UNDERBAR KVÄLL

Bra känsla det där. Att ligga nyduschad i en renbäddad säng, lagom mätt och belåten efter lite god mat på Bishop. Nu blir det film, Min låtsasfru med Adam sandler och Jennifer Aniston. Imorgon blir det jobb igen 9-19 fy fabian för långa pass!
Dålig bild från iPhonen igen, men jag kan verkligen rekommendera toasten på Bishop, riktigt god! Insåg precis att man inte ens ser vad det är på den, men det är i alla fall oxfilé, bea och grillad sparris.

ÄNTLIGEN LITE BILDER

Sådärja, för vad är väl en blogg utan bilder? Jag kan inte påstå att de är av bra kvalitet, kamera-appen levde loppan och gjorde om bilderna lite olika osv men det får duga helt enkelt!
Igår var vi alltså på en trevlig födelsedagsfest hemma hos Matilda och Max :) Vi satt utomhus och pratade, dom åt god mat (jag och Robin var proppmätta på köttfärssås när vi kom) och senare på kvällen promenerade vi bort mot djungelklubben.

Nu blir det inte många barn gjorda i sängen vill jag lova då R spelar tvspel och jag sitter här med datorn i knät. Jag är rätt trött efter igår men i eftermiddag blir det svamp-plock i skogen och kanske ett dopp någonstans innan vi drar och käkar på Hugo.

På tal om datorn i knät så var det verkigen lääänge sen jag hade det. Jag har faktiskt inte använt datorn mer en ett par tillfällen då man betalat räkningar sen jag la ner min förra blogg. Jag har inte haft någon kontakt med varken bloggvärld eller annat på evigheter. Det har varit riktigt skönt och det kommer nog dröja lika länge igen innan jag börjar läsa andras bloggar. Jag vet inte varför men det har inte riktigt intresserat mig trots att jag tycker om att blogga själv. Men men, så kan det va. Nu ska jag vila lite ute på balkongen i solen med "nya" styleby. Den har legat och samlat damm under vardagsrumsbordet hur länge som helst. Det blir lätt så när man jobbar ihjäl sig och har ett hem med familj, eller hur man nu ska kalla det, att "ta hand om". Nu lät jag som 55 år och urtrist, men man har annat för sig helt enkelt!

ETT LITET GODNATT TILL ER ALLA

Sådärja, ännu en trevlig kväll avklarad. För min del blev den avrundad ganska snabbt, men så går det om man heter Matillda. Jag tröttnar oftast på krogen inom en timme och känner att sängen är mer efterlängtad än dansgolvet (och maaat). Hur som helst så har jag haft en bra kväll och nu ska jag sova! Det känns lite tomt i sängen utan Robin (som är kvar och och har kul med våra kompisar) men jag får se det från den ljusa sidan och bre ut mig lite extra i sängen! :) jag bloggar från mobilen, därav bristen på radavstånd osv.. Hoppas ni har haft en bra kväll, imorgon bjuds det på lite bilder i alla fall!

ANTAL INLÄGG OSV FÅR VI SE

Till er som inte förstått det riktigt är jag nog mer eller mindre tillbaka i bloggvärlden. Jag vet inte vad jag kommer skriva om eller tillhöra för genre. Det får vi se helt enkelt. Jag måste dock understryka något som jag hoppas att människor kommer ta hänsyn till. Jag kommer blogga så länge jag tycker det är roligt. Därav får tjejer med lågt självförtroende hålla sig undan. Jag orkar inte med någon avundsjuka eller nedlåtande kommentarer/skitsnack. Startar man en blogg får man givetvis tåla leken, men jag kommer lösenordskydda bloggen om jag märker att de behövs och då har ni ju inget att gotta er i. Så är ni smarta läser ni men håller fingrarna i styr. :)

GREJEN MED MITTBENA.

Jag kommer ihåg för några år sedan när jag och Madeleine var i Västervik på visfestivalen. Min pappa bor där nere och ibland (speciellt på sommaren) är man ganska glad över det. Det är en jäkligt trevlig stad med mycket vatten runt omkring sig och när man var yngre var även själva Visfestivalen en hit. Man satt på diverse campingar/andra fjortishäng med smuggel-öl och var allmänt hög på livet. Men men, det jag ville komma till är alltså: Vad är grejen med mittbena? DÅ när vi gjorde oss iordning och satt framför spegeln med necessärernas innehåll över hela golvet sa jag plötsligt: "Haha, kolla vad fult det skulle vara om jag hade mittbena" Så delade jag upp håret i dagens mest populära bena och såg mer eller mindre förskräcklig ut. Idag, x antal år senare har jag haft mittbena flera gånger om och jag tror inte jag är ensam om det. Jag tror inte att jag egentligen var sådär förskräckligt ful i mittbena som jag inbillade mig då den där gången i Västervik, men det jag försöker komma fram till (innan jag pladdrar bort mig själv) är hur sjukt påverkade vi är av andra och av det som är "inne" och inte. Bara för att andra människor i vår omgivning har mittbena och vi själva, efter att ha sett någon med det flera gånger, verkar tycka att det är snyggt också byter vår egen till likadant. Nu när man ser sig omkring på bloggar som är aktuella idag har fan i mig var och varannan människa mittbena? För att undvika eventuellt tjaffs så påstår jag alltså inte att det är nått fel med det alls.




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0