IBLAND ÄR DET SVÅRT ATT KOMMA PÅ NÅGON RUBRIK FAKTISKT

Fy fasen vad skönt det har varit med en helg som faktiskt har inneburit ledig tid. Eftersom vi valde att gå ut igår (spontant, vilket inte krävde någon förberedelse) så har vi haft hela dagen idag till att göra roliga saker och bara ta det lugnt och imorgon blir likadan. Vanligtvis brukar jag sluta sent på fredagar vilket innebär att det blir sängen nästan direkt när jag kommit hem. Sen på lördagen händer det att man går ut och då spenderar man sen halva söndagen i sängen med en onödig baksmälla. Så - där var den helgen förbi.. Men denna lördag och söndag kommer vi alltså ha tagit vara på ordentligt innan helgen är slut och jag hoppas att jag är helt frisk tills på måndag!

Förut åt vi hemmagjorda hamburgare som Robin tjatat om i en vecka och efter det tittade vi på Hannah. En helt okej film men jag gillar inte filmer som slutar på det viset. Behöver inte gå in närmre på det, men jag känner mig helt enkelt inte riktigt nöjd efter ett sådant slut. Har ni dock inget bättre för er någon gång så tycker jag att ni ska se den!

GODNATT :)

LÖRDAG

Nu ligger vi helt slut i sängen efter att ha gått en promenad till Erikshjälpen och sen svängt förbi stan. Vi hittade en tavla som ska upp i Vincents rum, samt inhandlade faktiskt första bröllopsdekorationen. Det var en simpel glasflaska, men jag tror att den kommer bli vacker efter att jag har dekorerat den lite, samt så fort den får en blomma i sig!

Sängliggandet kommer nog inte bli långvarigt - då jag vet att Robin vill ut till Media markt en sväng. Så det är väl bara att klä på sig igen och se glad ut! :) Dags för nästa lördagsbestyr.

Tanken är väl att det ska se ut ungefär såhär, men med lite mer "pimpade" glasflaskor, ursäkta ordvalet.

FÖRRESTEN!

TACK för att ni har börjat kommentera mer. Och det utan att jag ens har gnällt! Det känns roligare att blogga nu.
Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Jag är lite sugen på att gå på loppisar, men vafan är det för väder ute egentligen?! Jag som hade hängt undan min vinterjacka.





I LOVE YOU.

Jag brukar inte känna behovet av att skriva så mycket om Robin här på bloggen. Jag behöver inte hävda mig. Men ibland spricker man nästan av känslor och lycka, hur fjantigt det än låter. Så ett inlägg såhär ibland får ni kanske stå ut med.

Haha, ja vad hände igår egentligen. Jag och älskling satt hemma och drack en varsin cider/öl framför Jackass 3 och hade askul. Sen blev klockan mycket och vi föreslog en utgång - bara han och jag :D Vi knallade ner till Hugo där vi dansade, pratade om allt och inget och avslutade sedan kvällen i sängen, där vi låg som två strandade valar, och delade på en kebabtallrik. Det finns verkligen ingen som jag kan ha så roligt med som dig. Även fast jag säger på pizzerian "nej jag vill inte ha något - jag är inte så hungrig" så får jag ändå äta varannan tugga med dig hemma sen. JÄMT. Kan ses som världens töntigaste grej. Men det är en av alla andra underbara egenskaper som du har, som har fått mig att hamna där jag är nu. Med en ring på fingret. 


Bild tagen med min iPhone igår. Påväg hem från HUGO efter ett stopp på en pizzeria.

SHOPPING

Idag kände jag att nu får det vara nog med sängliggande och tråk för den här veckan. Så vi åkte ut till Ingelsta för en fika med mamma och Niclas och sen fick jag även med mig en del påsar hem fyllda med diverse snyggt! Det känns lite konstigt att säga det, men idag har jag fan en "snygg-dag".. Det var inte igår så det känns bra! Skulle knäppt ett kort i en provhytt men tänkte att det kanske hade varit lite för ego. Ikväll får vi se vad som händer! Jag är lite sugen på en nykter utgång men frågan är om jag skulle klara av det efter den här jäkla förkylningen. Tror inte det. Jag lär ju inte kunna prata i alla fall, med min förskräckliga röst!

BRIDEZILLA?

JAPP, det lär ju vara jag om ett par månader. Om jag inte redan är där nu :b? Jag tror att både jag och Robin tänkte: Fasen vilken kul och underbar grej - vi ska gifta oss! Men alltså, jag hade verkligen ingen aning om allt som ska planeras :D Jag kan vakna mitt i natten och tänka: Hur ska klänningen se ut på mina brudtärnor? Så nu när jag är sjuk har jag haft all tid i världen att googla lite kring ämnet. Svaret blir nog: ljusrosa. Eftersom jag kommer duka mestadels med loppisfynd och blomstermönstrat, (romantiskt tema) osv så känns det som att det kommer passa in. Och NEJ mitt bröllop kommer inte vara B bara för att det innefattar loppisfynd, haha. Jag inser själv hur det låter. Men loppis/second hand är Jag och jag vet att det kommer bli hur vackert som helst.


Dessa kommer från Asos och är just nu på rea. Samtliga kostar under 350 kr :)

HETT TIPS!

Jag har länge funderat på att testa lite annat smink. Jag brukar köra med foundation från Clinique och ett underbart puder från Kanebo (nu mera Sensai) och sen övriga produkter från Make up store. Dock har jag spanat in Id minerals ett tag men tyckt att det är för dyrt. Jag har typ aldrig varit nöjd med mitt smink då jag anser att jag ser förjävlig ut efter ett par timmar då min hy blivit glansig och fläckig.. Men sen hittade jag DEN HÄR hemsidan och nu har jag klickat hem både ett och annat. Bla. ett startkit med Id minerals och den omtalade primern från Too faced, till halva priset mot det vi tvingas betala här i Sverige :)


Too faced har fått mycket bra kritik och de har även en olika primers som du har på ögonlocken innan du applicerar ögonskuggan, som tydligen ska vara jättebra. De var dock slut för tillfället (om du vill ha en neutral utan färg) men en sådan ska jag också haffa när de är åter i lager. Obs! Du beställer FRAKTFRITT!

SJUKIS

Idag har det inte blivit så mycket gjort, fy fan vad trött jag är på att bli sjuk hela tiden. Det känns som att det är nått minst 1 gång i månaden. Men vid halv 4 kom i alla fall älskling hem och då blev jag lite gladare :) Vi har degat i sängen och nu har jag färgat hans hår i alla fall! Sen ska vi väl försöka laga något gott till kvällsmat om jag hittar matlusten igen, lite svårt att bli sugen på något med täppt näsa ;)

GORGEOUS

Min största inspirationskälla, helt klart. (Om jag nu har någon sådan)


COLUMBINE

GODMORGON!

Har nyligen vaknat och är fortfarande genomförkyld så jag blir hemma från jobbet idag. Det är så jäkla tråkigt att bara ligga hemma, men vad sjutton ska man göra.. Jag ska se om jag kan få i mig någon frukost snart framför property ladder (ett utav mina favoritprogram som givetvis sänds på underbara kanal 8)!

LATER!
Bild från i helgen när vi var ute hos Robins föräldrar och tvättade hans bil samt åt våfflor.

HOPP

.. Då ligger man hemma i sängen i stället för att vara på jobbet. Jag har feber och mår allmänt skit! Tur att det finns internet och serier som kan hålla mig sysselsatt. Dock brukar min plånbok få lida lite när jag har tid över. Vi får väl se vad jag klickar hem denna gång. Ska se till att betala alla räkningar först bara så att jag vet vad jag har att röra mig med ;)


Random bild på vår katt.


FEMTIOELVA PUNKTER

Inte ens JAG hade en aning om allt man måste planera inför ett bröllop. Tur att det finns hjälpredor i form av tidningar och internetsajter så att man kan få ett hum om allt. Det ska ansökas om hindersprövning, val av efternamn ska in till skatteverket och sen är det ju självklart allt som har med själva bröllopet att göra. Vart ska man vigas och vart ska festen hållas efteråt? Vad kommer allt kosta - vilka ska man bjuda? ojojoj, tur att vi har 1 år på oss att planera!



GODMORGON

Nu ligger jag i sängen och känner mig nästan sjuk. Jag har blivit förkyld, har lock för öronen och mår allmänt bajs. Idag börjar jag dock inte förns kl 13.30 så jag hinner se om jag mår bättre eller inte innan jobbet, men det hoppas jag! Nu på förmiddagen tänker jag ligga i sängen och kolla på DH och bara mysa för mig själv. Just fasen! En rejäl frukost tänker jag äta också eftersom vi var och handlade igår.


En till bild på tunikan jag köpte i måndags på H&M.

BÄTTRE ÄN INGET

Idag jobbade jag till 16.30! Kändes underbart att få sluta tidigt för en gångs skull. Efter det gick jag en sväng på stan med Kicki och därefter åkte jag och Robin till citygross och storhandlade :) Det är alltid lika skönt att öppna kylen och mötas av en massa mat! Vi lyxade till det lite ikväll igen - den här gången med en hemlagad blodig köttbit till kvällsmat tillsammans med klyftpotatis bearniesås och ugnsrostad lök. Tack för tipset om pepparbiff Nathalie ;)

Nu ska jag kolla på lite DH samtidigt som Robin ligger och nördar. PUSS!

Ungefär såhär såg jag ut idag!

KLICK

Dessa är påväg hem till mig. Kändes rätt bra att klicka hem skor med en överkomlig klack för en gångs skull. Är dock lite osäker på stl men vi får väl se hur de sitter. Annars får det bli expressbyte till en större stl!

349:- kr från Nelly.com


I LOVE YOU GUYS

Jag är riktigt glad över att jag jobbar på mitt jobb. Det har givit mig så många nya vänner och då jag inte är van vid att ha såhär många tjejkompisar, så betyder det faktiskt väldigt mycket för mig! Idag livade Jessica upp mötet - precis som vanligt ;)



NY KJOL

Jag tror inte att jag har visat er denna ännu? Det är i alla fall kjolen som jag klickade hem från Nelly.com för ett tag sedan - tillsammans med klänningen från Nowhere. Nu ligger vi i sängen och slappar efter att ha ätit kvällsmat på O'learys tillsammans :) 


SKÖNT MED EN LEDIG DAG

Det var verkligen underbart att vara ledig idag. Vi började med att äta lunch på Brödernas och gick en sväng på stan. Sen åkte vi till Robins föräldrar där vi åt våfflor och Robin tvättade sin bil medans jag låg i solskenet och hade det bra. Sen när lillen blivit hämtad åkte vi till mamma och Niclas på lite tacos :)

Nu ska vi se Some like it hot! En underbar klassiker.


UNDERBAR KVÄLL

Det blev en riktigt mysig och rolig kväll igår tillsammans med mina kollegor från jobbet! Vi åt god mat (jag tog kycklingspett som sist) och drack vin :) Straxt innan tolv blev det dock hemfärd för en dusch med Robin och sen direkt i säng. En perfekt kväll som faktiskt inte kunde blivit bättre! 



FÖRSTA GLASSEN?

Det blev i alla fall första glassen i Sverige i år om jag inte minns helt fel. Vi smet ut på rasten och njöt lite av solen :)
Nu ligger jag i sängen och förbereder mig mentalt för att orka promenera bort till Världens för en bit mat och lite vin. Jag är rätt trött om jag ska vara ärlig - men det här borde ju gå så länge man inte stannar för länge. Right?



Kängor från Dinsko, klänning Nowhere, tröja Carlings.

TRYING TO FIND MY TRUE MATCH

Den ska inte se ut såhär, men tycker ändå att hon såg smått fantastisk ut i denna klänning.


LÖRDAG

Gårvkällen blev mycket trevlig! Vi satt uppe och spelade spel, åt en massa gott och drack lite vin tillsammans oh hade det allmänt bra. Dock kom vi i säng rätt tidigt - vilket känns oerhört skönt eftersom jag ändå känner mig mer eller mindre död idag. Hade vi varit uppe längre vet jag inte hur det hade gått idag på jobbet.

Förut åt vi lunch på stan i solskenet ( och med VI menar jag mig själv och tjejkompisarna på jobbet) och ikväll ska vi till Världens bar efter jobbet för en bit mat! Det känns kul att jag har lärt känna nya människor via jobbet och det är alltid lika roligt att ses :)

TACK

.. Kära kollegor för förlovningspresenten ! Den kommer till användning ikväll :)


H&M

Sprang iväg en snabbis på stan under lunchen och inhandlade bla. toapapper eftersom vi var inne på sista rullen hemma. Hade jag inte kommit ihåg detta hade det nog varit mindre roligt efter toabesöken i helgen! ;D Sen köpte jag även ljus eftersom alla vi hade kvar brann upp under festen förra helgen. DOCK köpte jag även denna. Den här klänningen är verkligen ett plagg som jag inte vet vad jag ska tycka om den. Jag skulle aldrig bära den bara som den är, men ska försöka ha en tröja eller något liknande över så att endast underdelen syns. Sen planerar jag att missmatcha med en massa silver och tunna svarta nylonstrumpbyxor.


Klänning från H&M för ynka 149:-

KRAGE


Krage köpt i Thailand för en billig peng!

AT WORK

Vad roligt det är att sitta HELT ENSAM på jobbet? NOT. Saknar mina kollegor massor! De är lediga eftersom vi jobbar helg, men jag bytte min söndag mot idag så att jag kan vara ledig tillsammans med Robin i stället. Därför sitter jag är alldeles själv. Lägger in en bild i alla fall, pissful - jag vet, men det är ju fredag och ni måste ju få någon valuta för att ni kikar in här!


Skor Skopunkten, byxor Gina tricot, tröja och krage Thailand.

TIPS!

Jag och Robin har letat efter solresor ett tag och förmodligen åker vi iväg någonstans v 26, direkt efter midsommar. Då har jag nämligen min första semestervecka. Dock har jag känt att jag gärna vill göra nått typ NU och något som jag inte gjort tidigare var att googla på "rabattkod". Det finns verkligen hur många bra erbjudanden som helst och jag funderar på att boka in oss på Hotel Birger Jarl i April (Stockholm). Tack vara en rabattkod på groupon.se kan man bo 2 nätter på det hotellet, inkl middag och frukost båda dagarna samt champange och sånt på rummet när man anländer för 1500! Då har jag även uppgraderat rummet lite. Det tåls att tänka på och jag tänker fråga min chef direkt när jag kommer till jobbet om jag kan få ledigt lite för det!

NICE TIME

HEY!
Nu ligger vi mätta och belåtna i sängen och ska snart mysa med godis framför en film! JAG tog beslutet om vilken film vi skulle se och det fick bli Life of David Gale. En grym film! Imorgon blir det jobb till kl 7 och därefter kommer Geson hit med sin flickvän på lite ost/kex/spelkväll :)

Bild på mig och Lovisa från kvällen då vi offentliggjorde förlovningen mellan mig och Robin, för mina föräldrar.

DETALJ

Idag har jag på mig höga svarta jeans, min transparanta "linne-blus" med leoparddetaljer och en nät-kofta som går ner till anklarna. Fotar jag inne på toan här på jobbet så blir bilden typ orange och gul så jag gjorde mitt bästa i att inte låta blusen se ut så, men det resulterade i att bilden blev väldigt kornig, hoppas ni kan leva med!


GODNATT

Sådärja. Nu är vi hemma igen och ligger i sängen efter en god middag hemma hos Robins föräldrar. Det var kul att ses igen då det känns som att det var för länge sen sist!

Idag blev det promenad till vasa-parken efter dagis i det härliga vädret. Det är ju nästan sjukt hur varmt och skönt det varit ute idag! Hoppas det blir mer sånt snart :) Imorgon ska jag jobba till kl sex och därefter bara ta det lugnt hemma. Det känns skönt att det snart är helg, även om jag ska jobba tors-lör. 



IDAG

Nu ligger jag i sängen och ska försöka hinna titta lite på Desperate housewives och klämma in ett besök på Erikshjälpen innan jag ska hämta lillen på dagis. Stackarn har nog overall på sig idag (visserligen en tunn sådan), vi räknade inte riktigt med denna vårvärme så jag får nog ta med en jacka för hemfärden så han inte svettas ihjäl!


Skjorta MQ, tröja och kofta H&M, byxor Gina tricot, skor Nelly.com

GE HIT

Personligen så tycker jag att dessa är otroligt ful-snygga och jag skulle INTE tacka nej till dem. Ni hittar dem här.

WTF

Jag tror inte att jag är ensam om att drömma om att äga en väska från Alexander Wang eller Marc Jacobs. Därför blev jag minst sagt lite besviken över att jag inte spanat in members.com i veckan, som faktiskt hade ett riktigt bra erbjudande på en massa märken. Om jag hade besökt den hemsidan skulle jag faktiskt ha kunnat köpa en väska - till ett humant pris!! De hade 60% på vissa väskor och att betala ca 1500 kr för den här hade varit helt okej. Nu är den dock slutsåld..

'
Väska från Marc by Marc Jacobs.

MONEYMONEYMONEY

MEN VA KUL!
Här har man suttit sen halv 7 i morse och försökt få e-legitimation osv att fungera för att jag skulle kunna logga in på skatteverket och se om jag får tillbaka något på skatten eller ej. Efter 2 samtal till supporten och instsallation av både firefox och google chrome kom jag äntligen in - och insåg att jag SKA BETALA TILLBAKA 1700. MEN VA KUL!

Jävlabajsolleskitpissråtta. Hur jäkla otur kan man ha egentligen? Förra året fick jag tillbaka 198 kr och tyckte det var patetiskt. Detta var fan värre.

RANDOM FAKTA

Idag fick jag sluta 30 minuter tidigare vilket gjorde mig överlycklig. Hur som helst så småsprang jag lite hemåt i hopp om att hinna till Coop för att hämta ut mitt paket från Nelly. Kl 21.59 slet jag i dörren som lyckligtvis var olåst.

När jag sen stod och väntade vid post-enheten förundrades jag verkligen över vilka inköp folk gör i sista sekund innan affären stänger. Bakom mig när jag klev in på coop kom en kvinna som vek av vid panten med två stora påsar flaskor som hon bestämt skulle panta och sedan handla för. Notera att kl alltså var 21.59 och Coop stänger vid 22.. Sen i en av kassorna stod en gubbe som bara skulle handla 4 stycken 6-pack med toapapper och killen bakom honom - ett äpple? Stressade dessa människor ärligt talat ner till affären för det där? Jag fattar inte riktigt. Men men, jag fick ut min kjol och klänning i alla fall och är supernöjd med båda. Speciellt kjolen så jag får väl se till att lägga upp en bild på den här imorgon.


Haha, jag är ju pinsam jag vet. Men ville bjuda på en bild som jag inte lagt upp tidigare (trots att jag inte har några nya) så jag redigerade denna med kontrast och skuggor till max i hopp om att bli lite snyggare.

DÅLIG DETALJBILD

En hemsk sådan, för jag bär faktiskt keps idag. Vilket typ aldrig har inträffat förut och kanske borde jag därför ha fått med den på bild men den fastnade inte så bra helt enkelt. Får se om någon bättre bild dyker upp lite senare kanske! Nu sitter jag i alla fall på jobbet och kommer förmodligen vara kvar här till 22.15 ikväll.

Hoppas ni får en trevlig tisdags-kväll i alla fall!


WHY SO SERIOUS

Sådärja, idag börjar man två men här ligger jag vaken sen en timme tillbaka. Lillen vaknade självmant vid sex så det var bara att kliva upp. Robin har åkt till dagis/jobbet nu och jag ska försöka somna om i alla fall ett par timmar. Insåg dock att när jag ligger här sömnlös i sängen så kan jag lika gärna blogga lite eftersom jag inte orkade det igår! Hur som helst så jobbade jag i alla fall till 7 igår. Väl hemma lagade vi köttfärssås och spaghetti och på kvällen tittade vi på ett avsnitt av halv åtta hos mig och självklart 30 grader i februari :P Finns det någon mer ångestladdad serie? Tveksamt.

Jaja nu ska jag försöka slockna igen. Sovmasken (en sån man har för ögonen) som jag köpte till flygresan hem från Thailand kan ju vara ett av mina bästa köp. Helt klockren! Med den på brukar jag somna inom tio minuter. 


Jag är fullt medveten om att jag måste färga håret, ska försöka hinna med det imorgon när jag är ledig!

SVAR

Har fått en del kommentarer angående tröjan jag har på mig i inlägget nedan. Den kommer från CUBUS! och jag tror att den kostar 199 kr om jag inte minns helt fel, ett riktigt kap! :)

TUSEN TACK


Bild från gårkvällen. Ett stort tack till alla som kom och jag har världens bästa arbetskollegor :)

NEON/GREY/SILVER

Japp, det beskriver ungefär min outfit som jag kommer ha på mig ikväll. Den kommer va rätt simpel upptill med en ljusgrå tunnt stickad tröja, (inte besämt vad jag ska ha på benen än), men med neongröna armband och silverskor!


Armbanden kommer från BIKBOK och är neongröna, och inte gula som de ser ut på bilden?

GODMORGON

Sådärja, uppe med tuppen precis som vanligt! Snart kommer pappa hit på morgonfika och han ska även hjälpa oss med att borra upp en del hyllor som stått lutade längs väggen sen vi typ flyttade in här förra sommaren! Varken jag eller Robin är så händiga med borrmaskinen så de har fått vänta helt enkelt. Tur dock att man har en pappa som är snickare och båtbyggare!

Sen ska vi till återvinningen med en massa skräp, städa lgh och fixa iordning inför kvällen. Jag ska även FÖRSÖKA hinna gå en snabbis på stan och hitta något jag kan ha på mig ikväll.
Nu ska jag kila in till Annas bageri och handla lite fikabröd och frukost. Hoppas ni har en trevlig lördagsmorgon så hörs vi igen lite senare!


I LOVE IT

Tack världens bästa Pillan för att du fixat mina naglar så fint! Nu känns det okej att bära ring ;)

Man kanske inte ser så bra i det dunkla ljuset men det blev förstärkning med gelé och fransk manikyr spetsad med lite silvrigt glitter!


LOVE/HATE

Jag har någon slags förkärlek till denna jacka. Den är så otroligt fulsnygg, men äh. Jag skulle inte tacka nej!


Fråga mig inte varför bilderna blev olika höga? Jackan kommer i alla fall från ASOS och kostar under 500 kr.

GOOD JOB AGAIN CHARLIZE

Ikväll kände jag för att äta något lätt så vi gjorde chili/vitlöksmarinerade räkor på ugnsrostat bröd med sallad och aioli. Det blev riktigt gott och min idé att vi skulle dricka alkoholfri äppelcider till satt riktigt fint!

Nu ligger vi i sängen efter att ha kollat på filmen Young adults. Jag tyckte faktiskt att den var helt okej! Lite träligt slut bara. Nu är klockan mycket och jag måste försöka tillfriskna helt så att jag är kry till förlovningsfesten på lördag!



NOWHERE

Såja, då var shoppingbehovet stillat. Eftersom jag kände mig riktigt hängig på jobbet tidigare idag och gick hem förut, så fick det bli shopping i sängen med datorn i knät. Klickade hem en tuff kjol och en klänning från Nowhere som jag planerar att bära en tröja över - så att endast kjolen syns.



...

Så jäkla typiskt. Varje kväll när jag kommer hem och Robin är här så är jag svintrött. Skulle kunna somna inom 30 minuter om jag fick chansen. Jag har nog ärligt talat inte lyckats hålla mig vaken till halv elva på jag vet inte hur länge. Men vad händer då ikväll? JO JAG KAN INTE SOVA. Robin är på tv-spelskväll hemma hos Nicke och ska sova där och här ligger självklart jag.. Inte ett dugg trött och har egentligen ingen blogglust, men vad gör man inte i brist på annat! 

Jag är shopping sugen. Har inte klickat hem nått från ex. Nelly på evigheter. Det känns faktiskt lite lustigt. Jag får väl kanske gå igenom alla webshoppar och se om jag hittar något som faller mig i smaken.



HEMMA

Ikväll blev det god mat på munken med ett glas rött till.

Nu sen en timme tillbaka har vi legat i sängen framför 30 grader i februari, perfekt tisdagskväll! Godnatt!


GODMORGON

Knäppte ett kort påväg till jobbet imorse. Ikväll slutar jag relativt tidigt (kl 18) och det betyder att det finns tid för mat och mys på Munken, vilket aldrig sitter fel. Jag ska möta Robin där när jag slutat jobbet!

Igår tog vi det lugnt hemma i alla fall, glömde bort att kolla på ångestfyllda 30 grader i Februari, men tur att det finns svtplay. Imorgon slutar jag vid 22.15 och på torsdag har jag inget planerat än. Fredag eftermiddag spenderas nog på IKEA och sen på kvällen kommer Pernilla hem till oss och fixar mina naglar :D På lördag kör vi en liten förlovningsfest hemma hos oss och sen förmodligen utgång på det. SÅ, där har ni min vecka.


NAGLAR

FÖRRESTEN! Någon som vet någon som gör nagelförlängning med gele? Kanske räcker det med endast förstärkning.. vet inte riktigt. Jag kan inte riktigt sånt här men mina naglar är rätt långa i alla fall, så jag tror inte att jag behöver någon förlängning? Ungefär såhär ska de se ut i alla fall. Fin ring kräver fina naglar.

Har ni tips på någon som är duktig och har okej priser får ni gärna hojta till!


JOBBELIJOBB

Bad Jessica knäppa ett kort på mig idag när vi sprang till ICA för att köpa lite lunch. Ett tips är att testa deras salladsbar! Jättegoda ingredienser och man kan för en gångs skull välja vad man vill och inte behöva känna sig sönderstressad mellan valen av tillbehör (som på Paus)... Och är man jättehungrig tar man massor med mat, är man bara sugen på nått litet så tar man mindre :) helt perfekt enligt mig.

Ikväll blir det nog lugnt men jag funderar på att överraska Robin med nått gott om plånboken tillåter.


I DON'T CARE IF MONDAY'S BLUE

Då var det måndag igen och dags att försöka sätta sig in i vardagen. Idag jobbar jag 11-20 vilket är ett rätt så jobbigt pass. Men men! Robin är ledig idag så vi fick i alla fall en välförtjänt sovmorgon tillsammans och kommer hinna äta frukost ihop vilket alltid är ett plus. 

Nu blir det upp och hoppa för frukost och en dusch innan jobbet!
Slänger in en bild på R eftersom jag inte hittar någon duglig på mig.. Hellre en bild på honom än ingen alls - right?


KORV

Sådärja, då har man varit och matat änderna med lillen. Nu har vi svirat om och är påväg mot stugan för korvgrillning med mamma, Niclas och Lovisa!


PARTY

Igår efter middagen hos mamma kilade jag bort till Kicki på vin och mys tillsammans med Pernilla. Sen gick vi till PULS och dansade till underbara Spice girls och annan musik från 90-talet. Grym kväll!


SURPRISE

Jodå, jag blev rätt överraskad om man säger så. Detta var alltså vad Robin hade planerat för i fredags. Han hade köpt ringar och var givetvis cool-lugn eftersom han visste vad han gjorde och hade vant sig vid tanken av att vara förlovad. Jag själv fick nästan hjärtstopp och insåg direkt vilken betydelsefull fråga jag var tvungen att ge svar på. Förmodligen tog jag ett av de största besluten som jag någonsin kommer ta i mitt liv i fredags, men givetvis ångrar jag ingenting. Robin är min stora kärlek, min bästa vän som jag dagligen skrattar med och en person som jag absolut kan tänka mig att dela resten av mitt liv med. Jag är glad att jag har träffat min själsfrände och önskar alla i min närhet att de ska få göra samma sak!


SKÅL

Ikväll har vi varit på middag hemma hos mamma och Niclas. Vi öppnade champagnen och firade med en skål.. Vet ni varför?

 


HELG!

Här kommer en bild från igår när vi var ute och busade lite i lekparken på vår innegård.



MATEN AVKLARAD

Sådärja. Munken var ju proppfull så vi fick knalla vidare och jag valde Världens bar som jag tycker har helt okej mat, till bra priser :) Jag åt kycklingspett med pomme och Robin tog typ hamburgare Honolulu. Vi båda är mätta och belåtna och nu ligger jag i sängen och väntar på att få tillträde till resten av lägenheten. Robin håller på och pysslar där ute och rumsdörren var tydligen tvungen att vara stängd under tiden. LATER!



NYA BYXOR

Hittade en rabattkupong tidigare här hemma från H&M på 100 kr, som måste kommit med posten när jag var i Thailand. Den satt fint när jag hittade dessa byxor där inne tidigare idag. 


H&M 149 kr.

FREDAG!

Åh, det var länge sen jag var såhär glad över att det är fredag. På semestern sket man ju fullständigt i vilken dag det var eftersom det inte spelade någon roll. Nu har man varit tillbaka på jobbet en vecka och fått känna på arbetslivet igen så jag ser fram emot lite ledighet!

Ikväll vet jag alltså inte riktigt vad som händer, förutom att det bli mat på munken - min favorit! Mer än så vet jag inte. Men det ska bli skönt att se lite folk igen i alla fall.


SVART TOMTENISSE

Idag jobbar jag till 16:30 och sen blir det fika och firande hemma hos Robins föräldrar eftersom hans pappa fyller år! Tidigare idag åt jag lunch med mamma på stan och vi snackade skit och hade det trevligt precis som vanligt.

Hoppas ni alla får en trevlig torsdag och hörni - IMORGON ÄR DET HELG! Då blir det helkväll med älskling som planerat nått speciellt. Sötnöt.


MORGONPROMENAD

Knäppte ett kort på vägen till jobbet. Ungefär så här ser jag ut idag! Jag tycker jag liknar en löjlig hårdrockare i mössan och skinnjackan, men jag pallar inte ha någon sotarmössa som är så inne, eftersom jag anser att jag inte passar i det.



EGO

Idag slutade jag jobbet vid kl 6. Sen gick jag en snabbis på stan innan jag gick hemåt :) idag har vi lagat mat, kollat på äkta människor och haft det mysigt!

Nu ligger vi i sängen och jag är dödstrött. Om jag orkar blir det nog ett avsnitt till innan vi slocknar, dock inte så troligt.


EFTERFRÅGADE PRISER

Jag är inte världsbäst på matte och har nog inte världens bästa minne heller. Men jag ska försöka skriva ut ungefär vad jag betalade för detta. Jag tror, i ärlighetens namn, inte att det överskred 1000 svenska kronor.
För 13 par lösögonfransar betalade jag totalt ca 60 svenska kronor. Min adidaströja kostade ca 80 kr och Vincents 60 kr. Klänningen ca 50 kr, leopardblusen/byxorna och shortsen kostade ca 35 kr och t-shirtarna 25 kr. Kragarna betalade jag 55-75 kr för. Väskorna (de längst ner till vänster) kostade 22 kr styck.. Tiger"klänningen" gav jag 30 kr för.


FÖRSÖKTE

... Inbilla mig att våren faktiskt kanske är här. Men sen slog jag på nyhetsmorgon och insåg att det förmodligen kommer snöa i eftermiddag. 

Jaja, snart är det dags i alla fall och då gissar jag att vi alla är redo!


WELL HELLO

Deckade rätt hårt igår när jag kom hem vilket gjorde att bilderna utelev. Men såhär såg jag i alla fall ut igår!


Mössa okänd, hood med jeansväst H&M, kofta Robins, linne Thailand, leggings Gina tricot, skor Deichman.

KVÄLLSHEJ

Kollade nyss kontot och insåg att jag spenderat 2500 på 2 dagar. Det svider lite lätt kan jag säga när man ser hur jäkla dant man handlar ibland. Men men! Jag har köpt snygga grejer som jag är nöjd med, även om jag är smått osäker på skinnjackan. Det fanns bara stl 40 kvar, men jag antar att det kan bli snyggt med en hoodtröja under och lite oversize brukar ju aldrig sitta fel. Nu sitter jag på jobbet och är skittrött. Längtar hem till världens bästa Robin!!! I FUKN LOVE U MAN.

Ps. Jag har faktiskt kort på mig från idag som jag ska lägga upp ikväll efter jobbet om jag orkar. Annars har ni nått att glo på imorgon!

SHOPPING SHOPPING

Jahopp, tydligen åkte shopping-leggingsen på imorse eftersom jag blev 850 kr fattigare efter ett besök inne på Gina tricot innan jobbet. Köpte mig en skinnjacka (så att jag slipper låna Robins hela tiden) och världens mest fulsnygga kjol. Den ska på på lördag har jag tänkt! För då blir det party med girlsen :D

MYSPYS

Något som jag älskar att göra är att hänga på hemnet. Jag drömmer om ett sött hus lite utanför stan och jag längtar tills det blir verklighet. Antingen det eller något eget här i stan. Dock är trädgård ett krav!! Jag har insett att det finns rätt okej lägenheter som ligger på markplan här i Norrköping som jag skulle kunna överväga om de ligger i rätt område :) Nog för att jag absolut ska ha mitt eget ställe på landet någon gång men det kanske kan få vänta ett par år. Ungefär såhär ska i alla fall vårt sovrum se ut då.

Inspiration från IKEA. Dit ska vi för övrigt på lördag, wiie.

TIPS

Igår var jag inne hos Kicki på Deichman och fyndade dessa! Perfekta för mig som älskar att vara ute i skog och mark. Personligen anser jag dock att de passar till alla tillfällen och jag bar dem faktiskt igår när vi var ute och for i en massa butiker. De finns i flera olika färger och blir dina för ynka 129 kr. Jag knep de svarta.



THE PERFECT JEANS

Jag är egentligen ute efter ett par "pojkväns-jeans" och har så varit en längre tid. Men idag när vi var på shopping-runda hittade jag dessa på Cubus ute vid Maxi. När jag provade första paret tyckte jag att de satt rätt bra och då är det lika bra att shoppa dubbelt enligt mig. Därför köpte jag ett par i lite mörkare ton också. Byxorna kostar 299 kr och finns alltså på Cubus. De passar perfekt på mig som är typ 1.30 då de är lite korta i benen. Men det fungerar alltså på mig utan att de förvandlas till förskräckliga knickers eller vad det nu heter :b Tjejen i kassan pep med förvånad röst: "Har du verkligen provat de här?" när jag skulle betala. Jag vet inte varför man jag blir alltid så chockad vid sådana tillfällen.. Tänker typ: Eh, vadårå. Tror du inte jag kan ha stl 34 :O? Så jäkla fjantigt egentligen. Anledningen till att hon frågade var helt enkelt att hon trodde att de slutade på vaden och var nyfiken på att höra sanningen.

Förmodligen har skyltdockan inga former, (nähe?) och en jävigt platt, bred röv, för de här bilderna gör absolut inte byxorna rättvisa. Det märks väl speciellt när man kollar på de ljusa jeansen.


KLICK

När vi var på Bangkoks flygplats stannade hjärtat nästan på mig när jag såg min första VS-butik. Jag planerade givetvis att gå lös och köpa nästan hela serien Pure Seduction, men vad händer? "No, you can't shop. You go two planes" Eh - WHAT? Plombera skiten bara som man brukar göra? Men nej. De vägrade givetvis sälja mig något eftersom jag ändå inte skulle fått ha med mig det i handbagaget i Wien. Dom kunde tydligen inte plombera påsen, så jag fick gå tomhänt från taxfreen.

Tur dock att det finns internet! Klickade hem den underbara hand & kroppslotionen (alltså inte bodylotion som visas på bilden nedan) som verkligen sitter i hur länge som helst, samt en bodymist. Min samling börjar gro till sig..


CHARMED

Tog ledigt idag från jobbet så att jag kan packa upp, tvätta och allt annat "roligt" som man måste ta itu med efter en utlandsresa. Glider omkring i myskläder men ska snart ge mig iväg till stan om jag orkar. Är fortfarande riktigt seg men det är väl bara att köra på gissar jag! Synd att det blev dåligt väder bara. Jag som sett fram emot en promenad i vårsolen till lillens dagis i eftermiddag. I stället blir det varma kläder på som gäller! Kanske slänger på mig mina easytone som jag köpte i Thailand. Jag skulle behöva ett par promenader i rask takt efter all semester.

Slog på tv:n vid 10 och insåg med glädje att avsnitt 1 av Förhäxad visas på femman. WIHU.



TACK ÄLSKLING

När jag kom hem igår var lägenheten skinande ren, älskling hade köpt hem mina favoriter (burk cola, sura bilar och marabouchoklad med digivstive) och en bukett med vita rosor låg på diskbänken. Tack hjärtat!


DEL 3

Det blev ju en hel del shopping i bangkok som man kanske kan förstå. Synd bara att vi hade 1 natt i denna underbara stad. Hann inte ens med att köpa hem ett par converse.

DEL 2


HOME SWEET HOME

HEMMA IGEN! Jäklar vad lustigt det känns. Så fort jag kom innanför dörren igår slängde jag av mig kläderna och kastade mig i sängen. Det kan ha varit i alla fall på min topp 3 sen jag kom hem. Att få lägga sig i sin egen säng, med mjuka påslakan, täcke och ingen rädsla över huvudtaget över att bli totalt sönderbiten av mygg om benet eller armen mot förmodan skulle sticka ut under täcket.

Det finns så mycket man kan skriva om resan osv men jag tänkte i stället att vi gör såhär. OM NI VILL VETA NÅGOT så får ni kommentera detta inlägg så svarar jag när jag fått in lite frågor. Om jag nu får in några :b 

DEL 1 av bildregnet.
På tåget mot Arlanda
Inför-semester-frukost
Blekfisar

BANGKOK

JÄVLA SKITAPP!!! Jag fattar inte vad problemet är - men det går inte att ladda upp inlägg med bilder. Request timed out blabla eller vad fan det står. Nu snodde jag åt mig 3 minuter från min kusins dator, så hinner bara slänga in en bild. Men men. Nu är vi i Bangkok i alla fall och herre jesus vad man kommer spendera pengar här! Påväg hem från restaurangen idag handlade jag tom. och det var väl ca 200 m från hotellet.


ANIMAL LOVER

Köpte denna igår. Skönt material och kommer nog sitta fint idag när man ska åka sval färja och flyga till Bangkok!


NÄST SISTA NATTEN

Det är med blandade känslor som jag ligger här i sängen för näst sista gången i detta land. Det har varit en omtumlande resa som inneburit allt från turkos-grönt 30 gradigt vatten, sömn under samma tak som en prostituerad, enormt beach-party på phi phi, långvarig sjukdom och borttappad matlust, kvällspromenader på stranden, båtturer, god mat, äcklig mat, en jäkla massa sol och värme, shopping, massage, snäckplockning osv osv. Det är en resa jag kommer minnas för resten av mitt liv och det enda minuset med den (bortsett från 100-dagars-diarrén och att matlusten sa hejdå efter en vecka) är självklart att Robin inte var med. Det gick helt enkelt inte denna gång och eftersom jag aldrig skulle kunnat låta en resa som denna passera utan mitt deltagande så åkte jag självklart ändå.

Jag har givetvis tagit en massa kort och dom kommer väl upp på måndag eller nått eftersom jag inte kommer ha tillgång till en dator på ett tag. Imorgon bitti åker vi till Bangkok och stannar där en natt för en massa shopping och annat. På lördag natt flyger vi hemåt med ett snabbt stopp i Wien! Ses snart!


HAHAHA

En kompis till mig lade upp det översta videoklippet på sin facebook och jag kan bara säga en sak. I fucking love you Jenna!!


RSS 2.0