NYHETER! på third-hand.se

Nu har vi fyllt på sortimentet med en hel del nyheter! Vi kände oss också lite generösa såhär kring juletider och har valt att sänka priset på 60% av sortimentet! Så nu finns det inga ursäkter - gå in och klicka hem era favoriter eller köp en julklapp till en kär vän!
Skärp från THIRD-HAND.SE 29 kr.

MÅSTE KÖPA FLER SKOHYLLOR

Funderar ganska ofta på hur jag ska lösa skoproblemet här hemma. Jag tycker synd om Robin som knappt får plats med sina kängor på skohyllan i hallen. Vi behöver fler skohyllor helt enkelt! Tänker leta efter nån smal bokhylla faktiskt så att jag kan ha en del framme också. Skor ska inte behöva glömma sig i en garderob.

Nu har jag fixat lite med webshopen och kan äntligen slappa i sängen! Robin och lilla V är hos Robins föräldrar. Jag kunde inte följa med eftersom det ska upp nyheter på hemsidan ikväll!


BY THE WAY

Har suttit och pillat lite med designen till eventuellt visitkort till third-hand. Det ser rätt bra ut, tycker jag. Men måste självklart få Kickis godkännande också!

En annan kul grej som hände imorse var att jag gick hela vägen till jobbet med Vincents mössa fastklistrad med kardborreband längs halsduken. Insåg det inte förns jag satte mig på min plats.. Den är svart och vit randig och halsduken var beige, så tror det synts rätt bra faktiskt.

MER DETALJER

Hittade lite fler bilder från i helgen när vi var på event i Linköping. Tänkte att det är väl roligare att se lite såna bilder (även om det kan kännas som en repris) än inga bilder alls.

Lovisa och Alicia åkte precis hem. Vi såg paranormal activity och käkade helstekt fläskytterfilé med potatisklyftor. Det var minst sagt mysigt att ha dom här! Perfekt avslutning på söndagskvällen. Nu blir det sängen för min del. Upp tidigt imorgon och jobb står självklart på schemat.



KLINGAN RIP OFF

Här är två bilder på skorna jag fyndade i fredags. Älskar dem!

Nu är Kickan påväg hit för lite jobb med THIRD-HAND.SE Det ska ju släppas nyheter och det innebär en hel del jobb med diverse produktbeskrivningar osv. Senare ikväll kommer dock Lovisa hit på middag :)


KEEP IT TOGETHER WITH LEATHER

Idag blir det lugnt, kanske ska dra iväg en svängt till Lovisa under dagen och ikväll blir det dock jobb med THIRD-HAND.SE Vi ska ju publicera en massa nyheter imorgon! Men det är lugna puckar som gäller oavsett.

CYBER GOTH GIRL

Eftersom jag har fått höra halva mitt liv att jag ser emo ut så var det väl lika bra att spela lite på det och köra emlooken fullt ut. Här är i alla fall jag från igår. Lisa var lika fab som vanligt och spelade drama queen för en kväll.


GÅRDAGENS I DETALJ


STYLEFULNESS

Linköping igår, event. Kul grej, men vart var maten? Åkte på böter på pendeln hem också, jävligt värt.
Annars toppe-kväll, pratade engelska på burger king och avslutade kvällen på PULS!


WOOPS

I påsarna finns det 3 par skor (ÄLSKAR ALLA), två små "väskor", kan inte riktiga namnet på de där små fyrkantiga platta sakerna man kan slänga med sig på krogen och lite annat smått och gott. Nu är jag dock svinstressad, hittade ju de perfekta skorna förut idag som dock inte passar alls till snakebrallorna så måste tänka ut nått nytt att ha på mig ikväll samt börja göra mig iordning.

Sen ett glas vin på det också, inte att förglömma. För ikväll är det fredag!  


INSNÖAD PÅ SNAKEPRINT?

Hittade den här skjortan på MQ's rea igår. Jag hade inte varit inne på MQ på ungefär 2 år, insåg jag när jag var där. (Jag är fullt medveten om att jag inte har någon bra foto-plats här hemma i lägenheten, så diverse annat hamnar alltid med på bild. Inget jag kan göra åt det)

Det är samma skjorta som jag har på mig på bilden nedan. Vad tycks?

HATTIFNATT

Nu ska jag laga krämig pasta med kantarellsås. Är SVINHUNGRIG!
Har lite ont i huvudet också, så får komma ihåg att ta en ipren innan jag börjar med maten.
Annars blir det lugnt idag, fixa lite här hemma och bara ta det lugnt.

Hatt, Bikbok 99 kr.

FYNDAT PÅ REAN

Idag har jag köpt svintuffa (men samtidigt asfula) snakeprint byxor. Dom är väligt vida i benen och ser ut lite som en långkjol med hög midja. Jag har tyvärr ingen byxgalge så det är svårt att fota dem. Här ser ni dock färgen på dem osv. Dom åker nog på imorgon på style-eventet i Linköping!


SKA VI BYTA GARDEROB

Idag har jag besökt Lisa på Arbisteatern! Vi kilade ner i källarförrådet och letade efter kläder tills på lördag (HALLOWEEN) :D Jag är typ färdig och Lisa har nog också i alla fall kommit halvvägs med att tänka ut vad hon ska klä ut sig till.


I KNOW HOW TO SPEND MONEY

FY FAN,
vad trött jag är på att jag glömmer min kamera hos Kicki jämt. Jag ska ta tillbaka den imorgon och inte lämna den någonstans igen, ever. Det blir ju lixom inga bilder tagna annars.

Hur som helst. Idag har jag i alla fall gått lite på stan, shoppat nödvändigheter och även lite "absolut-inte-nödvändigheter", men vad gör väl det. Man måste ju lägga lönen på nått. Ordnar förhoppningsvis upp lite bilder på grejerna imorgon..
Efter stan käkade i alla fall jag och Kicki på Munken! Gottgott.


Tänkte passa på att nämna att MINIMARKETS webshop har 20% rea på lite grejer nu. Och den rabatten genererar ju i rätt så bra pengar med tanke på deras priser :) Det stod att rean var till för oss som prenumererar på nyhetsbrevet, men tror det funkar för övriga också. Ange koden: varmare, i kassan när du handlar.

INSPO

Jag blir så jäkla inspirerad av dessa bilder. Jag som älskar att spendera tid ute i skog och mark behöver egentligen ingen anledning till att ge mig ut, men nu blev jag ännu mer sugen. GREN-JAKT NÄSTA!

ph: CATJA

MÅNDAG

Höst och fallna löv. Tur att det inte regnade i dag i alla fall, glömde paraplyet för femtioelfte gången på två månader. Jag lär mig visst aldrig.

Idag har vi kollat vidare på SATC, och snart ska vi iväg och storhandla. Imorgon kommer äntligen lönen. WOHO!



PERFECTION

På fredag ska jag på ett event i Linköping med Kicki och jag har inget att ha på mig. Det är dagar som denna man verkligen önskar att man hade Columbines garderob.


TREVLIG SÖNDAG

Kom precis hem från en mysig middag på Munken med världens bästa man. Det blev vrålgod hängmörad biff med kantarellsås :) Vi satt och pratade om allt och inget tills vi beslöt oss för att gå hem och fortsätta kolla på SATC. Vi är inne på säsång 6 nu så det är inte mycket kvar, tills vi ger oss på filmerna :D

Nu blir det alltså mys med katten och varandra i sängen framför ett par avsnitt. Imorgon blir det jobb igen och vardagen lär väl flyta på som vanligt. Vi hörs då!

EN BLOGG MED BILDER ÄR VÄL ROLIGARE ÄN EN BLOGG UTAN BILDER.

Idag har vi ätit god frukost, åkt ut till mamma och niclas som gjorde iordning trädgården ute vid kolonilotten inför vintern och sen åkt en snabbis till Madia markt. Jag har äntligen bestämt mig för att köpa en iMac. Ville bara se den en sista gång innan jag verkligen bestämmer mig.
Nu ska lilla V sova middag och vi passar på att se ett avsnitt eller två av SATC.

(Ps, det blev ingen utgång/vin för mig igår. Kände mig krasslig och gick hem från Kicki efter ett tag. Det var dock riktigt trevligt att umgås med tjejerna så länge det varade!


WHAT A FIND

HERREGUD,
Jag har länge undrat när Oprahs sista avsnitt skulle visas i sverige och vad hände nu när jag slog på tv:n för ett tag sen? I'ts on!!! Woho. Jag mår vara mycket, men ett tvättäkta Oprah fan är jag verkligen. Så det är vad jag ska göra nu. Ligga i soffan under en mysig filt och bara njuta (och tjuta varannan minut verkar det som).

Imorse gick dock jag och lilla V till marknaden och handlade ägg och äpplen, och efter att vi hade ätit frukost åkte vi ut och fikade hos Robins föräldrar. Ikväll kommer Robins syster hit med sina barn och hennes kille och efter det går jag över till Kicki på lite vin och annat!
SKA FÖRSÖKA TA BILDER!

MYSKVÄLL

Denna fredag kör vi på myskväll hemma hos oss. Lovisa kom hit förut och vi har ätit god middag, kollat på idol och planerar att fortsätta ha det skönt i soffan. Imorgon blir det loppisrunda och lite sånt :)


DÄR SATT DEN!

Äntligen har jag kommit på min halloween outfit!! Känns så jävla nice och kommer bli hur kul som helst. Vi får väl se om ni kommer känna igen mig :)


HANG WITH BUBBLES

Idag är jag hemma från jobbet. Nåt inge vidare så jag ska ta ett skönt bad nu, lyssna på mysig musik och tända ljus. Egentligen är det bara en ursäkt för att jag ska lyckas tvinga mig själv att raka benen, men ändå.


MJAU

Tänkte lägga upp lite bilder på lillen, men sen insåg jag att alla i stort sätt såg exakt likadana ut :D Han ligger mest och sover på bröstet, i knät eller någon annanstans.. Det är en liten skraj livsnjutare vi har fått tag på. Han gillar inte att springa omkring själv än, men han trivs mer än bra i knät eller vart som helst hos oss, bara vi är med.


MÅSTE ERKÄNNA

Jaja, man kanske inte borde länka till sånt här när man precis startat eget. Men vi har ju å andra sidan inte samma koncept över huvudtaget så what the hell:

MODEKUNGEN GRYM! ny kollektion om du frågar mig.



KISSE

(Ni som bara tittar in här av rent mode-intresse kanske ska avväga att inte fortsätta läsa mer nu. För i den här texten finns det inte en gnutta av det tyvärr.. haha)

Fy fasen. Jag är redan kär.
Efter mycket om och men blev det ändå så att vi köpte och fick hem Apollo igår. Jag gillar egentligen inte hans namn, men av någon anledning så har det satt sig och han heter lixom det nu i mina ögon. Det skulle kännas fel att ändra. Hur som helst så har han ju inte sett nått annat än ett litet rum i nästan hela sitt liv, så att få springa omkring i en rymlig 3:a är mer än bara läskigt. MEN! Oavsett hur rädd han än är när han gått och lagt sig under sängen (under badkaret) så kommer han alltid fram när man ropar på honom och lägger sig i knät. Han spinner så fort man rör vid honom och när han har vant sig vid oss och sitt nya hem är jag säker på att han kommer passa oss perfekt! Jag är glad att vi valde just honom.


WOHO!

Jag var så nervös igår precis innan vi skulle öppna att jag slängde i mig en tequila. Men bara en halv, för att lugna nerverna. Men se så bra det gick! Det känns hur kul som helst att vara igång och snåla inte nu, kära vänner. Det finns massa snyggt där inne och det är ju som sagt först till kvarn eftersom det bara finns ett plagg av varje. Igår rök i alla fall 3 av mina favoriter men det finns fortfarande massa snyggt kvar!


Pris 299:-

SÅLD!


TVÅ SNYGGA TING

Här kommer två snygga grejer från vår webshop som jag gillar. (Kan inte hypa detta för mycket, utan jag säger det igen - IKVÄLL RUNT 19.00 ÖPPNAR VI. WWW.THIRD-HAND.SE


Svarta klackar i lack. Stl 38. Pris: 149:-


Runda solglasögon med spegelglas. Pris: 39:-


THIRD-HAND.SE

Ikväll ska vi alltså öppna (runt 19.00). Både jag och Kicki jobbar förstås hela dagen så vi får se om vi kommer hinna med allt vi vill på en halvtimme ikväll. Jag kunde typ inte sova i natt för att jag låg och tänkte på allt. Det är så mycket som ska flyta på smärtfritt för att en sån här sak sak ska funka :D Men jag är i alla fall otroligt stolt över mig själv och Kicki, över det vi har åstadkommit, så det här ska bli KUL.

DET RÅDER KORTSLUTNING I MITT HUVUD.

NÄMEN HEJ.

Fy fasen vad dålig jag har varit på att blogga idag. Men jag har haft en värd anledning. Seg-söndag i sängen med R framför femtioelva avsnitt av SATC och det blir mer av det på schemat nu. Kicki har varit här och vi har gått igenom det sista med webshopen för snart kör vi. IMORGON KVÄLL faktiskt. Återkommer under morgondagen med exakt tid.

Bild från webshopen.

EN DAGENS

Så, nu har jag uträttat lite ärenden på stan med Anne och Kicki.
Det blev dock inget onödigt gjort eftersom jag svettades ihjäl inomhus och inte var nått sugen på att gå på stan ;D Vilket mina kompanjoner fick erfara..


TRÖTT

Igår gick jag och la mig straxt efter kl 22. Det var verkligen hur skönt som helst! Jag och Lovisa gick hem till mig efter bion och kollade på idol. Det är alltid lika kul att vara med henne! :)

Nu ska jag orka kliva upp ur sängen (är döseg) och gå en sväng på stan med Kicki. Ikväll blir det alltså party hos Monika men sen kör vi pop orange i värmekyrkan i stället för puls :) kul!


FRIDAY I'M IN LOVE

Det är nästan lite underligt hur ett par knäckemackor med baconost (mjukost) kan liva upp en fredagseftermiddag som denna. Sitter och myser på min arbetsplats med en kopp te och knäcke i väntan på samtal.

Ikväll blir det bio och mys med Lovisa :D hoppas hon vill äta nått gott efter bion med så att det blir en helkväll. Taggar faktiskt lite inför imorgon då jag först ska till Monika, sen vidare hem till mig en sväng innan utgång. Minns inte när jag var på Puls senast? Men imorgon kör vi!

FINSPÅNG

Idag har vi varit och hälsat på farfar som kunde må bättre. Har inte haft tid att blogga och är egentligen alldeles för trött för att göra det nu så jag går och lägger mig i stället.


zZZzzZzz

Nu ska jag slå ihop datorn och gå och lägga mig,
tack för ännu en bra dag!


TINGAT OCH KLART

Robin gillade sötnosen så nu är den tingad och klar! Dock har vi inte fått hem den än då han ska till veterinären på tisdag och kolla upp en ev. vaxpropp i örat, haha!

Man blir lite nervös inför sånt här, men jag hoppas på att det kommer gå bra i alla fall. Vi var och handlade en massa kattsaker efter titten och sånt älskar jag. När man får planera, inreda och ordna till det så att det blir bra. Jag vet att ni förmodligen är nyfikna på hur lillen ser ut så här kommer en bild från fia-hemmets hemsida. Någon som har namnförslag förresten? Vill döpa honom till "Ville" men vore ju kul med lite alternativ, så kör på!


BILD PÅ KATTEN.

FAVORITFRILLAN

..När man inte orkar göra något med håret förutom att sätta upp det i en slarvig knut i nacken, som tar 2 min.
(tidsinställt inlägg, sitter på jobbet)  


EN DAGENS

Lovisa var snäll och knäppte ett par bilder utanför fia-hemmet.
Förresten så blev jag kär i en ungkatt där, så imorgon ska jag åka dit tillsammans med Robin och se vad han tycker. Jag vet att jag egentligen vill ha en raskatt men när man träffar ett pyre som är underbart mysig och snäll är det svårt att säga emot. Speciellt när man gör en god gärning. Och vad jag vet finns det ingenting som säger att man inte kommer kunna köpa en devon vid ett senare tillfälle.

Tröja 2hand, bälte Nelly, svarta gamla byxor.

KATTFNATT

Japp, jag har fått kattfnatt.. Eller jag vågar nog säga "vi" för jag vet att Robin vill ha en också. Jag väntar på rätt Devon Rex unge ska dyka upp så att vi kan slå till. Eftersom vi bor i lägenhet vill jag helst ha en katt som verkligen trivs som innekatt och devon rexen hårar knappt heller, vilket aldrig kan sitta fel ;)

Men men, tills vi hittat rätt raskatt tänker jag klappa och umgås med dem på fiahemmet så länge. Det brukar uppskattas av samtliga parter, så nu åker jag och Lovisa dit :)


SHOPPING!

Det är farligt att spendera lunchen på stan. Har köpt ett par shorts i fejkläder med "adidas look" och en neon grön/gul topp från monki.

Toppen åker på på lördag då Monika har födelsedagsparty!


DÅLIGT AV MIG

Att blogga såhär lite. Men jag har haft fullt upp med jobbet på dagen och nu ikväll har jag suttit med webshopen. Det är mycket som ska fixas om man säger så!  Min morgondag kommer förmodligen se likadan ut som idag men det gör inget. Inget blir jobbigt när man har världens bästa sambo att mysa med hemma, jag älskar dig Robin.

SOM HITTAT

Gled in på en liten loppis igår när vi var i Finspång. Fyndade den här väskan för ynka 10 kr. Enligt mig är den perfekt då den rymmer precis lagom mycket och är svart, som går att matcha till nästan allt.


OFF THE RECORD

Idag har vi varit på promenad genom stan och matat ankorna nere vid strömmen. Vincent tyckte det var hur kul som helst så det får vi göra oftare! Vi hade mini-pickninc i parken och snart ska vi sova middag nån timme :)


SVART SVART SVART

Som halvt utlovat kommer här en bild på hela mig från igår. Jag körde dock inte på solbrillorna under kvällen, dom skulle bara hjälpa mig känna mig mer bekväm framför kameran just då.


BYE BYE MONEY

Imorse gick jag och lilla V en mysig promenad till torget och handlade lite färksa grönsaker och annat. Det var jätteskönt i den friska luften men vi fick klä på oss ordentligt för nu känner man verkligen hur hösten är här!

Idag har jag även varit på en massa loppisar och fyndat lite, handlat smink och kläder på stan och nu ligger jag nöjd över dagens alla kap i sängen igen och funderar på att vila nån timme. Behöver varva ner lite känner jag.
Bilder på vissa grejer av det jag har köpt får ni senare, kameran fick jag av kicki men minneskortet satt tydligen kvar i hennes dator så det gjorde ju ingen nytta ;D

HALV-TRANSPARENT

Ungefär såhär ser jag ut ikväll. Modevisning via Make up store står på schemat.
Helkroppsbild kommer kanske imorgon!


JÄKLAR

..Vad jag är avundsjuk. Det är PRECIS sådär jag önskar se ut vissa dagar. Det herr-inspirerande modet kan vara det snyggaste jag sett på länge. Rev ut den här bilden ur ELLE tidningen när jag var på Rhodos och har sparat den i min plånbok sen dess. Den får bli början till ett inspokollage på insidan av mina garderobsdörrar.


HEY, LTE'S GO BOWLING?

Vaknade med migrän som fortfarande håller i sig. Valde att stanna hemma från jobbet idag eftersom jag ändå inte skulle kunnat fokusera. Känns skit-tråkigt men så fick det alltså bli idag.


Här är en bild på skorna som utgjorde en liten del av nelly-paketet igår. Tror dom kommer kunna liva upp en annars helsvart outfit, tillsammans med ett hallonrött läppstift. I alla fall för ynka 99 kr.

HALVA DAGENS, OCH JÄVLIGT SUDDIGA BILDER

Helt enkelt.
Idag har jag hämtat ut ett paket från nelly, allt var helt okej och fick stanna här hemma :), lagat mat och lyckats förstöra ryggbiff genom att steka det för länge, tvättat och nu ligger vi i sängen och väntar på halv åtta hos mig. Idag har jag dock haft sjukt ont i huvudet hela dagen och jag hoppas jag mår bättre imorgon.



FÅR TILLBAKA KAMERAN IMORGON

..Där av kan ni alltså vänta er bilder med bättre kvalité i framtiden.

Idag har jag jobbat och sen kom Robin och hämtade mig för vi skulle hem till hans föräldrar på middag :) Det var lika trevligt som vanligt och vi åt självklart god mat. Nu ligger vi utslagna i sängen och har precis kollar klart på bonde. Mysigt, men ojoj vilka val vissa gör? Så fel. Men men, deras liv, deras missöden. Nu ska jag pussa lite på världens snyggaste kille och njuta av att vara jag.


NYFIKEN I EN STRUT

Eftersom jag har följt Big brother maniskt de senaste typ 5 åren så får ni gärna upplysa mig om VEM det är som har försökt ta livet av sig genom att hoppa från en bro nyligen. Kommentera om ni vet, tack.

TAGET MED IPHONEN

<br>
</br>
Haha, hade skrivit värsta inlägget nyss när lilla V fick för sig att skriva lite. Jag tänkte "haha, kör på det här kan ju vara en kul grej".. Han satt och rullade fingrarna mot tangenterna men sen vips! så försvann hela inlägget. Haha, hur osmart är man om man inte kompierar texten först innan man låter en 1,5 åring leka med tangentbordet? ;D

Jaja, jag hade inte skrivit nått viktigt ändå, Bara att man uppskattar att komma hem såhär tidigt nått enormt mycket. Har ju jobbat i butik de senaste åren och är van vid att komma hem tidigast halv åtta flertalet dagar i veckan. Sen hade jag skrivit ett tack till tålmodiga Nanette också som tagit även denna dagens. Tack!


BILD TAGEN I SEPT

ÄNTLIGEN har jag tvättat och färgat håret, fy fasen vad skönt det känns. Idag har man alltså hunnit med det, lagat mat, pysslat med hemsidan och fått höra att man är mer eller mindre tjock av kvinnan på ungdomsmottagningen som skrev ut nya p-piller.
Jaså, väger du det? (Hon granskar mig från topp till tå) och säger: nä, kanske nått kilo till..?. Ahopp.
--
Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig, är helt slut i huvudet av utbildningen på jobbet så det krävs mycket återhämtning :) Godnatt.


BACK TO WORK

Nu är det jobb igen som gäller, (eller vi är visserligen bara på utb. stadiet just nu). Men men! Kändes minst sagt trisst att lämna både lilla V och Robin i morse, men det är ju bara att acceptera hur läget är och snart är ju klockan halv fem igen. Dagarna brukar gå rätt fort!

Idag efter jobbet ska jag fixa lite med hemsidan och sen måste jag hämta ut ett recept. Efter det kommer jag nog däcka i sängen och jag tror i alla fall fall inte att det kommer bli så mycket mer gjort. :)
Vi hörs senare i alla fall.

TESTBLOGG FRÅN APP.

En dag som idag vill man egentligen bara ligga i sängen med sin sprängande huvudvärk och göra ingenting. Dock ska vi tvätta, rensa i förrådet och åka till returpunkten. Men det är nog bara bra, så vi blir pigga. För idag är det söndag och kl fem kommer lilla pyret hit på bus och lek :)

Vi hörs senare, nu ska vi gå en promenad och hämta bilen som står borta vid gamla övägen.

Förresten, tack till er alla som gav mig en toppenkväll igår! Träffade många nya trevliga ansikten och det uppskattar jag verkligen.


TAGGA RÅÅÅ

Det blev alltså en hel del fotande för third-hand gjort i förmiddags och även en bit in på eftermiddagen, men sen fick vi avbryta då kicki blev inringd på jobb. Bilden nedan är en detaljbild på ett av plaggen som kommer säljas på hemsidan.

Just NU ligger jag och tar igen all idol jag har missat i veckan. Jag blir fasen så stolt över vissa att jag börjar grina, hur fjantigt är inte det? Men men, så är det och jag är så jäkla glad för deras skull.
Ikväll står karateklubben på schemat och jag MÅSTE verkligen tagga till mig, nu ligger jag med rester från gårdagens smink över hela ansiktet och håret i en knut. Jag har inte en tanke på vad jag ska ta på mig ikväll heller, och sånt är alltid jobbigt.


"JOBB" ÄVEN PÅ LEDIG HELG.

Kunde inte somna om imorse när Robin åkte till jobbet (vid halv 7) så jag gick upp och rensade ur garderoben. Nu är den helt i ordning och vad skönt det känns! Nu ska jag iväg till Kicki och jobba med third-hand.se Alla plagg ska fotas osv! :)

Fyndade den här koppen igår på Maxi. Passar perfekt till jobbet då man häller i sig ex antal koppar te/choklad där om dagarna.

RSS 2.0