HELT SLUT

Ligger helt slut i soffan, mycket har blivit gjort idag. Återkommer imorgon igen, tack för att ni tittat in.

BUSY

Fullt upp! har faktiskt tagit lite bilder under dagen men dom får tyvärr vänta. Sitter på tåget hem nu och ska iväg och styra lite med webshopen. Rullar visst in i Norrk nu så måste kila. Men vi hörs sen helt enkelt! :)

OPS, 10 MIN KVAR TILLS SKJUTSEN GÅR

Gör mig redo inför Stockholm. Jag kan inte fatta att jag inte varit där sen i Februari då jag och Pernilla tog en tripp upp dit. Jag skämms nästan lite. Men idag är det alltså dags och det ska bli kul! Sitter och sminkar mig i Robins tröja och sniffar lite på kragen då och då. Vi hörs ikväll igen! Lägger in bilder på en butik som hade en mysig sittplats utanför. Vi gick förbi den igår på promenaden och se vad mysigt det är.



SUDDIG DAGENS

BRA DAG.
Imorse gick jag och Kicki igenom kläderna till third-hand. Det är en hög! Sen kom Lovisa hit och vi vilade lite, haha. Robin kom hem från jobbet och vi åt god pasta med kyckling, bacon och champinjoner. Gick en promenad runt stan och nu kom Lovisa tillbaka. Min otroligt snygga pojkvän sitter på hugo och vinner förhoppningsvis kvällens musikquiz. Även om jag har mina tvivel ;)


DAGS FÖR FRULLE

Jahopp, då blev man väckt igen ;) Men men, jag är ledig och har ingenstans jag ska vara så det gör inte så mycket. Jag lägger mig i soffan och kollar på tv som vanligt. Ska snart äta frukost.

Bokade dock tåg hem från Sthlm imorgon!
Pappa skulle dig och hämtar upp mig här imorgon, men hem får jag ta mig själv. Tänkte gå lite på stan och försöka hitta mer kläder till hemsidan. Så jäkla kul att åka till Sthlm, det var alldeles för länge sen jag var där.

GLÖM INTE BLOPPISEN. Lägg ett bud så möts vi senare i em. om du bor här i Norrköping :)


HEMMA

Myskväll! Vi gick till Coop och köpte vindruvor, lite ölkorv, nachochips, cheddar cheese dipp, morotsstavar och mozzarella. Så jäkla gott! Nu kollar vi på film, beautiful boy. Jag gissar att jag inte kommer bli mindre deprimerad av den här om man jämför med den igår?

BLOPPIS

Prövar lyckan med bloppis. Har lite kläder hemma som bara har använts 1 gång eller aldrig. Tänkte därför se om det finns någon där ute som kanske skulle vilja ha dem i stället? Slänger med ett par skor också. Priserna gäller endast avhämtning i Norrköping. Annars står köparen även för fraktkostnad. Kommentera inlägget och nämn vad du är intresserad av, skriv även dit din mejladdress.
SAMTLIGA BILDER ÄR KLICKBARA.

Vi börar väl med skorna:

1.  2.  3a. 3b 
4.  5.


1. skor ursprungligen från nelly, stl 36 använda 1 gång 2. samma information som föregående sko 3. skor från Din sko med nitar, stl 36. Normalt använda (förra året) 4. stövlett, från Deichman stl 36 5. röda pumps, minns inte vart de är köpta, aldrig använda, stl 37.


skor ursprungligen från nelly, stl 36. Använda 1

gång.
PRIS: Sko 1, och 2 kostar 50kr paret. Sko nr 4 kostar 70kr och de röda pumpsen + nr3 vill jag ha 100kr för.


Nu till kläderna:

1. 1b. 2.
3. 3b. 4. 4b.
5. 6. 6b. 7.
8. 9.

PRIS:
1. Randig kavaj från h&m i stl 38 dock rätt liten i stl, 50kr. SÅLD
2. Bredrandig kofta också från h&m i stl 36, liten i stl. 50kr.
3. Blus i stl 34, hm. 50kr.
4. Paljettklänning från nelly, stl 34/36 100kr.
5. T-shirt, hm i stl 34. 50kr.
6. Blus från gina, stl 34. 50kr.
7. Klänning från nelly, stl 34. 100kr.
8. Tajt klänning med leopardmönster, hm 50kr.
9. Klänning med djup urringning i bröst/rygg. 50kr. SÅLD

"AHAA MOMENT"

Ibland är det mer eller mindre sjukt hur vi matas av bilder på kändisar och bygger våra ideal ut efter det.
Hur många gånger har man inte stirrat sig blind på en kändiskropp som födde barn för ett halvår sen men ändå väger 47 kg och ser helt perfekt ut. I alla fall jag tänker inte på hur jäkla hårt dom har jobbat för att se ut sådär.
Man kollar på sig själv och tänker, ahopp, här sitter jag 10 kg fetare och har inte ens fött någon unge än. Då är det ganska trevligt och kolla på tv4+ när "The talk" visas. Jessica Alba sitter i soffan, perfekt smal efter att ha fött barn och erkänner hur hon kan se ut som hon gör. Hon fick maten levererad till dörren och matlådorna innehöll tillsammans totalt 1200 kalorier under hela dagen och hon tränade 6 timmar, VARJE DAG i flera veckor. 2h på morgonen, 2h efter lunch och tillsist 2h på kvällen. Då känns det ganska värt att sitta utvilad i soffan, normalsmal och inse att: det är fan inte värt det. En vanliga människa har inte dom förutsättningarna och det ska vi kanske vara glada för. Att vara skådespelare är nog inte alltid lätt.

Det jag ville komma fram till är i alla fall att vi ska ge oss själva en eloge för att vi klarar av att vara så vackra som vi faktiskt är, utan några miljoner att lägga på personliga tränare och underliga kostvanor. Love your self.




HÖST UTE?

Godmorgon,
Precis alldeles nyss damp reklamen ner i brevlådan. Jag fattar inte hur jag lyckas glömma bort att sätta upp en ani-reklam skylt på dörren gång på gång. Jag har dock letat efter en fin skylt rätt länge som man kan sätta upp, men det finns ju inte? En handskriven lapp blir så fult tycker jag. Får fundera ut nått bra.
Nu ska jag kolla vidare på kanal 8 och vid 12 tiden ska jag orka resa mig ur soffan och göra mig iordning för en sväng på stan. Lunch med mamma står på schemat!

DET DÄR MED HÅRFÄRG...

Fan. Jag hatar när man kollar i papperskorgen bland gamla bilder och hittar bevis på att man faktiskt har sett rätt skaplig ut. Jag vet inte vad det är med mig. När jag har sån där ljus hårfärg vill jag ha mörkare och nu när jag är rätt mörk vill jag självklart bli ljusare. Nu får det dock vara nog. Det är ingen idé att slinga och hålla på eftersom jag ändå tröttnar på det med efter en kvart.

Hur som helst. Nu ligger vi i sängen. Kollade på "no strings attached" förut. Helt okej film men jag blev lite deprimerad av någon lustig anledning och sånt gillar jag inte. Film ska man må bra av. Nu ska jag sova och imorgon blir det SOVMORGON så den jäveln som ringer och väcker mig lär ha en brevbomb som väntar.



TO DIE FOR

Vad ska jag säga. Avundsjuk.
Älskar allt med hennes hår. Färgen, längden, luggen. Allt.

På tal om hår så såg jag en tjej inne på mitt jobb igår som hade snygg frilla. Ville fota egentligen och lägga upp här men kändes inte så rimligt då hon förmodligen var typ 13 år och var här med sin mamma. Hur som helst så var hon blond med rätt långt hår och urtvättade röd/rosa toppar. Det låter kanske förskräckligt men hon passade verkligen i det.
 


SÖNDAG OCH ALLT VAD DET INNEBÄR

Har ätit mysig frukost med Robin i jobbsoffan och bara tagit det lugnt nu innan öppning. Det blev pastasallad och lite juice på det. 

Igår satt jag, Lovisa och Monika hemma hos oss och drack lite vin. Sen gick vi en sväng till Puls. Det blev väldigt lugnt och förutom en svindyr tequila så höll jag igen. Jag måste dock säga att jag var nöjd med min outfit igår faktiskt, skulle nog kunna köra på den varje dag nästa vecka men vet inte riktigt hur det skulle uppskattas av allmänheten. Nu ska jag jobba fram till 16, själv :(. Men men, man har väl haft det värre!

MODEKUNGEN.SE

2 godbitar (klänningar) från Modekungen, synd bara att jag tycker dom är äckligt dyra på allt.


LORD GIVE ME STRENGTH NEXT TIME

Ibland är det mindre praktist att jobba i city. Speciellt om man vill hålla plånboken full. Lunchen genererade i nya skor. Högg på Pernillas tips ang budgetkängor och köpte dom HÄR. Riktigt snygga om du frågar mig och kvinnan som stod i kassan sa att jag hade tur, för att det är var en retur och ev. den sista dom skulle få in på ett tag :)


HEY HOE LET'S GO

Sådärja, det går ju lite framåt i alla fall. Nu är domänen ompekad och står i mitt namn :)
Ni kan alltså redan nu surfa in på www.third-hand.se men hemsidan är ännu inte uppe. På Onsdag ska vi dock fota och det går helt enkelt framåt. KUL!

VAD HÄNDER?

NÅGON SOM VILL GÖRA NÅTT KUL IKVÄLL?
Hör av er nu.

SÅDETSÅ

Naefan, nu säger jag godnatt. Kvällen blev lugn precis som planerat. Helstekt fläskytterfile och en mysig film på det. Hade tänkt gå en sväng till trädgårn med Kicki och Johanna men är alldeles för trött. Kommer nog somna inom 10 minuter, tur bara att jag varje natt slipper sova ensam.

Och inte har jag färgat håret heller.................................................................................................punkt

MIN DAG

Blev väckt, kollade på lite film, gick till dagis, gick hem, försökte sova, folk ringde hela tiden, pillade med hemsidan, lovisa kom, vi åt mat på stan, jag gick på stan i hundra år, köpte byxor och en ny tröja, promenerade till myrorna och handlade krukor, hemma igen och väntar.
Ni kan ju passa på att flina lite åt min utväxt om ni vill. Kan inte förstå hur jag lyckats gå omkring med den såhär länge, men ikväll ska den i alla fall väck!

Godmorgon

Någon vaknade tidigt idag så nu ligger vi i sängen och kollar på "indianen i skåpet". Minns ni den filmen? Den handlar om en amerikansk pojke som får en liten leksaksindian i present. Nät han låset in den i sitt skåp vaknar indianen till liv, samma sak med andra leksaker/djur osv. Nostalgi! :) sen blir det promenad till dagis igen och efter det ska jag nog hem och sova en stund faktiskt. Behöver gå lite på stan men det får vänta. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, nått lugnt hemma gissar jag :)

MER SKOR, FY SKÄMMS.

Sådärja, fick jobba även idag. Men i butiken i Domino. Skönt att det blir så ändå. Mina jobbtider tog slut i Måndags och nu ska jag alltså bara köra söndagar egentligen, men jag blev inringd både idag och igår samt att jag ska köra hela helgen. HOPPAS dock att jag får ett annat jobb som jag har sökt. Känns dock svårt eftersom det var hundratals fler människor som faktiskt sökt. Jaja, vi får se. Vore skönt i alla fall.

Fick hem dom nybeställda skorna från Nelly igår. Fy fabian vilka underbara höstskor. Lite mer lika orginalet än vad modekungen erbjuder, om du frågar mig.


SATANS ACNE

Hade jag haft pengar, ja då hade jag inte haft det länge till.


ME, MYSELF, AND YOU GUYS.

Godmorgon,
Nu är kl 10 och idag jobbar jag i Hageby. Gick upp skapligt imorse, åt frukost, promenerade till dagis och nu står jag alltså här. Det är rätt så skönt att gå sådär på morgonen. Man blir pigg och idag var det ju härligt väder igen, precis som igår. Fick sluta vid fyra idag så jag hinner hämta lillen också! Skulle egentligen fixat fram kläder till hemsidan idag, men kanske hinner det efteråt om Robin kommer hem skapligt. Hur som helst så kommer Lovisa hem till oss ikväll och det är alltid lika kul. Jag tror inte att det finns någon där ute som kan förstå hur jäkla mycket jag älskar henne. Hon är min Bästa vän och betyder mer eller mindre allt. Att få ha både henne och Robin (och allt vad det innebär) i mitt liv är verkligen underbart. Jag är evigt tacksam.


PH CAROLINESMODE.COM

Ja, jag är kär i olika ponchos. Men den här måste ändå ta priset! Vill ha.


Ph: carolines mode.
Från Lindex, 299kr.

CUPCAKES

Såhär mysigt såg det ut i bageriets skyltfönster en varm sommarnatt, påväg hem från en bio.


LYCKA

Fy sjutton, ett inlägg igår? Jag MÅSTE skärpa mig. Jag vet.

Hur som helst, vilken underbar dag! Ledig och solen skiner. Gick upp vid 8 och gav lille V frukost innan vi promenerade till dagis i solskenet. Sen gick jag till mammas jobb, åt frukost där och nu har jag gått en sväng på stan. Glömde dock rabattkupongerna så jag får gå dit en extra gång och handla det jag hittade. Eftersom det är R kort jag går omkring med tänker jag i alla fall vara duktig och inte spendera mer än "jag måste".

Det jag ska handla är dock en t-shirt till honom som jag hittade och en pyjamas till V, så ni behöver ju inte sitta och inbilla er att jag handlar åt mig själv för någon annans pengar. Jag hade gladeligen betalat det där själv, men den här månaden är det minst sagt knapert i plånboken vill jag lova.. Jag ska utomlands i sept och har varit tvungen att lägga undan pengar till det.

Nu ska jag lösa lite korsord i solen på balkongen och dricka god juice. Ha en bra dag så hörs vi snart igen!

DEN HÄR BILDEN ÄR SÅ MIN GAMLA BLOGG. NI SOM INTE LÄSTE DEN KANSKE HAR SVÅRT ATT FÖRSTÅ VAD JAG MENAR MEN ÄNDÅ.

Godmorgon!

Nu äts det macka med philadelphia och smö köttbullar, barnkanalen är på och det ser ut att bli en rätt så lovande dag. Jag sov dock otroligt dåligt i natt. Vaknade av lustiga ljud som kom från arkö dyk. Jag visste inte att folk vistades där inna runt halv fyra på natten? Men tydligen. Sen hade jag ont i magen, och låg irriterad och tänkte på att jag somnade innan man fick reda på vem mördaren var i Morden i midsommer och kom även på att jag inte borstat tänderna.

Hur som helst. Snart dags för promenad alltså, sen åker jag och Lovisa till skogen och plockar svamp. I eftermiddag blir det möte med Kicki och ikväll ska jag gå på informationsträff i sammarbete med skatteverket, om jag orkar. Vill inte gå ensam egentligen, finns det någon som kan följa med mig? Hörs senare!

SNODDE PVÄNNENS JEANSVÄST

"Jag kan ta kort, jag är asbra på det" säger tuffa Robin. Efteråt undrar jag dock lite vad han menade eftersom hans finger dolde halva linsen på varannat kort..
Hur som helst så har det varit en bra dag! Lunch på stan, sen lite shopping. Fika med pappa och nu har vi fått upp hyllor och tavlor i lägenheten. Sånt som vi verkligen dragit ut på själva. En hall-lampa åkte upp också. Nu sitter vi framför barnprogram och ska snart laga mat. Ikväll kommer Lovisa hit och vi ska se på morden i midsommer som ett gäng pensionärer och bara ta det lugnt. Skönt!

SNART BACK ON TRACK

Tråkigt det där med att jag inte bloggade igår, men jag hade verkligen fullt upp med annat. På eftermiddagen kom Robins systers barn hit och vi var barnvakt.
Nu ska jag göra mig i ordning för han ville gå och ta en fika på stan :) Ikväll kommer pappa hit och vi ska se över vad vi har åstadkommit med till hemsidan, har en del kläder på ett ställe tror jag. Och han ska hjälpa oss sätta upp ett par hyllor osv som vi inte fått upp själva än. Till dom här stenväggarna krävs en kraftig slagborr och det är inget som varken jag eller Robin har. Nästa vecka är jag ledig och tur är väl det. Borttappade bilnycklar har resulterat i att jag kommer ha en hel del att göra, tur är väl det att jag är snäll nog och ställer upp!

KÄRT ÅTERSEENDE PÅ HUGO IKVÄLL?

Vilket jäkla bajsväder?!
Ofta man blir sugen på utgång när det ser ut såhär utomhus. Regnet öser ner, men egentligen tycker jag väl mest synd om människor som står på marknaden och försöker sälja grejer. Vilken skit.

Idag slutar jag vid 18.30 och sen är det raka vägen hem för att göra sig iordning i 180 knop. Robin ska ha förfest hemma men jag flyr fältet och umgås med Pernilla och gänget i stället! Det ska bli så jäkla kul! Jag har inte hunnit fundera ut något jag ska ha på mig egentligen, men det får lösa sig på en kvart eller två helt enkelt. Ses vi på Hugo ikväll? 21 och uppåt ju! 

THIRD-HAND.SE

Okej, såhär är det. Jag och Christine ska starta en webbshop! 

Där kommer vi att sälja unika begagnade kläder. Vi köper in plaggen 2hand och säljer dem sedan vidare i tredje hand, därav namnet. Allt är för närvarande under uppbyggnad, men vi planerar faktiskt att öppna den redan i början av september, så håll ögonen öppna! Respons tack.

sneakpeek.

TO YOU, ELIN KÄRNFALK

Jag fick reda på att min baby flyttar hem igen den 31:e. Så jävla värt.



DET ÄR TYDLIGEN FEST HOS MANGE.

Jag märker av det själv, hur bloggen hamnar lite åt sidan nu när det är mycket annat på gång. Och det känns så jävla tråkigt! För ni är ändå skapligt många (enligt lilla mig, haha) som kommer tillbaka hit varje dag och det uppskattas så sjukt mycket. Men snart kommer vi i alla fall presentera det filat på ett tag och då antar jag att ni blir lite glada i alla fall :) Jag och Kicki ska hålla ett sista möte nu ikväll så får vi se vad vi kommer fram till. Det vore ju kul att ändå få dela med sig av allt till er, speciellt ni vänner som jag vet är nyfikna. Det var länge sen jag höll nått hemligt på det här sättet, om jag nu någonsin har gjort det.

Jaja, tack för att ni finns i alla fall. Och nu ska jag väl fortsätta stå och lyssna på "fest hos mange". Martin på jobbet tvingar mig. Bjuder på en hemsk vimmelbild sålänge. Det var egentligen inte tänkt att sånthär skulle få utrymme i den här nu mera rätt seriösa bloggen, men vafan. Jag måste ju vara mig själv också.


VI SÄGER VÄL HEJDÅ SOMMAREN SÅLÄNGE, SES NÄSTA ÅR IGEN.

Snart är klockan 7 och då stänger vi butiken. Snart kommer Robin hit tror jag och tanken är väl att vi ska gå och käka någonstans :) Senare ikväll kommer Kicki över så vi kan gå igenom det sista osv så att vi kan göra det hela officiellt snart. Det är lixom ingen vits att ha grejen om ingen vet om den.

Tiden går verkligen så saaaktaaa. Kollade nyss på klockan och då var den 18:50, nu var den 51. Typiskt.


SLEEPOVER

Föll rätt hårt för den här väskan som jag hittade inne på Åhlens. Perfekt om man ska iväg någonstans över en helg eller så! Minns inte exakt vad den kostade men tror det var 299 eller 349.



IDAG

Idag har varit en bra dag. Jag slutade 4, sen kom pelskling till stan så vi gick och shoppade lite, åt på chicken kebab och promenerade hem. Kan inte alla dagar vara såhär? Att man slutar kl 4 så man faktiskt hinner med ett liv vid sidan av jobbet.

Idag kände jag mig allmänt ful och min utväxt blir ju inte mindre synlig för var dag som går så lägger upp bilder på det Robin köpte istället. Så snygg han kan bli, min karl. Jeansväst från t-shirtstore och "hood-väst" från h&m.


SPOILER

SÅ jäkla spännande. Nu är det verkligen grejer på gång här, bara ett par saker kvar som ska fixas. Sen kommer ni ev. kunna söka på www.*****-****.se  Och vad kommer det vara då? Det får ni se!

By Mathilda Johansson och Christine Sundkvist.

SEEN BEFORE

Jag förstår inte hur jag gång på gång går på toaletten och sitter där i typ fem min innan jag märker att jag glömt tända lampan. Jag trivs tydligen med att gå på toa i mörkret. Idag blev det ett spännande möte efter jobbet med Christine, nu kör vi! Nu ikväll blir det film!

INGA HEMLIGHETER HÄR INTE

Hittade den här rätt coola väskan här. Man får dock tänka lite på vad man packar ner för dagen när man använder den!


ANYONE?

Jag har för mycket skor i garderoben, igen, och vill bli av med en del. Lägger upp dom här först. Använda max 1 gång (om ens det, minns det inte i så fall). Kostar 119kr på nelly.com plus frakt.
Köpt dom av mig för 70 eller högstbjudande? Gärna avhämtning i Norrköping. Det är stl 36 och färgen är vit/blå. En väldigt mörk sådan.


FINT UTE I FYRBY

Det blev en rätt mysig dag igår. Åkte ut en sväng till mamma som var ute vid kolonilotten, fikade lite och sen åkte Robin och vi iväg och handlade på Willys. Därefter åkte vi hem och senare vid fem-tiden gick jag och Linda en långpromenad. Hon följde med hem en sväng efteråt och kikade en snabbis på lägenheten. Klockan blev halv åtta och jag började laga mat, kikade på dubbelavsnitt av Masterchef och sen började Morden i midsommer. Underskattat program förresten. Robin var iväg och plockade svamp och kom hem efter 4 timmar med typ, ingenting. Bra jobbat!

Bilder från kolonilotten.






INSPO

Här har vi en bild på Diana och Lisa från igår. Snacka om hårinspiration! Nu kommer det följas att ett par dystra timmar här hemma, som alltid vid denna tidpunkt på vissa söndagar. Men det är bara att hålla humöret uppe för en vecka går fort! :) Ska ut på en promenad med Linda nu btw, det var inte igår.


SNYGGT FRÅN MYRORNA

Efter trädgårn promenerade vi ner till Puls en sväng och på tal om det så måste jag vara världens sämsta utgångs-sällskap. Jag vet det själv men jag kan verkligen inte rå för det. Är jag inte tillräckligt onykter så hatar jag att dansa, visst jag kan stå och hoppa till Hanson på lilla dansgolvet (sånt funkar alltid), men annat nae. Jag tröttnar på utestället inom MAX en halvtimme och vill helst bara sitta och glo på folk eller gå hem. Klockan halv två tjatade jag hem Kicki, men vi svängde förbi Max först så att jag och min karl kunde ha en romantisk middag med mossarellasticks och hamburgare i sängen när jag kom hem. Värt!

1. Jag vet att det ser ut som att någon har spytt tre cm från mina skor osv på bilden, men så är alltså inte fallet. Jag är väl helt enkelt inte världsbäst på att ta hand om mina skor bara. 2. Snälla ni 93-92or som köper helrör och champange på krogen, det finns bättre saker att lägga pengar på!? det är inte coolt och dom ni är med kommer bara snylta och inte "köpa nästa gång"..


SNYGG POJKVÄN

Sådärja, fick ett ryck och kände att hans kaluffs var tvungen att försvinna. Nyklippt och fin?
Puss på dig, älskade bitterfitta.


RIPPED

Hemkommen från marknad. Det jag slösade pengar på blev, godis, hamburgare och en ballong till lille V. Mat mat mat alltså. Brukar bli så. Nu ska jag försöka vila lite och ska jag träffa Kicki och Monika och hitta på nått kul. ENJOY.


MOT HÄLLESTAD MARKNAD

Sådärja, då var man uppe i ottan. Igen :)
För mig gör det dock inte så mycket. Jag är rätt morgonpigg och det stör mig inte när jag tvingas gå upp tidigt. Jag har hunnit med mycket. Städat, ordnat med tvätten och nu har jag lovat att hjälpa Robin organisera sina kläder i garderoben. Jag önskar att jag kunde fota helvetet men jag antar att jag snart skulle bli särbo isf :P
Hur som helst. Här kommer kanske lite random fakta om mig som vissa inte vet om. Alla har vi ju fördommar, somliga har mer, andra mindre.
Men något som ni förmodligen inte tror om mig när ni ser mig är att jag älskar skog, vatten och naturen. Att fiska är bland det bästa jag vet och jag är äger på det. Att gå på loppisar/marknader är också något som ligger mig varmt om hjärtat. Nästa år ska jag ta jägarexamen och jag glömmer ofta bort att man inte bör gå naken hemma då man har grannar.

VARDAGSLOOK

När man inte har ett korvöre att göra av med på stan så kan man underhålla sig med annat. Prova fula mössor/hattar i diverse butiker och lukta på parfymerna på Åhlens.

NÄMEN TITTA

Eftersom Lovisa var med idag så bjuds det på bilder, det är lite enklare när man är assisterad helt enkelt. Jag äger inget stativ och att montera upp kameran i blomlådorna på balkongen är inte alltid så stabilt.

HEMMA HOS

Här har du Elin :) du har väl tjatat om det här ett tag, hehe.
Nedan följer lite bilder tagna på vårt hem på styrmansgatan. Vardagsrummet såg ut som fan, då lovisa sovit över här i natt (så det blev inte fotat idag) och övriga rum kändes väl mer eller mindre privata än så länge.

FEJANSPROFILBILD

Jag tror inte ni kan fatta hur mycket jag längtar tills klockan slår 19.00. Då går jag hem och är ledig resten av veckan. En sak som har blivit något av en tradition den här sommaren har varit att Lovisa har kommit till oss och sovit över när jag är ledig dagen efter. Och varför bryta en sån underbar rutin? R har kommit och mött/hämtat mig efter jobbet varje dag den här veckan men idag får alltså Lovisa ta den smällen ;) Det blir en sväng förbi Coop för att köpa lite som behövs till kvällsmaten, hem och laga mat och ikväll blir det film eller tvspel. Jag kommer väl dock bara kolla på (som vanligt) om det blir resident evil eller nått liknande. Jag har aldrig riktigt lyckats hålla lugnet nere i sånna situationer och ikväll är nog inget undantag. Jag skulle nog skita på mig och slänga dosan i väggen efter fem minuter in i spelet.

Men men, jag kan och vågar mycket annat här livet. SÅDETSÅ.




JAG VET ATT JAG LOVADE, MEN DET ÄR SVÅRT NÄR JAG INTE HAR NÅGON SOM KAN FOTA MIG.

Jag vet att jag egentligen inte har några pengar. Men ändå verkar jag lyckas förtränga det när klockan närmar sig ett och det är lunchdags. MAT och SKOR lyckas jag alltid finna pengar till. Jag vet inte hur jag lyckas men så är det bara. Nu kom Lovisa förbi också så jag har någon att luncha med vilket gör att det känns ännu mer värt att lägga pengar på nått riktigt gott.

Idag är det torsdag och imorgon är jag ledig, enda tills på måndag! Det förtjänar ett fjantigt WOHOOO!!
Helgen blir lugn men ändå fylld med roligheter :) Jag känner på mig att det kommer bli en riktigt bra helg.


CRAZY FEET

Jag vet inte vad jag tycker om dom här egentligen. Första gången jag såg dem stack det typ i ögonen och jag tänkte lite för mig själv: vemfan köper dom här? Men då kostade dom betydligt mer och efter lite närmare eftertanke (idag) tänkte jag helt enkelt: vafan, dom här tar vi.. Hur illa kan det bli egentligen? Jag har alltid haft en förkärlek för jävligt udda plagg och det här är väl det om nått? Hoppas jag får dem innan helgen, inte för att jag ska ut eller nått sånt. Men ändå, man vill ju ha det man har köpt och betalat för. Tror även dom kommer funka nu när det är höst? Ser ut att vara helt okej att gå i. Btw, Kicki kan du komma hem eller? Saknar dig.


ÄR DET ÖVER NU?

Vill. Inte. Gå. Till. Jobbet.
Inte en dag som denna då solen faktiskt skiner lite grann. Jag vet inte om ni också tänkte på det, men kändes det inte lite som höst igår? Det var rätt varmt ute men man kände ändå lite höst i luften? Det gör mig mer eller mindre deprimerad. Speciellt när jag tänker på att jag inte hunnit med skärgården nere i Västervik än. Inte heller underbara dagar i fiskebåten ute vid Anders stuga. Ingen semester resulterar dock oftast i det och jag får fokusera på det, att det var oundvikligt, även om det faktiskt gör lite ont att tänka på det :(

Tur att man har en underbar familj som gör det hela lite enklare. Trots bristen på ledighet så är jag lycklig på riktigt. Nu ska det bara lösa sig med jobb för mig och R men det brukar helt enkelt gå bra!

Dags för frukost framför "Escape to the country" (som vanligt) och sen blir det jobb halv tio till sju. LATER

ACNE

Det är farligt att hamna på sidor man inte borde.
Jag har hamnat i ett konstigt tankesätt som nog inte är varken praktiskt, billigt eller bra. Men ÅH vad värt det känns ändå. Jag har kommit fram till att i stället för att lägga en massa pengar på budgetkläder varje månad så kan man lägga lite extra stålar på just ett plagg. Jag har redan en proppfull garderob och behöver därför inte springa på h&m på luncherna för att hitta nått billigt och bra. Jag vill inte ha billigt och bra längre. Eller visst, jag kommer alltid äga på att fynda kläder. Men just nu är jag sugen på att fynda dyrt. Hur nu det går ihop sig förstår nog bara mina närmsta vänner. Men så är det i alla fall. Nu ska jag drunkna i dessa skapelser från Acne som reas ut (till helt plötsligt rimliga priser enligt min hjärna.)



BRA DAG

Nu ligger jag i sängen framför Family guy och mår allmänt bra. Avsnittet är förvånadsvärt kul och vi har precis ätit god mat. Jag har egentligen inte så mycket att säga förutom att jag lovar lite mer bilder framöver. Har inte orkat plocka fram kameran tyvärr. Det ska alltså dock bli ändrig på det! Det är ju mindre kul att behöva lägga upp såna här bilder i brist på annat, menar jag. Sönderredigerat skit.
Ett litet ps i detta inlägg kan vara att vi såg Super 8 igår. Jag tyckte faktiskt den var bra. Se den om ni inte har nått bättre för er! 


NÄST SISTA VECKAN PÅ JOBBET

Det är mycket som händer just nu. Mycket som ska styras upp och planeras. Dock tar vissa saker tid märker man och när man inte är så insatt tar det helt enkelt lite extra tid. Speciellt när min underbara partner springer omkring på modeveckor hela tiden ;) Det blir helt enkelt lite avbrott. Men snart är vi på fötter igen och då på allvar.

Idag är det måndag och för vissa första arbetsdagen på veckan. Jag är dock inne på min 4:e och har helt enkelt 3 kvar innan jag får ledigt. Idag kör jag till kvart över sex och ikväll blir det nog att vi drar iväg och handlar någonstans och sen bara mys hemma. Jag känner dock för en liten promenad så ska i alla fall försöka ge mig ut på en.. Beror lite på hur död jag kommer vara efter jobbet.

Annars är det inte mycket planerat denna vecka. Jobbar till stängning varje dag men på fre blir det ev. Stockholm över dagen och på lördag åker vi till Valla, om vädret tillåter, och kollar på alla djur och diverse annat man kan sysselsätta sig med. Det ska bli kul! Har inte varit där sen jag var liten, men jag minns hur roligt jag och Lovisa tyckte att det var då. 

PEACE OUT

Idag mår jag inge bra. Har haft ont i magen sen igårkväll och det verkar inte vilja gå över. Orkar faktiskt inte blogga just nu men ville bara säga hej och tacka för en trevlig helg i alla fall. Igår var vi hemma hos Robins familj på släktträff. Det var jättekul, speciellt att träffa alla barn! Och självklart speciellt lilla V!! Nu ska jag fortsätta ha kramper i sängen och lyssna på det mysiga ljudet av regnet utanför.

ÖVERTÄND

Jag vet att jag är lite barnslig just nu. Men jag och Kicki kan verkligen koka ihop bra grejer på våra luncher och låt mig säga att den här idén är jag riktigt nöjd med. Hoppas bara att det kommer funka. Men det ska det! Okej, nog med fin-svenskan nu. Fy fan vad övertänd jag är, jäääävlaaar vad kul det ska bli. Ni får SNART reda på vad jag menar, eller näe det kommer nog dröja ett tag, men jag ville bara ventilera mig..

BRYT DITT MÖNSTER

Vilken jäkla skit nr1:
Jag blir lika förvånad över vad vissa människor faktiskt klarar av varje morgon framför nyhetsmorgon. Jag tror inte att någon av oss kan förstå hur situationen i afrika ser ut just nu. Barn på 3, 4 år väger 5 kilo. Flyktinglägrena är redan sjukt överbelastade men ändå anländer mer än 1000 nya människor dit, varje dag. Dom lever i hyddor byggda av tidningspapper flera månader i sträck och äter mat typ varannan dag. Jag skriver väl det här helt enkelt, kanske i ren protest, eftersom jag tycker att vi nämnt Norge och det som hände där så mycket. Med all rätt visserligen, men det finns mycket annat folk här i världen som också behöver hjälp. Jag tror att idag är sista dagen att skänka pengar till Afrikas horn (via tv4) så om du känner för att göra det tycker jag att du verkligen ska göra det. 50/150 kr är inte mycket pengar för oss i Sverige. För 130 spänn ger du tydligen matersättning till 150 barn. Så, här har du tom. en länk du kan klicka på för att få fram information om hur du kan gå tillväga, det är väldigt lätt att ex. skicka sms: http://www.nyheterna.se/1.2213358/2011/07/20/stod_de_drabbade_pa_afrikas_horn

Vilken jävla skit nr2:
Jag insåg imorse att jag glömt/tappat min plånbok på trädgårn igår. Sjukt ovärt.


PERFEKT KVÄLL

BRA KVÄLL!
Pernilla kom hit med sin vän Johanna och vi satt på balkongen och drack vin och hade det allmänt trevligt.Sen gled vi vidare till trädgårn en sväng, men dom skulle ut så jag knallade hemåt istället. Jobb imorgon... Här kommer lite bilder på hur jag och mitt sällskap såg ut. Jag bytte ut minttröjan mot en vit kavaj, min sovtröja och ett par jeansshorts.

SKULLE INTE TRO DET

Jag vet inte riktigt, det kändes inte helt rätt i tröjan så den får åka på en annan gång. Nu står jag halvnaken framför garderoben, igen, och måste hitta nått annat att ha på mig. Pernilla är dö-sen och jag tappar snart suget. Eftersom jag ska jobba imorgon kan jag inte vara på trädgårn för länge ikväll, så jag hoppas minsann att hon dyker upp snart :P

Jahopp, nu fick jag ryckningar i ögonlocket också som vägrar försvinna. Kanske slipper dricka idag då, ser redan suddigt.

EN BIT MINT

Hittade den här i dag på Monki-rean. 100 spänn fick jag ge för den och det kan den ju vara värd. Blir nog den, ett par kängor och en skjorta under ikväll.

SOM OM NI BRYR ER

Jag borde inte starta en hälsoblogg.
Igår, nattmaten fick bli Mc Donalds. Idag åt jag Chicken kebab till lunch och så är det ungefär.. Varje dag.
En liten notis till mig själv mest. Men även till er.

BRA KVÄLL

Det blev en bra kväll ändå. Vid halv sex hugget däckade vi båda i sängen och jag trodde aldrig att jag skulle orka kliva upp och göra nått vettigt när vi vaknade vid 7 men jodå. Först tog vi en promenad till Butlers där mamma och Niclas satt och åt mat. Vi tog en öl och mötte sen upp Cornelia och gänget på trädgår'n :) Nu blir det att somna till filmen på 6:an.


IBLAND ÄR DET SKÖNT ATT SVALKA ANSIKTET

Nyduschad och inväntar R som snart kommer hem från jobbet. Jag underhåller mig med gamla avsnitt av Gossip girl sålänge, fy fasen vad de äldre säsångerna är bäst. Vad händer ikväll? Ingen aning, är sugen på att äta nått gott eller bara ta en promenad i det fina vädret. Vi får se.


PAINT ME BLACK

Nahepp, man kan knappast påstå att jag blev brun igår så vi gör väl helt enkelt ett nytt försök och åker iväg och solar vid en annan sjö. Jag måste bara säga tack till väderguden som för en gångs skull gett mig fint väder på mina lediga dagar. Imorgon är det dock tillbaka till verkligheten som gäller med jobb och allt annat. Kör hela helgen öppning till stängning men jag ska försöka ha det trevligt i alla fall. Imorgon blir det häng med bra tjejer och på lördag är det "släktträff" med Robin och hans familj :)

ONSDAGSKVÄLL

Jahopp, jag och Lovisa hade tänkt äta lite gott på trädgår'n och svälja ner det hela med en drink eller två men det sket sig ju eftersom varenda människa i Norrköping tydligen hade tänkt likadant. Det var fullt med folk där så vi promenerade vidare. Tillslut hamnade vi på Kungs kebab och jag vet inte om man ska skratta eller gråta. Det blev visserligen inte som vi tänkt oss men det är lite här i världen som slår deras pizzor så jag är nöjd ändå.

Nu blir det filmmys hemma hos oss och imorgon ska jag avnjuta min lediga dag nr 2.

FYNDAT

Åkte förbi en del loppisar på väg hem från badet. Kom hem med en blomster-pedistal (eller vad det kallas), en söt liten byrå och en Lasse åberg tavla åt Robin. Hittade även en jättefin virkad klänning men den gör sig verkligen inte bra på bild märkte jag så den tar vi en annan gång.


UNDER HATTEN

Hemma igen! Nu ligger jag i soffan lagom solsvedd. Det återstår och se senare ikväll om jag blivit röd eller ingenting alls. För så är det oftast med mig. Jag blir inte brun direkt utan gärna lite röd/rosa först har jag märkt. Jag är dock stolt eftersom jag vågade mig ner i vattnet för första gången i år.


HERE COMES THE SUMMER

Sådär nu är jag redo för sommar, sol och bad. Måste dock bara tillägga att det blir första gången för mig i år! Jag har jobbat hela sommaren och de få dagarna jag har varit ledig har det regnat... Men nu ska jag alltså iväg till någon sjö och jobba på brännan med mamma och Lovisa :) vi hörs i eftermiddag.

MYSIG PONCHO

VARFÖR ÄR DET SÅ? Idag är jag ledig. Jag planerade att verkligen sova ut och bara ha det skönt. Men vad händer då? Jo, en fet jävla åkgräsklippare dyker upp utanför fönstret 07:50 och väsnas så att man tror att den är en decimeter från mitt jäkla öra. Ni som känner mig vet hur lättväckt jag är och efter en såndär händelse är det kört för mig att somna om.....

Här kommer i alla fall utlovade bilder från igår, tagna på en promenad till bion.


BRIDESMAIDS

Ligger i sängen och har mer eller mindre nyss kommit hem från bio med Kicki. Vi var och såg bridesmaids! Riktigt bra film faktiskt men det var lite jobbigt att gråta hela tiden och sedan varva det med garv. Det är i alla fall en film som jag rekommenderar att man ser med sina tjejkompisar för det är mycket man kan känna igen sig i osv.

Vi tog faktiskt en hel del bilder innan bion men jag lägger upp dem imorgon bitti när jag vaknat. Nu ska jag sova och invänta min lediga dag imorgon! Övertänd.

VIRKAT

Idag har varit riktigt upp och ner av olika anledningar. Det var i alla fall skönt att få gå hem från jobbet tidigare. Nu ligger jag i sängen och kollar på vänner. I vanliga fall brukar jag inte gilla den serien men nu är det fakitskt riktigt roligt. Kanske är det bara detta avsnitt, kanske är jag lättroad. Inte vet jag. Nu ska jag i alla fall fortsätta ligga här ett tag (tills ikväll kl 9 då jag ska på bio med Kicki). Men snart kommer mannen i huset hem från jobbet så då slipper jag vara ensam i alla fall :) Hörs senare. Lägger in en bild på de supersöta shortsen jag fick av Kicki när hon hade varit i USA. Tack igen hjärtat.

ÄNTLIGEN

Fy fan vad jag skulle kunna sitta länge med iPaden i knät. Fick ju börja med att installera om alla appar eftersom de jag haft i iPhonen självklart inte hade rätt upplösning för plattan. Sen är den ju dock så jäkla smidig så man tröttnar lixom inte. Hur som helst, eftersom jag bloggar härifrån så kan jag inte lägga in några bilder? Eller göra radavstånd. Ikväll har dock varit riktigt bra. Vi har ätit världens godaste pastasallad med kyckling och det var egentligen menat att vi båda skulle sett I am number four, men jag fick annat för mig så att säga ;) blev lite distraherad. Nu verkar den dock vara slut så snart blir det nog sängen! Hoppas ni har haft en bra dag!

WOHO

Sådärja, nu är man en stolt ägare till en vit iPad 2. Vill hem och leka med den nu! Jag vet inte vad som flög i mig men ville nästan köpa det där rosa skyddet till framsidan som man kan ana till vänster om iPaden på bilden. Jag insåg till sist att det var mest snyggt och inte så praktiskt eller beskyddande. Det fick bli ett svart i läder i stället som hade en smart funktion som gjorde att man skulle ställa upp den i olika vinklar också.


VILL HA PÅ MINA FÖTTER NU

Mina fötter värker och jag blir småsur varje gång jag råkar titta ut igenom fönstret och ser solen skina som bara den. Jag ska jobba till 7 och får fukosera på att det genererar i pengar. Det enda som fick mig att kliva upp ur sängen imorse var tanken på att pengarna jag kommer tjäna idag på jobbet kommer betala mina Dr martens. Robin hittade ett par begagnade för 300 spänn i superbra skick så jag blev lite avundsjuk faktiskt. Jag kör dock på vinröda. Ett tips till er som är sugna på att köpa egna, googla fram lite olika sidor på nätet som säljer Dr martens. Priserna kan verkligen variera beroende på vilken site du väljer att beställa ifrån så ta inte första bästa!



RSS 2.0