med mig ;) Längtar faktiskt sjukt mycket efter våren så att man kan ge sig ut utan att frysa ihjäl och gnälla på kylan.

Ikväll blir det lugnt hemma. Jag tänkte laga fläskytterfilé med ugnsrostad sötpotatis och en massa annat gott.
Här kommer lite fler bilder från gårkvällen!


BILDER FRÅN IGÅR

Jag hade verkligen en toppenkväll igår. Tack alla inblandade HJÄRTA.

Jag som är ett jäkla smart-arsel tappade min nya digitalkamera i marken igår (första kvällen i min ägo) märken typ överallt. Riktigt bra jobbat. Men den funkar i alla fall och jag är nöjd med bilderna som den presterar!

GODMORGON!

Nu har vi ätit en stor frukost och ligger i soffan framför Sveriges mästerkock. Lillen fick visserligen en mindre frukost tidigare imorse när vi gick upp, men sen gick vi till affären och "marknaden" vid Nya torget för en stund sen och köpte ägg, frukt osv. Här kommer en bild på kanske världens sötaste! (vagnen har inget bra sittläge, därav kudden bakom ryggen så att han ska kunna sitta upp ordentligt)


LÖSHÅRET FÖR HUNDRA SPÄNN SITTER PÅ

Party med tjejerna ikväll! :) det blir drinkar och mys hemma hos Kicki och sen Hugo. Ha en fin kväll alla!

PASSA PÅ!

Tänkte tipsa er om att bli medlem på members.com
Det är en otroligt bra site där ni varje dag kl 12.00 får ta del av olika erbjudanden. Idag har de bla 50% på Nowhere's sortiment. Även skorna finns för halva priset :)


ANG INTERNETKÖP

Jäkla skit. Jag har hållit mig ifrån att beställa något från tradera, just för att jag tycker det verkar så krångligt. Men efter påtryckningar från vänner valde jag att klicka hem en body mist från VS. Alla säger ju att de dofta så gott så jag tänkte ge en ett försök! Dock betalade jag in den 29:e december och jag har fortfarande inte fått min vara, trots mejl osv till säljaren. Hon påstår att jag aldrig har skickat mitt alias och att hon inte fått in några pengar. Så jävla irriterandeeeee. Kontrollerade tillslut allt med min bank och bifogade en jävla print screen med just uppgifterna om att hon visst har fått in sina pengar och mejlade hela vår mejlkonversation för att att bevisa att hon inte svarat mig. Sånt här är sjukt irriterande och även om det inte handlar om stora summor så såg jag faktiskt fram emot den där jäkla body misten.

Men med en sån där säljare så är den säkert inte äkta ändå. Får upp en bild i huvudet att hon säkert säljer en massa "ÄKTA" prada/gucciväskor också i mängder på tradera.. det kanske inte var någon vidare förlust ändå.

JA TACK

Jag skulle inte direkt gråta om jag fann dessa i i brevlådan imorgon. Tycker dom är svintuffa. Dock anser jag inte att dom är värda pengarna (ca 2500 kr). Men kan kan ju få ha lite ögongodis såhär på internet..
Från modekungen.se

MYSIGT PÅ MUNKEN

Nu ligger vi i sängen och Kom nyligen hem från kvällsmat på munken. Mamma snodde åt sig en barnvaktstimme så det gjorde det möjligt för oss att gå ut och äta tillsammans :) Jag åt den grillade mackan med chilimarinerade räkor och den här gången tog Robin kantarell-pastan. Båda blev mätta och belåtna och jag uppskattar verkligen att vi tar oss tid och gör sånt här. Vi båda älskar mat och att äta ute vilket gör det hela lite lättare.

Nu ska vi se klart på filmen som vi båda somnade ifrån igår. Sen blir det att sova tidigt. Klarade förresten certifieringen idag, JÄKLAR vad skönt det känns!

I brist på bilder slänger jag in den här som togs på farfars begravning.

ÄNTLIGEN UPDATE

Förlåt för dålig uppdatering!

Jag älskar mina morgonrutiner, i alla fall när jag går upp i tid förstås. Jag sminkar mig i soffan framför nyhetsmorgon. När jag är klar med sminket äter jag lite frukost (fortfarande framför tv:n) och bara tar det lugnt. Snart ska jag iväg till jobbet och under eftermiddagen ska vi ha certifiering. Känns lite jobbigt eftersom denna kompetens är riktigt svår och jag vet inte om jag kan tillräckligt än för att få godkänt. Man får ha typ 2 fel på 25 frågor så det gäller att veta vad man håller på med! Det tycker jag är bra iofs, att man lägger det på en hög nivå.

Sen har jag insett att jag har något av ett shopping-behov. Det känns som det var länge sen jag fyndade nått snyggt. Kanske springer iväg en sväng på stan ikväll. Jag och Robin planerar nämligen att kila iväg och äta middag någonstans tillsamans.

Ps, om jag är orangebrun i ansiktet idag är det för att jag testade en brun-utan-sol som är för ansiktet igårkväll och jag tror kanske att jag underskattade den lite ;)

LÄGG MÄRKE TILL NITARNA

Inte min stil egentligen, MEN. Jag har inga gröna skor och efter att jag stirrat på dem konstant i en kvart blir jag faktiskt lite dragen till dem. Jag tycker de är döcoola? Sen inbillar jag mig att platån skulle göra dem möjliga att gå i. Det får kanske bli ett köp faktiskt, ska fundera en dag eller två.

SÖNDAG

Nu har vi precis ätit kvällsmat. Det blev soppa med ugnsbakad baguette och olika ostar :) Sjukt gott var det! Lillen verkade helt slut och ville gå och sova för en kvart sen, och eftersom han ska till dagis imorgon så passar det rätt bra att han vill sova såhär dags. Jag och Robin planerar att ta en dusch, men jag borde verkligen färga håret!! Jag med mitt jäkla hår. Jag färgar verkligen aldrig det i tid. Det går ofta flera veckor "över tiden" och utväxten blir bara längre och längre samtidigt som håret blir allt ljusare. Men men, fan. Tänkte precis skriva att jag ska ta tag i det snart, men imorgon fyller Robins mamma år och på tis är det Joannas tur. Sen sker lite andra grejer så det blir väl inte förns helgen kommer.. Typiskt mig.

Jaja, nu står en välbehövlig dusch på schemat!


Jag gillar bilder som blir såhär.

BEEN BETTER

Idag har vi latat oss och haft det bra framför diverse filmer. Det blev en generös bakis-frukost framför tv:n med älskling och lillkissen. Snart ska vi iväg till Max och Matilda. Jag har köpt en klänning av henne som jag tänkte hämta. Annars blir det en lugn och stillsam söndagskväll. Vincent kommer ju hit vid fem :)


LÖRDAG

Nu ska jag och Lovisa ha myskväll. Robin har ett par grabbar här och jag tror att spelkväll står på schemat för dem. Jag är lite sugen på en öl eller nått, men vi får se vad jag orkar med! Fick ledigt imorgon vilket känns OTROLIGT skönt. Då ska jag passa på att njuta av sovmorgon och ledigt tillsammans med Robin. Ha en skön kväll!

SUNSHINE

Jobbhelg. Behöver jag säga mer? Det har i alla fall varit underbart skönt att vara ledig mitt i veckan. Man får så mycket gjort då! Igår slängde vi ut julgranen också så nu är vi typ redo för påsken ;) Vet att det är långt kvar men det känns ändå som snart eftersom jag kommer vara borta nästan hela februari och en bit in i mars.

Jag har förresten redan fått resfeber. Det brukar jag aldrig få annars - förns kanske en timme innan jag ska åka. Men nu inför Thailandresan har den redan kommit. Jag drömmer om det typ varje natt, tänker på allt jag måste göra innan jag åker, måste köpa en digital-kamera, måste lyckas föra över serier i ipaden, måste handla allt jag ska ta med mig osvosv. Sen blir ju inte paniken bättre av Robin inte ska med heller. Fy fan. Men jag vet att jag kommer ha kul och det kommer vara underbart när man väl är där. Jag måste tänka positivt och att jag ska få umgås med min släkt på detta viset för första gången i mitt liv känns verkligen jättekul!


Bild från resan till Grekland 2011.

GODNATT

Maten på munken var lika god som vanligt! Jag åt pasta med biff och kantareller och Robin tog skomakarlådan. Jag älskar våra konversationer som vi alltid har när vi äter ute. Det är när man sitter där och inser att man har massor att prata om och berätta som man vet att det är rätt.

Sen gick vi hem och kollade på Stakeland. Grym film om du frågar mig! Vissa vampyrer var väl kanske inte gjorda så bra, men bortsåg man från det så gillade jag den. Ville faktiskt inte riktigt att den skulle ta slut. Nu är jag i alla fall jättetrött så det blir sängen för mig :) R kommer nog ligga och kolla på mission impossible 3 om jag känner honom rätt.

MIN FREDAG

FY fasen vad skönt det är att vara ledig. Jag måste bara få påpeka det. Idag har vi bara latat oss i sängen halva dagen framför tv:n. Nu har vi precis kommit hem från lite shopping i Ingelsta. Fyndade faktiskt en hel del på H&M. Jag brukar avsky just den butiken ute i Ingelsta men rean där var faktiskt inget att klaga på. Ska försöka knäppa ett par bilder snart framöver så ni får se bilder på det jag köpt på årets julrea.

Ikväll ska vi nog käka lite på Munken eller nått liknande, det ska bli mysigt :) Imorgon och på söndag är det jobb som gäller för min del. Så det blir en lugn helg - igen. Har inte varit på PULS sen Halloween och sen dess har jag nog bara varit en sväng på trappan om jag inte minns helt fel. MEN näst fredag planerar jag faktiskt att gå ut och ställa till med lite party, antingen här eller hos Kicki. Det ska bli kul!

HAPPY NEW YEAR

Nu är det dags att ge sig iväg till jobbet. Jag har nästan lite ångest över det. Jag älskar verkligen mitt jobb och trivs superbra, men det har varit så skönt att ha kunnat gå hemma och pyssla lite med det man vill. Jag är mitt uppe i att måla om hallspegeln och skulle inte ha något emot att fortsätta göra det. Men men, det är bara att ge sig iväg! Är hemma efter kl 21 igen, ha en fin dag!


2 HAND

Fick en söt kommentar igår som jag tänkte ge svar på:

1. Kan du inte tipsa på lite bra loppisar som ligger runt norrpan? kan bara ett par 2hand butiker här.. skulle va jättekul :) Svar: Jag tror jag besöker samma 2hand butiker som de flesta. Men det gäller att ha god tid på sig när man är där så man inte missar något! Sen måste man även att ha ett öppet sinne. Vissa möbler (speglar ex.) kanske ser jättetråkiga ut, men blir som nya med hjälp av lite färg! Butikerna som jag åker till är: Erikshjälpen i Norrköping/Skärblacka, Från ett hjärta till ett hjärta och Bra & Begagnat. Sen har jag även mina smultronställen i Finspång. Där har denna kultur inte hunnit växa sig så stor än - så dom har fortfarande rimliga priser och där kan man verkligen fynda! Googla på butikerna så finner ni deras adress. Något som kan vara viktigt att veta är att loppisar och liknande ofta har speciella öppettider. ONS-LÖR verkar vara gemensama dagar som de flesta har öppet.

2. Vad använder du för färg till grejerna du målar om? dom ser ut att bli superfina verkligen :) Svar: Just nu använder jag en färg som jag tycker har fungerat utmärkt. Den är från Bauhaus och heter "Elegant lackfärg - halvblank" Färgtonen är antikvit. Den färgen har fastnat på allt från trä till plast. Något som också är viktigt är att köpa bra penslar. De behöver verkligen inte vara dyra. Jag har köpt mina på claes ohlsson för ungefär 30 kr styck. Det finns ett uruselt sett där, med 4 penslar för 19 kr, men det är att slänga pengarna i sjön. Köpte själv detta sett och blev superbesviken. Så lägg lite extra pengar på penslarna så ska det nog gå bra. Min standard pensel har ett mått på 30 mm, men sen har jag även ett par som är lite smalare.



MÄTT OCH BELÅTEN, IGEN

Nu befinner jag mig ungefär i samma situation som igår. Fast ikväll sitter jag i soffan och är proppmätt, i stället för i sängen. Det var i alla fall hur kul som helst att träffa pernilla och kicki!! Vi åt på Hugo i stället för på Indra, men kvällen blev inte mindre trevlig för det. Vi åt god mat, skrattade och berättade om allt kul som hänt på sistonde. Jag har verkligen världens finaste vänner. Det är kul att man har träffat en massa nya människor via jobbet också, ni är uppskattade ska ni veta.

Skaldjurssoppa med räkor/kräftstjärtar och hummer med vitlöksbröd
Ingen av oss kände för att vara med på bild så vi gjorde en fuling och använde mobilen som räddning
Snodde halva Pernillas efterätt, supergod lakritsglass!

MOT INDRA

Kameran är näst intill stendöd, men jag släpar med mig den till middagen med Pernilla och Kicki. Vi får se hur länge batteriet håller. Ops, nu är klockan över 7 och jag ska snart vara där. Det kanske är dags att slå ihop datorn och sig iordning! (Har även vissa fläckar av målarfärg i ansiktet som måste bort)

FYNDAT

Idag trodde jag att jag skulle ligga hemma och bara ta det lugnt, men så blev inte fallet. Som vanligt. Jag begav mig hemifrån vid 11-tiden och vaccinerade mig inför resan. Sen mötte jag upp Mamma och vi åkte på en mysig loppisrunda. Hittade lite fint faktiskt och det känns som jag är inne i en kreativ period. Jag har målat om nästan allt hemma som jag planerat ska bli vitmålat. Bara hallspegeln kvar nu och lite annat småfix. Jag fick en söt bok i julklapp av Robins storasyster. I den fanns det tips på hur man gör om loppisfynd och jag snodde en av idéerna och gjorde om en vas och en tallrik till ett kakfat, (finns på bild nedtill).

Pyssel på vardagsrumsgolvet
Riktigt stora tallrikar, lade en normalstor tallrik på en av de nyköpta för att enklare kunna visa dess stl
Hittade lampfoten på ena loppisen och skärmen på en annan
Nytt kakfat för totalt 20 kr
Söt kruka för 5 kronor

TAPAS

Nu ligger vi i sängen och har precis kollat på The Holiday. Maten på Manesa var supergod och nu är jag så sjukt mätt att jag tror att jag kommer ha svårt att sova. Men men, det får gå ändå!


NAMNAM

Nu ska vi snart promenera bort till Manésa för lite mat och ett glas vin. Det ska bli mysigt! Det blir mycket mat ute denna vecka då jag ska till Indra imorgon med KICKI och PERNILLA. Hoppas ni får en fin tisdagskväll!

NICE

Jag och R har funderat på något som vi ska unna oss tillsammans innan jag åker. Först tänkte vi en helg i Sthlm eller liknande, men idag hittade jag det perfekta och så fort han kommer hem från jobbet ska vi boka. Mamma tipsade om ett spa i Tranås så vi kör på en romantisk weekend på Tranås badhotell. Det låter toppen och jag trodde att sånt här skulle vara mycket dyrare! Nu åker vi visserligen bara dit och övernattar en natt, men det kan ju räcka. Det kostar 1500 p.p men då ingår champange med jordgubbar/choklad, trerättersmiddag, övernattning i dubbelrum, fri tillgång till spa-avdelning/gym/badtunna/ångbastu frukostbuffe osvosv. Hoppas att det kommer bli bra och att jag kan rekommendera detta vidare!


GLITTER

Min vän Kicki har haft ett par liknande dojor rätt länge, men jag har inte riktigt diggat dem förns nu. Jag är lite seg ang. sånt här - som vanligt. Hur som helst så hittar ni dem här på HAVE2HAVE.SE Kostar 299 kr, inte illa pinkat?

PS. JAG HATAR ATT FLYGA

SHIT. Jag minns när pappa ringde till mig för nästan exakt ett år sedan och frågade mig: Hörru, vad gör du nästa år vecka 7, 8 och 9? Jag skrattade väl mest bort det och tänkte: Jadu, hur ska jag kunna veta det? haha. Pappa: Ok, vi kanske drar till Thailand då nämligen, så du vet. Sen gick det ett par månader och jag hann nästan tom. glömma bort vårt samtal. Robin låg bredvid mig när pappa ringde det första samtalet ang Thailand och jag tror att han redan då blev lite orolig över att det skulle vara sant. Och nu är vi här, som sagt. Det har hunnit bli januari och det är i fabruari som jag åker. Det kommer vara sjukt jobbigt att vara utan R, men kanske kommer det vara allra värst för honom som blir kvar här. Jag kommer ju ändå vara sysselsatt och ha sol och bad ett stenkast bort.

Hur som helst. Fortfarande känns det lite långt borta, vilket är skönt. Det kommer nog bli värre när det bara är nån vecka kvar och man kan räkna ner dagarna. Jag åker 11:e februari och kommer tillbaka 5:e mars.


NYÅRSAFTON 2011

Jag vet inte hur det var för er men min nyårsafton blev i alla fall grymt lyckad. Allting var perfekt! Vi år en supergod tre-rätters-middag, spelade spel och drack gott. Lillen somnade tidigt och vaknade inte av smällarna från raketerna så vi kunde gå ut utomhus och njuta av alla fyrverkerier :)


FINT DUKAT

Missade att fota efterrätten.. Men det var en god panacotta i alla fall med bär :) Förrätten bestod av en laxbakelse och till varmrätt fick vi oxfilé, potatisgratäng och bea.


RSS 2.0