GO' KVÄLL

Nu blir det Game of thrones i sängen och sen läggdags. Alltså inget valborgsparty för någon av oss! Dock har jag haft en underbar helg som har bjudit på nästan för mycket sena kvällar än vad jag klarar av ;)

Innan jag kom hem från jobbet förut svängde jag förbi Coop och köpte matsäck inför morgondagen. Jag har nu gjort baguetter med rostbiff till mig och R och liten får pannkakor. Vi åker väl till Kolmården straxt efter frukost imorgon antar jag. Vi ska bara svänga förbi mamma i stugan först och plocka upp hennes Ica-kort. Tack för tipset!


VALBORG

Imorgon skulle vi åkt och kolla på en stuga ute på vikblandet, men eftersom vädret ser ut att vara på topp så tror jag att vi åker till Kolmården i stället och tar husvisningen i helgen. Fy fasen vad DYRT det dock är att gå in på kolmården. 400 kr per vuxen, men efter som liten inte fyllt 3 år än så går i alla fall han in gratis. Hoppas det blir mysigt och jag ser faktiskt verkligen fram emot ett besök där då det var flera år sen sist. Fick reda på att det var öppet av en vän på jobbet som varit på premiären i helgen. Annars brukar dom väl inte öppna förns i Juni?

UNDERBARA BAS-TOPPAR

Måste tipsa er om dessa! Jag köpte det mintgröna tidigare i veckan men gav mig ut på stan i lördags och köpte ett vitt också. De är ett par cm längre baktill vilket är en bra detalj. Sen är de väldigt tunna och tyget ser "elegant" ut. Riktiga budgetkap som kommer passa till det mesta. Jag bar det vita i helgen till ett par skinntajts och monkiskorna/väskan för att bryta av med lite färg.


De går under namnet "Mandy tank" och finns på Cubus.

KVÄLLSMAT

Efter att ha tittat på halv åtta hos mig blev vi sugna på snittar och annat gott. Så jag promenerade bort till Coop och köpte goda röror, vindruvor, tunnbröd, ölkorv och skinka. Nu blir det film-mys framför "Chronicle"!


ÄLSKAR FÄRGEN..

Älskling har varit grinig hela dagen vilket har irriterat mig nått enormt. Dock fick jag dessa när han hade varit iväg och handlat.. Så, nu är han förlåten ;)

LÖRDAG

Herregud, det märks att man inte är 18 år längre. 2 dagars känns inte riktigt lika lockande som förr, vilket jag märker av när jag ligger osminkad i soffan när jag ska befinna mig på en hemmafest om 30 minuter. Jag vet inte varför, men så fort jag dricker alkohol (oavsett mängd) så får jag alltid så ont i ögonen? Lixom ovanpå, där bak? Haha. OTROLIGT flummig mening, men om ni tar på ögonen, längst upp/in på ögonlocken, under ögonbrynen. Där har jag i alla fall ont :P

Men men! Nu får jag fasen kliva upp ur soffan och tvätta bort gårdagens smink för att sen lägga på nytt, igen. Senare ikväll tror jag faktiskt att jag ska testa Huggan för första gången sen det blev 23 där.

MINE

Tack vare världens bästa Kicki är nu detta MITT. Det syns inte så bra på väskbilden men den är inte orange utan går i precis samma rosa ton som på skorna. Perfect match.

BIRTHDAY GIRL

Jag verkar ha förlagt alla mina minneskort och kamerorna är urladdade. Men 2 bilder knäpptes i alla fall under gårdagen med Kickis mobiltelefon!



BORDSDUKNING

Igår hade jag i alla fall en jättebra dag på alla sätt och vis. Tusen tack till mina tjejer som ställde upp på utgång och allt bara för min skull. Slänger in ett par bilder från dukningen igår. Jag är rätt nöjd ändå efter att ha åstadkommit det där utan att behöva köpa en enda pryl förutom pappersduken och lite rosor. Fyndade rosorna inne på den där relativt nya inredningsbutiken i Domino som verkar sälja 10 rosor för 29 kr rätt regelbundet. Ett perfekt tips om någon gillar rosor! De brukar ha alla möjliga färger:) 


Servetterna är från Rusta, allt porslin på bordet inkl glas och vaser är från second hand, ljusstakarna inhandlades på Tiimari när det fanns här i stan. (Det är ungefär sådär jag tänker vår bröllopsdukning - blommor i glasvaser) Vi fick flytta in köksbordet till vardagsrummet för att alla skulle få plats, där av de olika borden/stolarna.

MUMMS..

Nu ligger vi i sängen och kollar på film, mätta och belåtna efter att ha ätit första frukosten ute på balkongen för i år :) Det var underbart skönt ute och solen sken, precis som den ska!


UTGÅNG

Sådörja, då var middagen avklarad och den gick ju hur bra som helst :) Fick fina presenter och nu sitter jag här själv (?!) haha, med en cider. Robin avvek för en förfest och jag ska träffa tjejerna på t3 inom en halvtimme. Sen blir det ut och dansa och ha kul på PULS. Måste fan bara hinna få i mig nått mer innan dess. 2 cider är ju inte mycket att gå på.

FÖDELSEDAGSBARN



Idag körde jag på båtskorna (de nya svarta), nya älsklingst-shirten, svarta stuprörsbyxor och silvriga cuffs på ärmarna! 

KASS KVALITET MEN BÄTTRE ÄN INGET

Baby fixade iordning min favorit-frukost imorse och gav mig en massa fina presenter! Min morgon blev riktigt lyckad. Eftersom jag inte är något fan av tårta/bakelser hade han hittat på en egen grej som passade mig perfekt.  :)



GRATTIS TILL MIG


Jag är lite osäker, men tror faktiskt att det är exakt 20 år sedan denna bild togs. Och idag fyller jag alltså 23. Det har gått fort!


NEW IN

GO GINA. Jag fullkomligt älskar deras nya t-shirt "Wilma". Den är verkligen helt perfekt. Köpte en svart och en grå igår, passade på när de hade 20% på hela sortimentet ute vid Maxi.  Toppen längst ner ska jag ha på mig ikväll!


WHAT

Är det inte lite konstigt hur annorlunda håret kan se ut beroende på ljus/miljö osv. Denna bild tog jag precis innan Emma kom och hämtade mig förut.

Nu ligger jag och Robin helt utslagna i sängen. Jag och tjejerna gick till Munken efter maten och där mötte vi upp Robin och Geson. Vid 11-hugget promenerade vi hemåt, precis lagom runda om fötterna efter ett par cider. Jag och R gick och skämtade på vår egna svengelska och fy fan vad jag älskar min fästman.


GOD MAT OCH UNDERBART SÄLLSKAP

Jag och Emma åkte en sväng till ingelsta och shoppade innan vi nu sitter här på black lion och ska äta god mat tillsammans med jobbtjejerna. Hittade faktiskt en jättefin topp inne på Gina som ska bäras imorgon på den stora dagen :) köpte även lite annat som jag kan visa er senare. (ps, fråga inte vad som hände med mitt hår på bilden, ser typ blött och slitet ut)


HJÄLP ÖNSKAS

Jag har länge tänk att jag ska recensera mina produkter som jag köpte från Beutybay (eller vad det nu hette?). Men jag har googlat flertalet tillfällen i jakt på en "mall" eller liknande som jag kan använda mig av. Dock verkar det vara helt jäkla OMÖJLIGT att hitta en sådan? Jag har aldrig recenserat en produkt förut och skulle därför behöva lite hjälp av er. Vad undrar ni ang. sminket - vad vill ni att jag ska ha med i recensionen?


GLAD TJEJ

Här kommer en något bättre bild på skorna som alltså kom fram igår. Jag beställde dem från EBAY för ca 2 veckor sedan, så leveransen blev ungefär så lång som jag förväntade mig. Säljaren hade skrivit "gift, value under 10 dollars" på paketet så jag förväntar mig ingen tullavgift i alla fall. Hela kalaset gick på 320 kr inkl. frakt. Hur bra kvalitet osv det är på skorna vågar jag ju inte uttala mig om än, men jag är i alla fall helnöjd!


BALLAST I STAN


JAG FATTAR INTE VARFÖR DET LILA BLIR BLÅTT VIA IPHONEN? Fotade denna urballa jacka som jag köpte inne på röda korset tidigare idag. Det är nog en gammal "fritids-jacka" eller vad man ska kalla den. Men den är i toppskick och har schyssta detaljer. Dock är den alltså vit med LILA och guldiga detaljer. Det finns inget blått på den - så långt ögat kan nå. Måste fixa bättre bild på denna inom kort känner jag.

BRA DAG

Idag har vi som sagt varit på middag hos Robins föräldrar :) Sen fick jag födelsedagspresenter och jag kan ju säga att de minst sagt är generösa!! <3 Efter det åkte vi till Willys och handlade inför middagen vi ska ha här på fredag och tog en tripp till Rusta. Jag köpte typ allt jag inte åkte dit för, men det blir bra ändå. Hittade en mysig filt med blomstermönster och lite ljus osvosv. 

Nu är Robin ute och dricker öl någonstans. Jag planerar dock att försöka sova snart då jag känner att jag innerst inne är rätt trött. Vi hörs imorgon gott folk!


Fyndade dessa ljusstakar inne på Erikshjälpen idag för 20 kr styck. Jag har insett att jag älskar glas.

GREAT

Dålig bild men titta vad som hade anlänt idag från Hongkong! Är lite stressad just nu men återkommer senare.


LITEN UPDATE

HEJ!
Idag slutar ja tidigt, wihu. Känns faktiskt mer eller mindre underbart. Efter jobbet ska vi åka en sväng till Erikshjälpen i jakt på en bordsduk som kommer fungera på fredag då jag bjudit hem familjen på middag. Vi fick sätta ihop matbordet med köksbordet för att alla ska få plats och jag kan inte hitta någon duk hemma som är tillräckligt stor. Jag är också alldeles för snål för att köpa en ny i butik till ett enstaka tillfälle :P

Efter loppisen blir det mat hemma hos Robins föräldrar :) Jag har inte varit där på ett tag eftersom jag jobbade kväll nästan hela förra veckan osv så det ska bli mysigt. Vi hörs senare gott folk!

REPTIL


Ungefär såhär ser jag ut idag. Tunna strumpbyxor, kjol och skinnjacka från Gina tricot, tröja H&M.

GODNATT

Idag efter jobbet gick jag och Lovisa en snabbis på stan. Därefter gick vi hem till mig och R och lagade mat och kollade på film :) Det har varit en mysig kväll! Det är alltid lika roligt att umgås med syster. Så det så. 

Nu ligger jag i sängen och är dödstrött så det är nog dags att sova snart. Bjuder på en bättre bild på jackan samt en suddig "dagens" om man nu kallar det så fortfarande. (Bilderna i inläggen från tidigare idag gör dock färgen på jackan mer rättvisa)



BRILLORPÅHUVETFRILLAN


CLOSE UP.

PINK LADY

Lite närbilder på dagens. Jag fattar inte grejen med att allt ska vara så in-zoomat när man fotar med iphonen? Ibland känns det som att man skulle behöva ha 4m långa armar för att kunna få med allt. 



BLOMMOR

Jag vet inte om jag har visat er den här? Denna bild inspirerar mig nått enormt, både till bröllopet och vanlig middagsdukning i sommar. (Inlägget är tidsinställt för att ni inte ska behöva titta in här utan att något har hänt)



OSTBOLLAR, MMMM

HAHA! jag och Robin ligger på rygg i sängen, som två strandade valar, med varsin dator på magen. Sen gräver vi med varsin näve i cheezeballz påsen och skickar en colaburk fram och tillbaka mellan oss. Vilken syn! Men ibland är det skönt att bara få komma hem och göra ingenting.

Näe, nu ska jag fortsätta med att äta onyttigheter och leka säl.



SITTER OCH DRÖMMER MIG BORT FRAMFÖR HEMNET OCH LIKNANDE

Fan. Jag försöker hitta en bild online på nya jackan men det finns ju inte!! Jag får väl posera lite i spegeln imorgon och visa er köpet i alla fall. Jag är rätt nöjd. 

Nu ligger jag i sängen och drömmer om diverse sommartorp. Jag måste boka möte med banken snart så att jag får reda på räntor och belopp hit och dit. Jag tänker inte ta lån på några stora pengar utan det kommer bara bli ett köp om jag får bra avtal och hittar ett sommarhus för under 200 000. Det är ingen summa man får ett mansion för, jag vet. Men det är inte det jag är ute efter heller! :)

VINGÅKERS FACTORY OUTLET

Nu ligger vi helt utslagna efter att ha varit iväg lite överallt :) Vi började med en tripp till Vingåkers factory outlet där i alla fall Robin fyndade. Jag hittade en rosa jacka från Tiger och sen blev det liten som fick tillskott i garderoben. Efter VFO åkte vi till Maxi där vi åt en sen lunch och jag köpte faktiskt xena-kjolen inne på H&M och en hårfärg. Vi får väl se när jag orkar slänga i den! Kan dröja ett tag om jag känner mig rätt. Bilder på köpen kommer kanske imorgon :)

Ikväll ska vi se en bra film och äta onyttigheter. Hoppas ni har haft en bra helg - för det har verkligen jag!

BIG KISS

Nu har jag haft världens bästa kväll med älskling som har involverat oxfilé, en flaska rött och dessert :) jag kan verkligen rekommendera restaurangen vi åt på!

 


MYSKVÄLL

Sådärja, då är bordet bokat! Vi testar Bagarstugan Brasserie & Bageri ikväll :) Jag själv har faktiskt aldrig ätit där men när man har gått förbi utanför har det sett mysigt ut och maten var inte överdrivet dyr. Hoppas på trevlig personal och god mat :) Vad som händer senare ikväll vet jag faktiskt inte. Vi får väl se vad vi känner oss sugna på. Sist vi gick ut bara Robin och jag hade vi riktigt kul i alla fall så vem vet. Kanske blir det en favorit i repris - kanske knallar vi hemåt.


Jag tycker att den här bilden är lite kul. Tror att jag skulle fixa till håret i samma sekund som Robin bestämde sig för att knäppa ett kort.

LÖRDAG


Nu kommer en till såndär "Bättre än inget?"- bild. Sitter helt ensam idag på jobbet. Ikväll blir det middag någonstans med Robin. Jag vill ha en god köttbit och ett glas vin i alla fall!

TJURIG TJEJ

Jag kan ju säga att jag hellre hade gjort i stort sätt vad som helst än att sitta här till 22.15 och jobbar hela dagen imorgon. Det blir knappats någon helg för min del. MEN imorgon ska jag och Robin passa på att gå ut och äta nått gott tillsammans och umgås bara han och jag. Mina arbetspass har varit minst sagt jobbiga denna vecka så vi har knappt sett varandra.. Nu tänker jag springa iväg och köpa lite ostbollar på rasten så att jag kan sitta och tröstäta lite här ikväll.


TYVÄRR BLEV DET ETT NEJ

Nu ligger jag i sängen och är ganska irriterad över att ha vaknat för 2 timmar sedan av ljudet från motorsågar. Jag ska jobba till 22.15 ikväll och behövde min sovmorgon, men nejdå. Den ska jag givetvis berövas på. 

Men men, nog om det! Igår hände faktiskt en rätt rolig grej efter jobbet. Eller den var väl rolig/tråkig. Hur som helst så var jag och mamma och tittade på en liten sommarstuga som jag tänkt lägga ett bud på. Dock hade denna inte det perfekta läget och den var i för dåligt skick så det fick bli ett nej. Men ändå! KUL att jag och Robin har bestämt oss för att leta efter ett perfekt litet sommarställe att spendera våra lediga dagar på. Jag tror det kan bli en bra investering och en bra grej för lillen. Husköp och annat kommer alltså att få vänta ett par år om vi köper en sommarstuga, men det kan jag nog ge mig till tåls med då vi ändå kommer ha ett eget ställe ute på landet som är det jag längtar efter. Jag trivs också väldigt bra i vår lägenhet och kan nog tänka mig att bo här ett par år till :)


IDAG

Nämen, 2 bilder på en dag. Det börjar likna nått.

FEJKLÄDER


GOGO XENA.
Provade den här kjolen för någon vecka sedan då den endast kostade 50 kr på H&M. Det är lite krigarprinsessa över den och den är ju verkligen fulsnygg så jag är lite förvånad över att jag inte köpte den. Men men, jag har haft lite krasst med pengar den här månaden så det var nog ett bra beslut ändå :P


NI SOM VET

BERÄTTA då.  Jag har ju i stort sätt slagit vad med mig själv att jag ska våga klicka hem ett par JC utan att ångra mig i efterhand. Dock skulle det kännas lite bättre om jag hade en aning om vilken stl man ska ha? Och nej jag orkar inte googla för jag litar inte på tabeller :P Jag har stl 36 och vid vissa tillfällen 37. Vad motsvarar det i amerikansk stl och vad har ni själva för erfarenhet av stl på dessa skor?! HJÄLP.



ULRIKKE LUND

ASSÅ SERIÖST. JAG MÅR FAN DÅLIGT!
Det här är den enda människan i HELA världen som kan få mig att bli grön av avund. Hon är den vackraste människan på jorden och lever ett liv som jag antar att många av oss endast kommer kunna drömma om att leva. Men hej, vi drar till NYC . Ja, jo men det gör vi.



ONSDAGKVÄLL

Blä. Känner mig inte alls sugen på att blogga. Det blir så när jag inte har några bilder att blogga med, har jag märkt. Idag fick jag dock sluta lite tidigare än väntat så jag tog en promenad bort till lillen och hämtade honom från dagis. Sen gick vi hemåt i rask takt eftersom regnet hängde i luften, vi klarade oss dock nästan precis. 

Annars har denna dag bestått av TVÄTT och lite matlagning. Jag har någon slags hatkärlek till att tvätta. Det är sjukt jobbigt att kånka på all tvätt - och att springa upp och ner till tvättstugan är ingen hit. Dock får man en rätt så skön känsla i kroppen när det är klart och man inser alla jäkla klädesplagg som man näst intill har glömt bort. Nu slipper jag förhoppningsvis bära trosval nr 21 (typ noppriga stringtrosor) på ett tag, som man tar till när man går på reserven i troslådan. 

Imorgon är det torsdag och då har vi faktiskt inget planerat. Jag slutar rätt skapligt (vilket är vid 6-tiden) så nått mysigt ska vi väl försöka hinna med. Nu tänkte jag lägga mig i sängen och läsa boken om bröllop/inspiration som vi fick av mamma i förlovningspresent.

BLABLABALL

Inget vettigt bloggande här märker jag. Men det blir lätt så när man jobbar till sent på kvällen.

Imorse tog dock jag och liten sovmorgon och därför hamnade vi inte på dagis förns vid 10-tiden. Det var mysigt med en lugn morgon och jag är jäkligt glad över att det inte snöade/regnade/blåste allt för mycket när vi väl promerade bort till "sonnis" aka. dagis. Nu sitter jag på jobbet och ska vara kvar här till kl 20 ikväll. Därefter tänker jag svänga förbi La Uva för att hämta hem lite kvällsmat åt mig och sambon och sedan njuta av ännu ett avsnitt av Game of thrones.

I MISS THAILAND

Jahopp. Jag HATAR när man skrivit ett blogginlägg och datorn lever rövare och helt plötsligt loggar den in på blogg.se på nytt och då finns inte inlägget kvar. 

Men men, jag babblade om hur skönt det varit med sovmorgon idag och att jag ska försöka hinna städa toan och skrubba hela badrumsgolvet innan jag börjar jobbet idag vid halv 2. Vi får nämligen besök av hantverkare här antingen imorgon eller övermorgon och då är det kanske skönt att lägenheten är i ordning. Men men, nu ska jag äta frukost i sängen framför Property ladde :)



JAG OCH SYSTER

Nu ligger vi utslagna i sängen och har precis ätit lite kvällsmat. Planen var att vi skulle se en film men jag tror fan inte att jag orkar det! Att ligga och slötitta lite på tv tills jag somnar låter mer lockande. Hoppas ni har haft en fin dag! Jag fick sluta 45 minuter tidigare idag vilket gjorde mig riktigt glad :) 


Bild från kalaset igår.

JOBBELIJOBB

Sitter på jobbet och väntar på besked om att få sluta tidigare eller inte. Det vore ju grymt skönt men man ska inte hoppas för mycket ;) Då blir man lätt bara besviken.

Ikväll ska vi bara vara hemma och mysa och laga god mat. Njuta av sista kvällen innan min helvetes-vecka börjar med sena kvällar på jobbet, vilket resulterar i absolut ingen fritid. Helgen har över lag varit bra, men min dygnsrytm blev minst sagt lite lustig igår då jag deckade vid kl 19 och vaknade utvilad vid 23 och kunde inte somna om. Jag klev upp ur sängen och lagade mat och låg vaken nästan hela natten tills Robin kom hem.. Men men, nu är snart rasten slut. BYE FOR NOW. 

MIN LÖRDAG

Herreguuud vad slut jag är. Nu har jag dock skrubbat hela mig och ligger nyduschad i sängen och här tänker jag parkera mig själv för resten av kvällen. Tidigare idag har jag sprungit runt på stan och handlat födelsedagspresenter till systeryster som fyller 20 år idag! Därefter åkte vi hem till mamma som bjöd på smörgåstårta och bubbel :) 

Igår gick jag ut med Kicki & gänget och hade faktiskt riktigt kul! Vi dansade och jag skrattade med (åt) Kicki fan nästan hela natten. Du är knäpp ibland gumman :D Men det är bra för då har jag kul. Jag slocknade vid 4-tiden och vaknade lustigt nog vid halv nio imorse och kunde inte somna om. 

Ikväll blir det alltså lugnt hemma för min del. Robin ska dock på klassfest och jag gissar att den kvällen kommer se lite annorlunda ut om man jämför med min ;) Men men, det blir nog bra det här! Jag kan passa på att kolla på en massa romantiska draman med 1700-tals touch som Robin äääälskar.. Eller?

FREDAG DEN 13:E

Haha, så sjukt. Robin kommer hem och jag sitter och pratar med posten i telefonen eftersom min systers födelsedagspresent inte har kommit fram än trots att den skickades i tisdags. När jag väl lagt på säger jag till Robin. ALLT går verkligen käpp rätt åt skogen idag?! Va är de här för skit. "Fredagen den 13:e" upplyser han mig så snällt om. Plötsligt gick det upp ett ljus för mig VARFÖR allt har gått galet idag. Jag orkar inte ens gå igenom allt, men har råkat ut för ett "medges ej" i kassan, det där med solningen, gått miste om 327 kr till Nelly som jag tydligen inte kommer få igen, avin har inte nått mig så förmodligen kommer jag inte kunna hämta ut Lovisas 20 årspresent osv.. Första gången i mitt liv som denna dag verkar beröra mig.




HMMM..

Sorry Nelly, I love you. Men hur tänkte ni kring denna styling? Jag röstar nej. 


SÅ DET SÅ

Det blev ingen sol igår så jag knallade bort till Meddo idag i stället. Jag har inte solat där på typ 2 år men jag är nöjd med resultatet och det märks att jag har grunden till solbränna sen Thailand för den kommer fram igen så fort  den får lite hjälp på traven ;)

Något som dock faktiskt måste uppmärksammas är vilken bra service jag fick idag när jag besökte solariet. Jag kom dit, novis som jag var och lade i 50 kr i ett solarie som var ledigt. Dock upptäckte jag att dörren till solariet var låst och sakta men säkert gick tiden och helt plötsligt började min tid att ticka ner. Jag hörde att någon befann sig inne i solariet men fick inget svar när jag knackade och sa HALLÅ?! Haha. Efter typ 10 minuter kommer det i alla fall ut en kille som ser yrvaken ut och säger: Förlåt, jag somnade. Min tid var snart slut och jag var lite småsur eftersom det var mina sista småslantar som jag tänkt spendera på fåfängan. Men, jag ringde nr som fanns angivet på en lapp inne på Meddo och inom 5 minuter kom en jättetrevlig tjej som gav mig pengar till en ny tid, städade solariet efter killen och var hur schysst som helst. Det kallar jag service! BARA därför tänker jag numera endast sola på Meddo.

SKÖNT ATT SLIPPA LGH FÖR EN STUND

Klev upp ur sängen för andra gången idag och åkte med Robin till Ingelsta och sen handlade vi på Citygross. När vi kommit hem åt vi krämig, gräddig pasta med strimlad lövbiff och nu blir det att ta en efterlängtad dusch!


Knäppte en bild förut i bilen.

GLASIGT

Orkade resa mig ur sängen för att åka till en loppis med Kicki och Anne. Hittade söta glasvaser och liknande som ska stå för en del av dukningen på bröllopet. De hade 50% på alla prydnadssaker vilket gjorde att det hela gick på endast 28 kr! Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Second hand är GRYMT om man vill hålla nere budgeten på vissa ställen. 


SJUKT DÅLIG bild. Såg dock inte det förns jag slagit in allt i tidningspapper igen så den får duga. Titta noga ;)

HUR SKA DETTA GÅ

Tack vare Anne har jag nu gjort mitt första köp från Ebay! WOHO. Vi får väl se hur det här kommer gå ;)


334 svenska kronor gick det hela på inkl. frakt!

LÄNGRE RECENSION KOMMER SEN

Tyvärr är det riktigt dåliga bilder, jag vet. Men jag har lyckats slarva bort mina minneskort och kan därför inte ta kort med något annat än min iPhone. Här är i alla fall en bild FÖRE och två bilder EFTER att jag använt mitt nya smink. Personligen kommer jag att använda en foundation under denna make up om jag ska på fest eller något annat event. Men till vardags kommer jag absolut fortsätta använda iD bare minerals eftersom sminket är så lätt och man känner hur huden kan andas. 

FÖRE/OSMINKAD:

EFTER, orkade dock inte sminka ögonbrynen eller använda mascara.. sorry.

GODORGON

Det finns inte ord för hur trött jag är på att vara sjuk. Jag har ont i nacken av att ligga i sängen hela dagarna. Det positiva är dock att jag mår mycket bättre idag än igår och jag funderar faktiskt på att gå och sola idag om jag orkar. Jag har blivit en blekfis och jag antar att jag måste sola innan jag kan sminka mig med iD-sminket eftersom jag valde färgen medium. 

Blabla. har hunnit kika runt lite på Ebay och liknande och även letat inspiration till bröllopet. Jag tycker att det ska bli kul att pyssla själv och snor gärna idéer från nätet.



FILMDAGS

Känner mig förvånadsvärt lite bättre i magen. Kan ju dock bero på att jag endast fått i mig flytande föda idag och lite fiskgratäng. Nu blir det film med älskling och jag tror minsann att den hette Flypaper? Imorgon får vi se hur jag mår och vad dagen kommer innehålla.  Förmodligen inte ett skit om jag är i samma skick som idag.

FAN!

Ursäkta svordomen. Men jag hatar när jag typ blir besatt av något och sen verkligen inte kan släppa det. Jag har letat efter ett par platådojor länge men inte hittat några för det priset jag är villig att betala. Dessa anser jag dock ligger rätt rimligt vad det gäller i pris och jag tycker dom är tuffa. Med mina 163 cm blir man glad över varje cm man kan låna till sig och dessa ser riktigt bekväma ut.

Från modekungen och kostar 799 kr.

VITT + LÄDER = KÄRLEK

Tidigare har jag alltid föredragit svart före vitt, men jag vet inte om det hör till att våren är här eller om det är trenderna på stan man uppmärksammat. Hur som helst så är jag i alla fall otroligt sugen på att klicka hem denna skinnkjol från Vila eftersom jag fallit stenhårt för vitt tillsammans med läder. Är dock inte speciellt inpad av västen från Gina som cirkulerar överalt.



NOWHERE

Har ni hunnit spana in nyheterna från Nowhere? Finns i alla fall att hitta HÄR



NICE

Fy fan. Nu måste jag få avreagera mig lite. Jag är så himla trött på att vara SJUK! I snart två veckor har jag varit hängig, haft feber, halsont och nu sen 4 dagar tillbaka har jag varit typ magsjuk. Dock har igår natt och natten innan den varit värst. Vaknar av magsmärtor och måste springa på toaletten typ 10 ggr per natt. Idag fick jag nog och nu har jag fått tid på vårdcentralen och pratat med sjukvårdsupplysningen. Jag får inte gå till jobbet förns de har utrett vad det är. Det tråkiga är bara att jag inte fick en tid förns imorgon då det var fullt idag. Trots att jag ringde typ halv nio.

Jaja, så. Nu har jag fått gnälla lite. Något som dock är rätt nice är att jag fick hem mitt paket från beautybay idag :)

 


STUDENTEN?

Tydligen tar man ju fortfarande studenten nu för tiden ;) skämt och sido. Men här kommer i alla fall tips på 2 par skor som kanske skulle passa på fötterna under utspringet. (Bär dem på egen risk)


Båda kommer från Nelly.com och kostar 399 kr!

TRÖTT TJEJ

Idag har vi ätit middag med pappa och efter det blev det bio. The hunger games! Sevärd film men jag ser mer fram emot andra filmer som kommer snart. Kul med lite Tim Burton osv.

Nu har jag lurat hit Lovisa och fått henne att sova här eftersom älskling har övergett mig för tv-spels kväll med grabbarna.

Det gör faktiskt lite ont att sova i denna lägenhet utan Robin. Men klarade jag 21 dagar i Thailand så borde det här bli en enkel match. Speciellt eftersom jag har Lovisa bredvid mig!


VART ÄR DET HÄRLIGA VÅRVÄDRET?

GRYMT skönt med en ledig måndag! Idag tänker jag spendera halva dagen i sängen framför Desperate housewives och annat medans Robin är iväg och fikar. Sen vid 4 kommer pappa hit och då ska vi äta middag någonstans och ikväll blir det bio :) 

Hoppas ni får en härlig måndag! (Är faktiskt lite avundsjuk på er som har påsklov denna vecka).

SÖNDAGSMIDDAG

Ikväll har vi avnjutit underbart god mat och kollat på Game of thrones. Det fick bli ryggbiff, ugnsrostad färskpotatis, morötter, lök, smörstekta sockerärtor och chilibearniese. Köttet blev faktiskt riktigt lyckat!! (Jag brukar vanligtvis ha lite svårt för att steka kött). Efter anvisningar på nätet så blev det i alla fall perfekt.

Nu ligger vi i sängen och ska se en film. Denna gång får Robin bestämma!



MERA LOPPIS

Jag är ingen expert på blommor. Sanningen är faktiskt den att jag sällan lyckas hålla en blomma vid liv längre än ett par månader. Därför har jag börjat köpa plastblommor av olika slag. JAG VET att de inte ger samma känsla, men de livar i alla fall upp ett fönster och min plastorkidé som jag tidigare köpt på Citygross sviker mig aldrig! Jag brukar köpa en bukett tulpaner eller liknande till helgen som jag har står framme någonstans i lägenheten för att blanda plast med äkta vara. Den här buketten med plastrosor ska dock stå i en vas som ex. är täckande vit eller liknande för att dölja skälkarna som är fastskarvade i varandra ;) Detta är bara en tillfällig vas. Min mamma avskyr dock plastblommor och tycker att rosor som dessa ser ut att platsa i en pizzeria, men jag håller inte med.


Plastbuketten kostade 30 kr på Bra & Begagnat.

VACKER

Idag har vi varit iväg som vanligt :) Jag älskar att vi alltid gör något! Det är rätt sällan vi bara hänger hemma. Idag började vi med att åka ut en sväng till Media markt, sen gick vi givetvis in på Toys r us. Och där inne kan man ju nästan vara hur länge som helst (så länge man inte känner till sortimentet, vilket jag faktiskt inte gör). Sen åkte vi en snabbis till Maxi och åt lite lunch och köpte en vattenflaska med bilar-motiv åt liten från H&M. Nu är vi hemma igen och ska nog städa lite här hemma så det blir skinande rent till ikväll då vi planerar att äta en god köttbit, ta ett glas rött och se på någon bra film. Igår såg vi The grey. Helt okej film som dock hade ett mer eller mindre värdelöst slut vilket gjorde att vi rätt snabbt ångrade att vi ens kollat på den...

Lägger in bilder på "porslins-asken" som är en sak som jag fyndade igår. Betalade 75 kronor för den och i den ska jag förvara ringar och andra smycken :)



FULLT UPP

Förlåt för dålig uppdatering, men det är ju påsk och har man två familjer som man ska "passa upp på" blir det lätt så att dagen är fullproppad med annat än bloggande :) hur som helst så har denna dag innehållit loppisrunda, påskfika hos mormor i Finspång, påskmiddag hos Robins föräldrar, en titt på Max och Matildas nya lägenhet, bus hemma och nu har vi klarat Rayman! Känns lite trisst faktiskt! Hehe. Det har varit kul att spela detta tillsammans på kvällarna. Men men, vi får hitta ett nytt spel som jag kan klara av ;) nu blir det film "The grey". Lägger upp bilder på mina fynd från dagens shopping under morgondagen. Den loppisen som vi besökte i Finspång hade 50% på allt i butiken vilket gjorde att man fick rätt mycket för pengarna :)


HELL YEAH

Loppis-runda genererade bl.a. i köp av denna för ynka 20 spänn! Köpte även en massa annat men det visar jag senare. Ursäkta lördags-ytstyrseln. Jag har sett snyggare ut..


SKA HA

Med tullavgifter, moms, frakt och allt annat skit blir de ändå billigare än om jag skulle klicka hem ett par från Nelly.com. Dom har ju dock inte dessa så får chansa och hoppa på tåget från U.S.A! Nästa löning smäller det.



PÅSKMIDDAG

Åh vad jag gillar påskmat. Speciellt eftersom mamma gör lite udda grejer till påskbordet då Lovisa vanligtvis inte gillar traditionell påsk/julmat. Hon brukar ha med ugnsstekt kycklingfile, jansons frestelse (utan fisk) osv. Hur som helst så åt vi så vi sprack, busade en massa och sen fick vi en försenad förlovningspresent. Pengar till en utlandsresa (eller något annat vi ska unna oss tillsammans) och en bok om bröllop. Den innehåller tips, inspiration, olika tester för att ta reda på vilken sorts bröllop man är ute efter osv. Det har varit en bra fredag! Kvällen kommer bli lugn. Liten sover och vi har spelat Rayman och nu väntar mer tv-spel och slappt i sängen eftersom jag fortfarande inte är frisk. 


Haha, jag ber om ursäkt för min hållning.

SÄMST MED KAMERAN

Igårkväll åkte vi som planerat ut till Robins storasyster med familj och åt grillat och spelade spel. Jag var dock jättehängig och kände mig sjuk så det fick bli en tidig kväll. Det var min första grillade köttbit jag fick i mig för i år och jäklar vad gott det var! :D Therese hade lagat favoritsåserna också, så det var alldeles perfekt. Det är så kul att se hur bra lilla V och Axel kommer överens nu för tiden när de kan kommunicera med varandra på ett annat sätt. De har lite större utbyte av varandra nu :)

Nu ligger vi hemma i vår egen säng och slappar. När vi klev in på innergården tidigare idag var både jag och Robin lite spända över om katten skulle vara kvar under grannens balkong. När jag klättrade in under den såg jag att han låg och skakade lite i kartongen jag fixat åt honom igår. Jag har ju lagt in en mysig filt där och fyllde på mat/vattenskålen när vi kom hem, så det går väl ingen nöd på honom (han har vinterpäls) men ändå. Får man ta in katten om den varit där i typ 1 vecka och sen kanske lägga ut en annons på blocket om att den är upphittad och finns här hos oss? Det beslutet har vi dock inte tagit än, då varken jag eller Robin planerar att ha en katt till (om det inte är en Devon rex) men om snön kommer så blir det svårt att låta honom ligga där ute helt ensam i kylan. Jaja, vi håller ögonen på honom i alla fall och ser till så att han har skydd/mat och vatten :)

Glömde fota under gårdagen trots att jag släpade med mig kameran, därav rubriken. Ikväll ska vi till mamma och Niclas på påskmiddag och efter det ska jag på fest.. om jag inte har feber vilket jag dock tror att jag har :(


SNYGGA klackar från Nelly.com

HEMLÖS?

Imorse när jag klev ut igenom ytterdörren mötte jag en granne som undrade om vår katt hade sprungit bort. Nej? Svarade jag. Tydligen är det en katt som sovit under en balkong här de senaste dagarn som ser ut som våran. Dock är den här katten bredare i ansiktet och allmänt kraftigare byggd. MEN jäklar vad smal den är! Man känner revbenen på den, stackare. Så när jag kom hem från jobbet i dag - och katten var kvar på samma plats.. klippte jag i en kartong och gjorde ett hem åt den med en filt i, samt gav den mat och vatten. Han slängde i sig maten som aldrig förr så det får bli påfyllning senare i eftermiddag. 

Själv är jag sjuk igen. Mest förkyld och ont i halsen.

KATEGORI?

Fick en smart kommentar för ett tag sedan ang. att jag kanske kan skapa en kategori i bloggen, där jag kan lägga in alla inlägg om bröllop osv. Nu kommer dock frågan, från mig som inte är så duktig på det här med blogg osv. HUR FASEN gör man en sådan? :)


KANSKE SYNS LITE BÄTTRE HÄR


NY JACKA

Fick ett presentkort på Monki från Robin i julklapp. Har inte hittat något jag ville lägga det på förns nu.

Underbar Iphone-kvalitet igen. Men bättre än inget - right?

TIPS

Idag har members.com ett hett erbjudande på NELLY SHOES. Upp till 78% rabatt! In och hoppa loss vet ja.



SIMPLE AND CLEAN


Svart och vitt tillsammans funkar utmärkt enligt mig. Den här känns verkligen prisvärd och ser mer elegant ut i verkligheten. Finns på Lindex och kostar runt 500 kr. Skulle nog bära denna till ett par slitna svarta jeans, en basic top, skor med smal klack och spetsig tå samt en stor svart väska med silver detaljer/kedjor. Såg en inne på Cubus som verkar helt okej.

Annars finns ju alltid den här - om den nu finns kvar? Från Scorett.


BRÖLLOPSTORGET

Jag vet inte om ni alla hängde med på hur själva förlovningen mellan mig och Robin gick till? Jag vet att jag skrev ett inlägg samma kväll innan allt hände, då jag fortfarande var helt ovetande om vad som skulle ske. Men efter att ha hängt (alldeles för mycket?) på brollopstoget.se så inser jag att det är rätt mysigt att ligga och läsa om sånt. Det behöver inte vara långdraget, men ändå :) Så här kommer storyn.

Jag hade varit bortrest i Thailand i 3 veckor med min familj och Robin hade tvingats stanna hemma. Jag antar att det var när vi var ifrån varandra sådär länge som han verkligen kände att vi var rätt för varandra och att han inte vill leva utan mig. När jag hade varit hemma i drygt 1 vecka var det Fredag och Robin hade ordnat barnvakt för att vi skulle få en mysig kväll för oss själva. Efter jobbet gick vi ut och åt god mat på en pub, sen promenerade vi hemåt och han sa att han hade en "överraskning" hemma. Jag fick vänta inne i sovrummet medan han "pysslade" ute i vardagsrummet. När jag väl fick komma ut hade han tänt en massa ljus i lägenheten, dukat upp ost och kex, vin och annat gott och satt på en film som jag längtat efter att få se: The VOW. Jag hade fortfarande inte EN tanke på att han skulle plocka fram en ask med ringar i, 5 minuter in i filmen, men så blev det alltså. Dock var det faktiskt så att till och med när han plockade fram den röda asken från Guldfynd och sa att han hade en present till mig - hade jag inte en tanke på att den skulle rymma ett par förlovningsringar. Jag tänkte tyst för mig själv att: YES!, nu får jag äntligen ett vackert smycket som jag kan bära. Hoppas det är ett halsband.. Men det var alltså inte. Jag visste inte om jag skulle skratta/gråta/skrika eller typ svimma! Alla känslor bara spudlade inombords och jag fick verkligen en chock. Jag kan lova er att man får en chock! Det är ingen vanlig fråga som: vad vill du ha till frukost? man ger svar på. Utan en fråga vars svar förhoppningsvis kommer ha betydelse för resten av sitt liv. Så "en förlovning på soffan" kan vara precis lika betydelsefull/underbar som en som ex. sker i havet bland delfiner. Det lovar jag er :)

BILD från förra påsken.

KVÄLLSHEJ

Det har varit så skönt att vara ledig idag! Vi har lekt på balkongen i solen, ätit lunch och glass med Lovisa på stan, shoppat smått och haft det allmänt skönt. Nu på kvällen har vi ätit tacos och tittat på lite halv åtta hos mig! Snart är det läggdags för en viss person och efter det kommer nog jag och Robin kolla på 30 grader i februari och lira lite Rayman. Kul att vi hittat ett spel som jag tycker är kul och faktiskt klarar av, utan att jag får panik över någon boss och slänger dosan i väggen!


Färgade faktiskt håret i helgen, skönt att slippa behöva gå om kring sådär ^

HUR KAN JAG HA MISSAT DETTA?

Jag struntar i hur larvigt det låter. Men jag älskar Titanic. Kort och gott älskar. Det är nog den filmen jag sett flest antal ggr och jag förstår inte riktigt hur detta kan ha undgått mig? DENNA SKA JAG SE. Får nog dock vänta till nästa vecka eftersom det är påsk och en massa sånt som kommer ivägen snart och imorgon slutar jag 22.15.



OMBLOGGADE SKOR

Zara verkar ha fått in otroligt vackra klackar på sistonde. Bild härifrån.

GODMORGON!

Inget sova här inte! Idag är jag som sagt ledig och då tänkte vi att liten också kan få vara hemma från dagis. Han vaknade tidigt så jag har varit uppe ett tag. Vi har ätit en stor frukost och nu har jag hunnit med lite bröllopsfunderingar. Det jag eftersökt är de perfekta inbjudningskorten. Dock verkar det som att dom verkligen varierar i pris. Det är ju ändå bara en pappersbit som visar att man är välkommen att deltaga på ett bröllop, så frågan är om det är värt 15 kr per inbjudan, eller ska man hoppa på det erbjudandet som ger en 10 st för typ 55 kr? Personligen tycker jag att man kan designa väldigt vackra kort på vistaprint.se och deras priser är absolut bäst. Dock har jag hört mycket positivt från calligraphen också så vi får väl se..


CALLIGRAPHEN.SE
VISTAPRINT.SE
OPTIMALPRINT.SE

VART, NÄR, HUR.

Jag vet att många av er är nyfikna på hur och när jag och Robin träffades. Jag önskar verkligen att jag kunde dela med mig av det här. Men jag får tyvärr låta mycket ang. det och hur det gick till vara osagt. Jag kan dock säga att det komiska i det hela är att jag var utklädd till brud den kvällen. Och nu ca 1,5 år senare har jag inte långt kvar tills jag är där på riktigt.

Hittade faktiskt en bild från den kvällen på en väns facebook. Mina ögon ser helkonstiga ut, men kolla vad långt hår jag hade! Jag skippade tiaran allt eftersom kvällen fortskred då jag insåg att jag mer såg ut som en prinsessa-wannabe i den än något annat. Klänningen fyndade jag faktiskt på tradera för otroliga 150 kr. Satt som en smäck på mig trots att jag aldrig provat den tidigare. Klippte dock av typ 3 meter släp som hade varit rätt krångligt att släpa runt på under kvällen annars.

SORRY FÖR DÅLIG UPDATE

Det känns bra att ni är med på noterna angående bröllopet! Kul att ni vill vara med :) Just idag har jag dock inte haft mycket tid till att varken filosofera över det eller blogga. Direkt efter jobbet svängde jag nämligen förbi Coop och köpte det som jag hade glömt be Robin att handla. Sen lagade vi ungsstekt kyckling med potatisgratäng och gräddsås! Jag var sjukt sugen på just potatisgratäng och det var lika gott som jag fått för mig att det skulle vara.

Nu har vi precis lagt lillen och ska se senaste avsnittet av Game of thrones som släpptes igår! Annars blir det en lugnt kväll hemma. Det ska bli skönt och imorgon är jag ledig! WIE. Det kommer bli två korta veckor framöver och det tackar jag inte heller nej till. Imorgon får vi se vad som händer. Så länge det inte är lika kallt/blåsigt som det var idag så blir det kanske en promenad till en lekpark någonstans.


Bild från nyårsafton 2011.

IMPULSKÖP

Imorse när jag gick till jobbet frös jag verkligen nästan ihjäl. Det gjorde ont i öronen och fingrarna blev istappar. DET VAR SJUKT KALLT UTE! Därför sprang jag in på Cubus i jakt efter en tröja att ha på mig under skinnjackan, så att jag inte fullständigt avlider på väg hem från jobbet i em. Fyndade denna för 99 kr och anser att det är ett rätt bra köp eftersom den är snygg och har kostat 399 kr tidigare! Har ungefär samma tröja från H&M som dock är typ 10 cm bred och 7 cm lång vilket gör att jag inte bär den allt för ofta. Denna har bättre passform!


MATIGT VÄRRE

Igår lagade jag en god rätt som jag lika gärna kan tipsa om här i fall ni saknar mat-inspo. Pasta med baconsås, inget mer fancy än så.. Men det smakar faktiskt godare än det låter/ser ut :) Jag brukar fräsa hackad gul lök, champinjoner och tärnat bacon i omgångar. Sen när allt har fått varit i pannan en stund vänder jag ner alltsammans igen och tillsätter matlagningsgrädde och lite crème fraîche. Sen pepprar jag (med svart/citronpeppar) och tillsätter lite salt om jag känner att det behövs. En gnutta soja för färgens skull och innan jag vänder ner den kokta pastan (som kan vara i form av snäckor - som på bilden) brukar jag tillsätta lite babyspenat. Det ger det hela ett fräschare intryck samtidigt som det är ett smidigt sätt att få ner lite grönsaker i maten. Till detta serverade jag även sockerärtor som fått en nypa salt och lite smör över sig när de var färdigkokta! Jag lagar aldrig mat efter recept, men jag tror att ni bör lyckas efter dessa instruktioner :)


Jag toppade även rätten med lite riven ost. KALORIBOMB japp, självklart!


ÄLSKAR ATT VI HAR ETT BADKAR

Nu ligger vi i sängen och ser ut som två russin. Jäklar vilka skrynkliga fingrar jag fick efter typ 3 minuter. Ikväll blir det nog lite Rayman (som Robin köpte till oss igår) och inte mycket mer ;D men det är skönt det med.


Riktigt dålig bildkvalitet ännu än gång, men detta möttes jag av förut när jag öppnade badrummsdörren.

SO SPEAK OUT

Idag sov vi ut ordentligt och efter frukosten åkte vi till centrumloppisen. Ett ställe där jag faktiskt inte varit på tidigare :) Jag köpte tre ljusstakar och en till glasflaska som ska användas under bröllopet. FÖRRESTEN! Jag har tänkt på en sak. Det här kommer förmodligen att förvandlas till en blogg som kommer bli mer och mer inriktad på bröllop. Vare sig jag vill eller inte. Så nu är min fråga: Vill ni att jag ska försöka undvika att lägga in inspiration/åsikter och tankar kring bröllopet, eller vill ni få en chans att följa med via bloggen?! Jag vet inte hur mycket jag skulle bry mig om era åsikter i slutändan ;) Men det kan vara skönt att ha en aning i alla fall! Jag har visserligen fått lite respons från er tidigare som varit över förväntan och det tackar jag för.

Nu tar jag och sambon oss ett bad efter att precis ha lagt liten som verkade helt slut :) Hoppas ni haft en bra söndag!


På promenad hem från HUGO i fredags. Dålig kvalite, men man skymtar ju i alla fall nya byxorna från H&M.

RSS 2.0