DAGENS I DETALJ

Fick fnatt i garderoben som vanligt och slängde på mig nått som jag vet förmodligen inte passar för fem öre, men jag gillade det ändå. Så skiter faktiskt i allt annat.


UNDERBART MED FREDAG

Ni kan ju tänka bort cancer-pinnen. Den är inte där så ofta, men nån dag i veckan blir jag sugen på ett par bloss.
(Förresten, undra vart fasen bilden på Nanett och Sara tog vägen?)

Idag har jag varit med Robin på maxi och shoppat lite. Vi köpte bla nya prydnadskuddar till sängen, sen fyndade jag lite grejer på h&m osv. Ikväll blir det bara mys hemma med god mat!


JAG HATAR OCR-NR

ÄNTLIGEN HEMMA.
Ligger i underbara sängen och har precis betalat räkningar - lagom kul. Eller inte, men sånt som måste göras :) Vi var iväg och storhandlade förut och det däremot är ju hundra gånger roligare. Ikväll blir det min favorit, nämligen krämig pasta med kryddig korv, champinjoner och mozzarellaost. Sen blir det nog bara ett par avsnitt av satc och chill i sängen för oss båda. Man blir skapligt trött efter utbildning dagarna i ända.


MATMATMAT

Ligger hemma i sängen och insåg precis hur magen kurrar. Kanske är det dags för lite mat? Det får bli nått enkelt, för ikväll/snart kommer Nanette från jobbet hit på lite vin. (Lugn) utgång står nämligen på schemat! :) Kanske kan tvinga henne fota mig senare så jag kan bjuda på en dagens, vi får väl se om jag vågar fråga :b

GODMORGON!

Har precis ätit god frukost framför nyhetsmorgon. Ska väl hitta nått att klä på mig nu är nog tanken men jag skulle göra typ vad som helst för att bara få ligga kvar i sängen brevid Robin. Mitt jobb är superkul, misstro mig inte. Men nya sängen är så underbar och när han ändå bara går hemma just nu så vill man självklart göra samma sak.

Men men, upp och hoppa helt enkelt! På med kläder och promenera bort till jobbet. Vi hörs i em!

Haha. jag tycker dom här bilderna är rätt charmiga. På den ena ser Robin ut att vara typ 13 år, på första dejten hemma hos mina föräldrar. Och andra, ja, vad säger man. Mestadels av bilderna blir ju mer eller mindre såhär eller?


IT RAINS OVER MY BED WHEN YOU'RE NOT HERE

Saknar minsann värmen och Rhodos lite. Men jag ska njuta så gott det går här hemma ändå för förut när jag och min otroligt snygga man gick på stan köpte jag två disneyfilmer (jag är sjukt tänd på disney) plus att robin kom hem med Lejonkungen åt mig förut :D sysselsatt, japp!



NEW IN DEL 2

Igår när vi var på Maxi hittade jag de här två tröjorna på carlings. De är likadana men har alltså olika färg. Perfekt till byxor med lite halvhög midja, Hade först tänkt ha nån skjorta eller så under men jag har tröttnat nått enormt på klädesplagg med i alla fall vit skjorta under, så då får det bli med nåt annat i så fall.


NEW IN DEL 1

Fyndade skor nere på Rhodos. Här har vi ett av paren som fick följa med hem. Ett par kritvita kängor i Dr Martens-stil. 400 kr.


I LOVE MY IPHONE

NÄMEN, sedär! Blogg-appen har äntligen kommit. Jäkligt försenad, men nu ska vi inte vara långsynta utan tackar för det. Ni som har iPhone kan ju klicka hem den direkt :) (ni hittar länk med mer info på startsidan till blogg.se)

BLANDADE BILDER

Nu sitter jag på jobbet men ville ändå ge er nått att läsa/glo på nu när ni ändå varit så snälla och kikat in här.
Nedan följer lite bilder från resan.

Jag var febersjuk de 2 första dagarna vilket resulterade i äckligt hår, dålig hållning och urtjusiga "outfits"
På hotellet fanns det hur mycket katter som helst. Jag har dock fobi för loppor och liknande så den här bilden är nog enda beviset på att jag faktiskt "vågade" röra en katt under hela resan.
Vi hyrde bil en dag och såg hela ön tillsammans.
Underbart ställe.
Fortfarande lika underbart.
Drack totalt 1 drink och 2 glas vin på hela resan, känns helt okej.

ON THE ROAD

Gillar redan nya sängen. Tycker kanske att den är lite hård såhär i början men jag gillar ju iofs att ligga sjukt mjukt vilket inte är så bra, så det här kommer nog funka utmärkt om ett tag. Känns konstigt att ha så mycket plats helt plötsligt men också svinkul att köpa säng ihop. Varje liten del bidrar ju till vårat liv tillsammans vilket självklart känns underbart.

Vi kollade precis klart på Horrible bosses och jisses vad jag skrattade, verkligen sevärd film om man gillar komedi så se den! Nu ska jag försöka sova trots att jag inte är så trött men utbildningen på jobbet imorgon kräver en utvilad Matillda på plats. Hoppas ni har haft en bra kväll!



120 BLEV 160

FULLT UPP!
Jobb till fyra sen åkte vi iväg och bytte min finfina ring jag fick av Robin efter att jag kom hem till rätt stl. Sen blev det sängköp! Vi har klarat av att dela på en 1.20 säng hur jäkla länge som helst, men nu slog vi till på en större :) Känns riktigt bra!

Köpte två stickade tröjor på carlings också, har även handlat lite andra grejer som jag är nöjd med så får väl bjuda på lite bilder på det snart. Här kommer ett par från Grekland så länge.


ETT RIKTIGT VRÅLÅK

Insåg precis när jag tvingades skicka bilder till Lovisa via mejl att det var en hel del kort och att jag lika gärna kan passa på att lägga upp ett par redan ikväll, fort som fan innan Robin märker nått.


HEJ IGEN

Woho, hemma igen! Lovar inlägg med bilder från resan imorgon, men ikväll ska jag bara ta igen allt mys jag har missat med älskling! Vi hörs imorgon.

FRAN KALITHEA(?)

Haha, ja vad mer kan man vanta sig nar man ar utomlands. Siffrorna dyker hejdlost och vad sjutton kan man gora at det? Men men, har ar det toppen i alla fall! Solar, snorklar och har det bra. Snart ar det dock dags att aka hem igen. Langtar sjalvklart efter ROBIN och vannerna men har det ratt bra har med som ni sjalvklart kan forsta. Har tagit en del bilder i alla fall som kommer upp pa sondag om jag hinner. Ses snart!

TAKE CARE!


I'LL BE BACK SOON.

Jag saknar dig Robin, bara så du vet!

TIDSINSTÄLLT INLÄGG

Den här kavajen köpte jag när jag hälsade på Elin i Barcelona en gång. Gillar den skarpt men ändå har jag nog fasen aldrig använt den. Det måste det minsann bli ändring på!

MOT RHODOS

Att tro att vi skulle lyfta i tid var tydligen en missbedömning. Klockan är nu sex och vi skulle egentligen lyft 16:45. Vi har dock fått gå på planet vilket är trevligt, men vi blev även informerade om att vi inte kan lyfta förns om en halvtimme. Smart val att välja Grekland mamma, eftersom det råder strejk och liknande där vilket resulterar i detta. VÄNTETID! Men men, så kan det va! Om jag dör på trippen vill jag dock informera dig om att jag Älskar dig Robin;) mest av allt. Ses snart och hälsa vincent att vi ses snart så att han kan torka sina tårar. Puss!

PUSSKALAS OCH ANNAT ROLIGT

Sådärja, nu sitter jag på flyget. Förhoppningsvis överlever vi :P Slänger in lite bilder från igår. Jag vet ju själv hur man uppskattar bilder mer än text i de flesta bloggar. Hoppas jag inte missar för mycket nu i veckan när jag är borta! TA HAND OM ER så ses vi snart igen :)


JAG KOMMER SAKNA DIG

Usch vilken hemsk dröm jag drömt idag, inget man vill vakna till en dag då man ska ge sig ut och flyga. Men men, det är bara att försöka tänka bort det :) Ska kanske sätta igång med packningen nu då, eftersom det alltså är i eftermiddag som jag åker till grekland. Jag blev sjukt glad när vi kunde hämta lilla V tidigare så jag slapp råka ut för 3 hela veckor utan ens ett hej!

Jag kommer lägga in i alla fall 2 förinskrivna inlägg, så kika gärna förbi här fast jag är borta! Om jag känner mig själv så kommer jag säkert hitta nått internetcafé och skriva ett inlägg eller två också och berätta om hur jag har det.

Jag och Robin har bara varit utan varandra ett par dagar som max under vårat förhållande så det här kommer bli en prövning. Det är nog bra att börja öva (eftersom jag ska till Thailand i 3 veckor nästa år).. Också utan min söta, snygga, bästa. Men vi får åka på nått vi med snart!


SÅHÄR SER DET UT, EN KVÄLL SOM DENNA

Såhär ser jag ut ikväll, en gammal väst som är omgjord i skinn, lång grej från monki och byxor från gina. Tjejerna är på plats och vi samsas om lägenheten med Robin och hans vänner :) Ikväll blir det PULS i alla fall, eftersom vi inte kommer in på HUGO. Trisst, men så är det.

FÖRFERRE

Jävlar vilken försening. Jag ber om ursäkt för detta! Nu står i alla fall förfest på schemat, ska fira ordentligt med mina tjejer för imorgon åker jag till Grekland med familjen :)

BLURRR

En liten närbild på dagens.
Hemma från jobbet och R har gått och blivit sjuk. Det är INTE bra eftersom jag ska utomlands på söndag så jag hoppas innerligt att jag inte blir smittad. Ikväll blir det i alla fall lugnt, laga god mat och se på nått bra på tv.


NYTT DEL 1

Delad tröja från Cubus. Perfekt när man vill liva upp en annars (helsvart?), lite trisst outfit. Jag hade spanat in den i flera dagar men igår slog jag alltså till.

Nu blir det frukost och nyhetsmorgon, snart ska jag iväg till jobbet. Till er som undrat så har jag fått fast tjänst på Telia, support :)


O'LEARYS

Nyligen hemkommen från O'learys med älskling. Det blev lite "afterwork"-mat och ojoj vad värt pengarna det blev. En öl och maträtt för 99 spänn per person känns ju helt okej. Det känns kanske mer okej när man slipper betala en krona också, tack Robin. Nu ikväll blir det halv åtta hos mig, bonde och sex and the city. Bättre kan det ju inte bli!

Jag har shoppat lite i dagarna också, men bilder på det lägger jag nog in imorogn. Här kommer i alla fall ett par bilder på oss (tagna med mobilkamera). Jag fick dock fota mig själv för R är tamejfan sämst på att fotografera!


CLOSE UP

Här får ni en lite dålig bild på dagens, kanske inte världens bästa men ändå. Paljett-tröja i silver, hood med jeansväst och svarta jeans.


PH BY ME.

Sådärja, ännu en dag avklarad. Det är riktigt kul och intressant! Mycket lyssna osv men det ger nog resultat sen när det är färdigt.

Synd bara att jag har mått illa de senaste typ fem timmarna....och igår. Robin känner samma sak så snart ligger vi väl hemma och spyr av nått virus. Hoppas dock inte. Ikväll blir det matlagning, sen promenad hem till mamma och Lovisa för att se idol och sen hem igen. Hoppas ni får en trevlig kväll!


GODNATT

Första dagen på jobbet är alltid lite speciellt. Man spanar in gruppen och letar efter någon man passar med. Än så länge glider jag omkring ensam, men jag kommer nog in i det snart. Det känns i alla fall sjukt kul och jag är ju där för att jobba och inte för att träffa nya kompisar, så om jag är mer eller mindre med mig själv första veckan gör mig inget alls :) Nu ligger vi mätta och belåtna i sängen efter att ha ätit tacos och kollat på ensam mamma. Snart dags för lite SATC och den sova! Kram på er alla.

GREEN GREEN GRASS OF HOME

Sorry för de uteblivna blogginläggen igår. Men det var fullt upp hemma och jag hade helt enkelt inte tid eller lust att blogga. Vi käkade lunch på paus, gick en promenad, busade och sen vips så var det kväll och då låg jag och Robin och kollade på sex and the city hela kvällen.

Idag: Jag hade nästan glömt bort hur mysigt det är med tidiga morgonrutiner. Det var år sedan jag hade ett jobb då man gick upp tidigt och att mysa framför nyhetsmorgon med frukost på bordet är inget jag gör ofta. Nu hoppas jag dock att det ska bli en vana och vilken skillnad det kommer bli om jag och R kommer börja gå upp samtidigt! Nu ska jag kolla vidare och ladda inför första dagen på ett nytt jobb, lite nervös är jag allt.


ÄGGSKALLEBYN

Sitter och väntar på bussen till fimpen, det här var inte igår! Jösses. Men men, det ska nog få bra, nya kavajen är på så nu kör vi!

NEW IN

Fy fasen vad min plånbok har varit på G idag. Kom hem med allt jag letat efter och lite till, kappa/läppstift/foundation/svarta boxyr osv.


GÅRDAGENS

Igår somnade jag tidigt och det var riktigt skönt. Idag ska jag ge mig ut på stan och leta efter ett par nya svarta jeans, en foundation och lite annat smått och gott. Ikväll blir det en tur till Finspång och jäklar vad kul det ska bli att träffa Madde igen!!


IN THE MAKING

Jag tror vi fick till ett par bra bilder. Man fick trixa med ljuset hit och dit och det var mycket som skulle sitta perfekt. Här är en vi tog innan allt drog igång och outfitsen åkte på.


PHOTO, STYLING, MODEL

Äntligen hemma och mätt och belåten efter en hel dag med photoshoot ute på landet.
Tog väl en 5 timmar ungefär men jag är nöjd med resultatet :) Mer bilder kommer sen eller imorgon!



BILD FRÅN I ONSDAGS

Ligger hemma i sängen igen och kollar lite på tv. Vilket underbart väder det är ute dock! En äkta höstdag med frisk luft och solen skiner. Promenaden till dagis var mycket trevligare än den då det spöregnade kan jag lova. Påväg hem svängde jag förbi hos mamma på jobbet där jag fick frukost och hade det allmänt trevligt med henne och hennes kollegor.

Idag kl 13 ska jag och Kicki åka och fota Lovisa till webshopen. Kanske får ni se en liten snekpeak på bilderna ikväll. Jag ska i alla fall försöka göra mig lite anständig så jag kan bjuda på en dagens senare.


UTMÄRKT KVALITET

Klippte lite lugg igår, att ha "på sidorna". Hittade gamla bilder häromdagen där jag hade sån. Och jag gillar det.


KUL MED NYTT

HUGO, i Finspång! "Jaha.. vilken skit, vem bryr sig" kanske ni tänker. Men om man är som jag, born and bread in Fimpen så blir man faktiskt lite lycklig i själen av detta. Att det händer nått positivt där! Vi får väl bara hoppas att de spelar samma musik (som egentligen ska spelas på Hugo) och håller fast vid sitt oslagbara koncept. Tummen upp för hugo helt enkelt och hoppas att det kommer gå bra för klubben.

Jag tänker i alla fall dra ihop ett gäng och göra ett återbesök i Finspång i helgen. Snälla låt det bli ett kärt sådant?

IT RAINS OVER MY BED WHEN YOU'RE NOT HERE.

Imorse var det mindre givande att gå till dagis i spöregnet. Lille V hade som tur var regnkläder, keps och luva på huvudet. Så honom gick det ingen nöd på. Det var värre med mig som såg ut som en blöt hund när jag kom fram, och inget paraply hade jag heller. Men men, nu insåg jag helt enkelt att ett regnställ måste inhandlas!

Idag ska jag jobba till 18 och ikväll blir det väl utgång. Jag har dock så sjukt ont i öronen (öroninflammation?) så jag är mindre sugen. Skulle hellre göra nått i helgen, men vi får se. Måste försöka få tag på Elin ;)
LATER.

GAMLA KORT FRÅN I SOMRAS

Äsch, vi skippar dagis idag och är hemma och busar i stället. Måste dock gå lite på stan eftersom födelsedagspresent ska inhandlas och så tänker jag hälsa på Kicki. Inte setts på flera dagar ju! Hoppas lilla V inte tar illa upp för att han tvingas följa med.

Satt och kollade igenom alla bilder jag hade i mobilen förut och vilka underbara minnen som dök upp. Fösta bilderna på älskling som kom via mms. Bilder som bekräftar mysiga vårpromenader i skogen, bilder från i somras osv. Saknar Lovisa och Västervik. Jag är glad att vi hann åka dit i alla fall en snabbis och turen dit med Robin var också underbar.


I WON, AND YOU LOST.

Sett idol, ensam mamma och nu är det återigen snart dags för ett par avsnitt av SATC. Ligger och lyssnar på regnet utanför samtidigt om jag väntar på att Robin ska bli klar inne i duschen.
Imorgon blir det promenad till dagis igen, frukost hos mamma? och sen en sväng förbi stan. Ska köpa en födelsedagspresent till lilla Axel och kanske fixa naglarna om det finns nån ledig drop-in tid någonstans. Insåg dock att jag lyckats slarva bort min check från Telia på 350 spänn i fredags vilket suger getpung. Så dom pengarna kan jag inte räkna med i min månadsbudget längre :( Nu blev det visst tyst inne i badrummet så snart blir det nog dags att trycka på play!

Vi hörs imorgon gott folk, tack för att ni tittar in. Undrar ni något förresten? Har inte planerat sätta upp någon ordentlig frågestund, men säg gärna till om det är något ni vill veta helt enkelt.

NY VECKA

Sådärja! Lillen har ätit frukost och nu blir det promenad till dagis. Jag äter gratis på mammas jobb sen efteråt ;) senare under dagen blir det fika med Elin och sen pyssel med hemsidan tillsammans med Kicki. Hörs sen! :)

AVKLIPPT KOFTA

Det blev faktiskt pizza hemma hos mamma och gänget. Lite ovanligt, men otroligt gott! Det bästa på dagen måste ju dock vara när vi sprang på Elin påväg hem! SJUKT. Saknat dig sååå.

DAGS ATT ÖPPNA

Jag fattar inte vad det är med vädret?! Man kollar ut och tänker, "jo men det är ju ändå sept så tar på mig en lite tjockare kofta" men sen när man kommer till jobbet är man dö-svettig? Antingen så kan solen skina tycker jag, eller så ska det vara svalt och skönt när det är mulet. Orka bli lurad när man tittar ut igenom fönstret.

Gårkvällen vad perfekt.
Idag ska jag jobba 12-16 och sen ikväll åker vi hem till mamma på middag och lite mys. Nästa vecka är jag ledig alla dagar förutom ons. Då blir det utgång med kära Elin som äntligen är hemma från Barca!

I LOVE YOU GIRLS

Behöver jag beskriva den underbara känslan man får när man först tvingar sin pojkvän att titta på sex and the city och det visar sig att han gillar det? Näe, precis. Min lördagskväll spenderas alltså i sängen framför sex-and-the-city-maraton! Hur mysig lördagskväll som helst :)

SORRY

Det är inte medvetet jag kollar ner. Bara så ni vet.
Drinkar med bästa tjejerna och min underbara sambo dricker gubbdricka i vardagsrummet med sina vänner.

FREDAG

Inväntar Kicki och Monika som är påväg :) ikväll blir det drinkar och mys innan utgång! Ses på HUGO.

VARFÖR?

...Vaknar jag typ kvart i nio när jag är ledig? Så irriterande. Men men, lägenheten behöver städas lite och tvättkorgen är mer eller mindre överfull så det är väl det jag kommer sysselsätta mig med idag. Tänkte dock försöka hinna gå en sväng på stan också. Hämtade sex and the cityboxen hemma hos mamma igårkväll också. Vilket kan vara ett underbart tidsfördriv när man är ledig.

Glöm inte bort min BLOPPIS!


VÄCKER KREATIVITET

Att ett par lack-klädda fickor gör sådan skillnad? Man borde ta tag i lite kläder som hänger i garderoben och ge dem nytt liv med hjälp av något liknande. Också från H&M.


H&M STHLM, VILKEN SKILLNAD..

Det blev inga långa inlägg igår direkt. Men jag lämnade lägenheten straxt innan nio på morgonen och var inte tillbaka igen förns nio på kvällen. Dagen var dock riktigt bra! Pappa kom och hämtade mig och vi åt frukost på ett urmysigt fik inne i nyköping. Det är ungefär det som bild ett i det nedre inlägget föreställer. Sen åkte vi alltså till Sthlm och jag blev avsläppt nere vid kungsträdgården och promenerade bort till zara, och sen vidare till NK osv. Gick omkring i alla affärerna tills klockan blev halv fem (med avbrott för en lunch) och sen åkte jag hem till lilla Norrköping igen och satte direkt igång med att fixa med kläderna till hemsidan.

Nu ligger jag nyvaken i sängen framför masterchef och här tänker jag ligga ett tag till. Kanske ska jag drömma vidare om dom här byxorna. Silvriga stuprörsbyxor måste införskaffas.


RSS 2.0