(INGET VIKTIGT)

Hm, det är nått konstigt med min blogg verkar det som. Får inte fram på översikten när folk har kommenterat, därav publicerades inte vissa förns idag då jag gick in under kommentarer och hittade ett par där. Så vill ni få nått sagt, men tror att jag väljer att inte publicera det så är det bara något knas med bloggen just nu som sagt. Här gäller fri yttrandefrihet.

JULKLAPP TILL MIG SJÄLV?

Jag köper sällan dyra saker, väldigt sällan. Föll dock pladask för den här klänningen. Vet inte riktigt varför eftersom det inte något speciellt med den egentligen, men jag gillar materialet, att den är lite oversize men ändå lagom kort osv. Sen är det ju inget fel på färgen heller om du frågar mig. Finns det någon som beställt från Asos tidigare? Hur är det att handla av dem, tar det lång tid innan man får varan osv och vilken stl ska man ta?


NU BLIR DET FILM

Jahopp, inge vidare uppdatering idag heller. FÖRLÅT. Jobbar dock som en ekorre inför vintern och när man kommer hem är det ofta fokus på annat än just bloggen. Men det betyder inte att jag inte tycker det är kul - eller att jag skiter i er! Önskar dock att jag hade lite bilder att bjuda på. Det kommer förhoppningsvis bli ändring på det, för Monika har ju börjat på mitt jobb OCH skaffat blogg, så vi kanske kan fota varandra på diverse luncher osv?! Världens bästa idé tycker jag, även fast det låter asfjantigt.

SKA JAG?

Funderar på att offra detta underbara skärp till third-hand.se
Är dock lite osäker eftersom jag gillar det som fasen, det enda faktum som får mig att överväga det är att jag är a sucker for silver. Men jag tycker allt att ni är lite dåliga på att klicka hem skärp så vi får väl se om det kanske blir någon ändring på det om det här och liknande skärp trillar in?


OH MY GOD, GRR TIGER

Jag avled verkligen lite när jag såg den här jackan på söta CECILIAS blogg.


SÖTA ARBETSKOLLEGOR

OJ. Förlåt för uteblivna blogginlägg. Men det har varit helg (och ni tittar ändå knappt in här då) samt att jag jag jobbat heldag hela helgen. Idag gick jag in på dag 2 på min 7 dagar långa arbetsvecka. Ingen ledighet här inte! Men men, man får fokusera på pengarna det genererar.

Nu ligger jag i sängen, helt slut och slötittar lite på diverse djurprogram. Jag har alltid varit fascinerad av just såna, typ "Monster fish, Giant spiders" osvosv. Animal planet och National geographic går varmt här hemma när jag får bestämma. Och får jag inte det så kilar jag bort till andra tv:n och bestämmer precis hur mycket jag vill ;) Sen har vi även adventpyntat lite här hemma. Insåg dock nu att jag glömt fixa med adventljusen. Fail. Aja, det kommer en ny dag imorgon och då får vi väl tända första ljuset lite senare än alla andra, till kvälls-tét.

I brist på bilder slänger jag in en från afterworken i torsdags.


DAGENS RESULTAT

Jäklar, vad vi har hunnit med grejer idag. Dagen som egentligen skulle spenderats i sängen resulterade i ett besök på ikea, media markt, tvätt, fika med storasyster, mat med pappa och lite montering av ikeagrejer samt ommöblering hemma! Jag är riktigt nöjd med allt och trivs om möjligt ännu bättre i vårat hem :)

En himmelsäng till lillen
Klädställning och ny lampskärm
Nya plastblommor, står egentligen inte på bordet utan i ett hörn. Men ändå

AFTERWORK

Här kommer lite bilder från afterworken.
Har man förresten dålig kondis om man blir genomsvett efter 1 h bowling?


IKEA

Idag har både jag och Robin tagit ledigt från jobbet. Vi skulle nämligen lämna in kissen för kastrering i Norsholm vid kl 8 i morse. Efter det åkte vi till Ikea, åt mysig frukost, handlade en massa fint till lägenheten och nu är vi påväg till media markt. Bilder från afterworken igår kommer in så fort jag är hemma igen :)


KLICK KLICK

Såg att KICKAN lagt upp lite bilder från vår photoshoot i September. Saknar den dagen lite, det var kul och vi fick till många snygga bilder! Jag gillar den här. Trots att den är bakifrån och vi kliver bland hästskit.


SUPERDÅLIG KVALITET

I, KNOW. Men så kan det gå när man är osmart och släpar med sig kameran men glömmer minneskortet hemma. No memorycard, no memories. Tvingade dock Kicki slänga fram mobilen så nått blev det ju av det hela, i alla fall. Har precis kommit hem från Munken där jag och Kicki åt lite mat och hade det trevligt :) Det blev alltså inte världens bar tyvärr, jag som var sugen på flottig pomme..haha. Men jag ska få min vilja igenom nästa gång.

Päls New Yorker, tröja H&M, väska och byxa Gina tricot.

BY THE WAY

Äntligen hemma :) Idag har jag jobbat övertid 4 timmar och letat efter grejer till third-hand. Hittade en del faktiskt som förmodligen kommer upp nästa vecka!

Nu har jag precis druckit en kopp te och ätit en macka framför Desperate housewives. Ikväll ska jag till Världens bar med Kicki över en bit mat och massa prat! Tar med mig kameran  så någon bild ska jag väl kunna bjuda på antingen ikväll eller imorgon.

Detalj på lite av det som kommer in nästa gång vi publicerar nyheter.

SLITET MEN NYTT

Bättre bild gick inte att ta på egen hand. Får be om hjälp i veckan.


Keps från H&M, örhänge Nelly.com

NEW IN FROM H&M

Har kommit hem från en eftermiddag på stan med Robin. Jag köpte en varm vinterjacka (för första gången i mitt liv), en FULsnygg keps och en tröja i svart/guld metallic. Robin hittade en hel del han med så vi båda var nöjda när vi promenerade hem från Munken efter att ha ätit en bit god mat. Nu blir det Desperate housewives i soffan med täcket i famnen. Ps, glöm för fasen inte bort att kika in på THIRD-HAND.SE där vi fyllt på med nyheter. Som dock håller på att ta slut, haha!


SNEAKPEEK

Ikväll, senast imorgon bitti, kommer det in nyheter på THIRD-HAND.SE Här får ni ett smakprov på en väska som kommer trilla in där.

FULSNYGG

Som jag redan berättat älskar jag plagg som är "fulsnygga". Jag har spanat in den här i flera veckor men sen för ett tag sen blev det ett köp av det hela! Älskar den. Även om det ser ut som en treåring gått lös med färgburken på en av mammas pälsar.

UNDERBARA TIDSFÖRDRIV

Sorry för dålig uppdatering! Men idag har jag jobbat, lagat mat och nu ligger jag framför Vampire diaries. Fullt upp med andra ord ;) Vi kör på med bloggen imorgon igen. Då blir det jobb med THIRD-HAND.SE för både jag och Kicki är lediga. Senare i veckan kommer det förresten in nyheter :)


BILD FRÅN I FREDAGS

Vilken dag!
Imorse vid halv åtta kom söta Pernilla och hämtade mig för hon behövde assistans på en hästtävling. Jag hjälpte henne i stallet och sen blev det alltså tävling :) Det var hur kul som helst att träffa Pernilla igen efter så lång tid, även om det innebar att frysa halvt ihjäl i pissregn. Sen vid kl 13 var vi hemma igen, då vilade jag en stund och det tog nästan två timmar till innan jag fått upp kroppstemperaturen igen :D Men det var det som sagt värt. Nu ikväll blir det att laga god mat, säga hejdå till lillen och världens bästa Robin har laddat hem Desperate housewives till mig!! Så nu ska jag äntligen se ikapp, vi börjar med säsong 7.


TACK FÖRRESTEN FÖR ATT NI BÖRJAT KOMMENTERA LITE MER

Mys.
Nu har jag fixat så att Robin har tankat hem Son's of anarchy. Har hört mycket bra om den serien så tänkte att det var väl dags nu! Till det blir det detta, hoppas jag inte spiller i sängen bara.


FYND

Köpte bla. detta halsband idag. Gillar att det är rätt simpelt, men ändå snyggt och annorlunda. (Ja, jag är osminkad på bilden, så ser min hud förjävlig ut så är det därför .. :p)


NAMNAM

Imorse blev det frukostbuffé med pappa och Lovisa nere vid Sockerbagaren. Det var lika gott som vanligt! Sen blev det att hålla på i hennes nya lägenhet, packa upp och göra iordning lite. Sen har vi varit på loppisar, jysk, mio osvosv. Kom hem för ungefär en timme sen och nu har vi städat och gjort iordning hemma så det är fint :) Ikväll blir det lördagsmys med god mat och ett glas vin. Har köpt lite goda ostar och kex också till senare!


TESTFRILLA

Eftersom mitt hår var så jäkla smutsigt och fett fick det bli denna frillan igår, trivdes rätt bra i den faktiskt. Nu är jag förmodligen på diverse loppisar och fyndar :) Tidsinställt inlägg för att ni inte ska bli uttråkade. PuZz


IDOL, CLOETTA CENTER

Efter en snabbdusch i handfatet och en slap i ansiktet senare satt vi i bilen påväg till Idol. Det var en kul grej och platserna vi fick gjorde ju inte det hela sämre!! Grym kväll och nu ska jag överge min kära man för en natt, för att sova hos Lovisa i hennes nya lägenhet. Lillasyster har nämligen vuxit upp och flyttat hemifrån :)


HEY NUCKY

Jahopp klockan är efter tre och jag har fortfarande inte klarat av att äta något. Hoppas jag kan keep it togheter ikväll så att Idol blir av. Jag har legat i sängen framför Boardwalk empire nästan hela dagen. Nu ska jag försöka vila lite. Är fortfarande lite förbannad över att jag gick miste om klänningen från Nelly, jäkla skit.

FY FAN!

Nu blev hela min dag ännu mer förstörd! Satt på nelly.com och letade efter nått fint till jul&nyår. Hittade den fantastiska klänningen som Amanda Fondell hade på sig sist i Idol. Den långa svarta paljettklänningen med axelvaddar och slits. Och vad händer när jag väl ska betala den? Den har tagit slut och min varukorg är tom?!
........!!!!..:!:::.!!!!!!!!!!................. J-vla skitnelly :(

BLACK AND WHITE

Nämen så kul, verkligen passande. Har sprungit på toan hela natten och mår fortfarande illa. Måste ha ätit nått dåligt som nu vill ut..  Som tur är kommer det från rätt hål i alla fall ;) Jag tvingades sjukanmäla mig från jobbet, vilket är bland det värsta jag vet! Dels för att jag trivs så himla bra på jobbet, men också för att det är i början av anställningen och man vill ju inte verka dålig. Men men, jag hoppas dom ser att jag verkligen kör gärnet när jag väl är där och jag kommer göra allt för att få fast tjänst :) Bara ett par månader kvar på provanställningen nu.
Hur som helst, nu är vi hemma alla tre då även Robin kände sig lite dålig. Det blir en lugn dag i sängen men det ska till mycket om jag inte ska ta mig till idol ikväll. Då får jag börja spy som en gris eller nått..


LITEN FAVORIT

Den här får faktiskt hänga med nästan överallt. En perfekt liten väska i blank lack som passar till det mesta och tar aldrig upp för mycket plats. För tillfället har jag min "kortgrej" i den, mobilen osv om jag bär med mig en större väska. Då slipper man leta efter sånt smått som gärna försvinner annars.
Det är nog svårt att uppskatta stl på den när man ser den sådär rakt upp och ner, men skulle väl uppskatta den till någonstans mellan ca 15-20 cm bred? Finns på H&M för 29 kr. Vet dock inte om den finns här i Norrköping, men man kan ju alltid kika!

TACK

Vad komiskt egentligen, att just den dagen då jag är så trött att jag nästan stupar möts man av ett renstädat hem. Allt var skinande rent, sängen var bäddad och i kylskåpet möttes jag av detta, mina tre favoriter.. Och gärna tillsammans faktiskt, haha. Nu har vi ätit god köttfärssås med spaghetti och för tillfället blir det lite godis i sängen framför samtliga av veckans "Halv åtta hos mig"- avsnitt.
Det var väl egentligen det jag hade att säga. Imorgon står det dock annat på schemat, för då jäklar blir det Idol i Linköping med Lovisa!

ZzzZZz

SNART SLUTAR JAG!
Woho. Det här har faktiskt varit den längsta dagen på länge. Jag har varit jättetrött och nu är jag helt slut i huvudet. Så det ska bli skönt att komma hem sen :) Insåg dock att jag beställt hem fel säsong av Desperate housewives (tänkte att jag skulle komma igång och titta på det igen.) Trodde att jag var på säsong 6, men nej.. tydligen är det 7:an jag ska ha så det var bara att beställa hem en ny! Så kan det gå. Nu ska jag ta ett par till samtal sen är det sags för mig att gå hemåt.

DET DÄR MED BILDKVALITET

För ett tag sen kom jag tillbaka från min lunch. Tack älskling för att du tog med dig lilla V till stan för en bit kvällsmat. Det är svårt att få tiden att räcka till nu när man jobbar såhär mycket, men då är det viktigt att man gör sånt här och umgås så mycket man kan! Du är bäst i alla fall älskling.


Underbara byxor från Gina tricot, t-shirt från H&M, bälte från Nelly.

MONKI VS H&M

Hittade den här t-shirten inne på H&M när jag och Cornelia var i Stlm. Jag vet att det har funnits en tidigare model av den inne på Monki. Men om jag inte minns helt fel tyckte jag att den var lite för bred och lite för kort. Den här sitter dock jättebra och blev min för 149 kr. Söta detaljer med vit krage. (Vet inte varför bilden blev gul, men men. Fotade kanske i lustigt ljus.


SKÖNT MED SEN START PÅ JOBBET IDAG

Åh, nu är jag helt slut igen. Innan jag ens har börjat jobbet.
Jag har dock fixat med third-hand.se och publicerat NYHETER! samt svarat på frågor till en intervju från Devote. Så håll utkik där (här) så får ni veta vad det handlar om sen. Nu ska jag vila lite innan jag börjar jobbet vid halv 2.

LITE INREDNING

När jag och Cornelia var i Sthlm häromdagen föll jag för dessa krokar inne på Indiska. Dom är egentligen väldigt speciella och kanske lite för stora, men jag tycker dom är charmiga ändå.. Minns inte exakt vad de kostade, men det var runt 70 kr styck!


SÅ DET SÅ

Jag vill inte vara en gnällig surkärring, men jag måste dock påstå att ni är riktigt dåliga på att kommentera. Till och med så dåliga att man tappar suget på att blogga faktiskt. Ni är i dagsläget inte ens 1% som väljer att ge lite feedback..

OVÅRDAT HÅR OCH UTVÄXT

.. Ja det kan väl inte bli bättre eller?
Nu har jag i alla fall kommit hem från jobbet. Är helt slut i huvudet efter att jag jobbat mer eller mindre sen kl 10 imorse. Nu ska jag ta en kopp te och varva ner framför medium.

Jacka New Yorker, halsduk och skjorta H&M, byxor Cheap monday, väska Second hand.

WORK, WORK, WORK

Nu är det snart dags att börja svara på jobbet. I morse blev det jobb med THIRD-HAND.SE och nu sitter jag alltså på mitt "vanliga" heltidsjobb och ska vara här till 21.15 ikväll. jag har dock tagit en bild på dagens som kommer upp ikväll efter jobbet. Ni får hålla er till tåls! KRAM

KÖPTE BLA. DETTA HALSBAND I STHLM

Vad skönt det är att inte vara bakis när man vaknar. Dock känns det typ som att jag drack igår eftersom jag knappt sovit någonting i natt och därför är hur trött som helst. Min pojkvän har problem med sitt hjärta, och för första gången i mitt liv fick jag smaka på hur det känns när problemet yttrar sig. Hjärtat slog för fort och i otakt, jag somnade inte förns efter klockan 4 och då hade jag hunnit kolla på både idol, så mycket bättre och lite serier i repris. Nu har jag i alla fall sovit i ungerfär fem timmar och det får väl räcka för idag.

Nu ska jag dock bara ligga här i sängen, Robin får städa upp resterna från igår och jag hoppas jag kanske kan somna om en stund snart. I em. ska vi hem till Robins föräldrar och fira hans bror. Vi hörs sen!


VILL HA, H&M I LOVE YOU


DETTA FICK MIG ATT LIGGA HÄR I SÄNGEN MED TE I GLASET I STÄLLET FÖR NÅGOT ANNAT

Nu är jag alltså hemma igen. Ligger nyduschad i sängen och hör dörrklockan ringa en gång i kvarten. Robin ska nämligen ha födelsedagsfest ikväll men jag pallar fan inte efter igår, haha! Jag firade honom i tisdags då han fyllde år och en utekväll på Puls känns helt enkelt inte så lockande efter en kväll i Sthlm.

Bilder från kvällen.

PAPPA KÖPTE ETT NYTT MINNESKORT ÅT MIG

OJOJOJ vilken fredag. Det hela började med matmässa, inriktad på vin. Vi drack goda viner och åt free samples överallt. Det var verkligen en kul grej och något som föll mig i smaken! Därefter åkte vi ut till Lidingö och åt middag med pappa och hans vän som vi skulle bo hos. Mätta och belåtna åkte vi senare in mot stan och tack vare Cornelias kusin blev det en riktigt lyckad kväll! Han känner tydligen "alla" vakter, så köer och diverse inträden/garderober slapp vi. Vi drog till bla Avenyn och Pure. Prick 4 var vi hemma igen och det var väl kanske inte en minut för tidigt. Nu ligger jag i sängen efter en hel dags shopping, jag vet inte hur jag lyckas.. Men varenda jäkla gång jag åker till Sthlm kommer jag hem med mestadels grejer från H&M.

Här kommer i alla fall lite bilder från matmässan. Vi delar upp helgens bilder lite tänkte jag, en grej i taget.


MOT STOCKHOLM

Nu sitter jag och Cornelia på swebus påväg mot just Sthlm. Bilden som jag lägger upp kommer INTE vara här för evigt, bara så ni vet. Det smärtar mig att se att 1, bilden är suddig.. 2, bloggappen via telefonen har ingen inställning som gör att man kan justera bildens stl. Alltså ser det förjävligt ut just, nu för att prata ren svenska. Men jag vet ju åh andra sidan hur mycket man uppskattar bilder, så än så länge får den ligga kvar.

För övrigt är jag ett smart-ass som kom ihåg kameran och att ladda batteriet. Dock tyckte jag tydligen att det var en bra idé att glömma minneskortet hemma. Så ett sånt får jag väl köpa nytt idag. Tänker inte spendera en natt i huvudstaden utan att ha bildbevis på det...



 


EVERY PERSON

(Jag är, som många vet ett äka John Frusciante fan. Jag mer eller mindre avgudar den människan. Varje gång jag hör något av det han har skapat så går jag in i min egen värld och tappar liksom uppfattning om omvärlden. Jag blir helt enkelt mållös. Att han kan få mig att känna såhär efter alla år är rätt enastående. Därför blev jag jäkligt tagen av den här texten som jag fann på google när jag letade efter en ny bakgrundsbild till datorn på jobbet.
Det här inlägget är mest till för mig själv, för att jag ska ha den här länken sparad någonstans. Så om ni inte uppskattade detta inlägget så får det helt enkelt vara så. Men här har ni ett utdrag av äkta Mathilda i alla fall)

http://livingonthefly.blogspot.com/2011/08/john-frusciante-got-married.html

PS I LOVE YOU

Fy fasen vad jag är hungrig. Idag blir det nog färsk pasta med någon kycklinggrej. Har inte alla planer redo, men nått ska jag nog få ihop! Imorgon är det fredag och då drar jag och Cornelia till STHLM. Det ska bli så jäkla kul! Vinprovning på eftermiddagen, träffa pappa en sväng på kvällen, och sen blir det fest? Hoppas på en grym kväll i alla fall! Fick ledigt från jobbet på eftermiddagen så 12.55 rullar bussen. Jag är tydligen inte så insatt i Swebus priser så jag blev minst sagt förvånad när biljetten bara gick på 59 kr per person!? Låt det blir fredag nuuuuu.

Haha, idag var det lite lättare att hantera att disken inte var borta. (Jag och Robin såg filmen Drive med Ryan Gosling här om dagen för er som inte fattar. Och fattar ni inte ändå så får ni väl googla/kolla trailern. Grym film för övrigt)

I'LL GIVE IT A TRY

Stod inne på Åhlens och skulle inhandla lösögonfransar till helgen. Sen såg jag dock den här mascaran och tänkte, vafan.. Kanske kan vara värt att testa? Jag tycker om att hålla på med ögonfransarna och räds inte av lite pill så varför inte. Om den var värd 249 kr eller inte är lite för tidigt att säga. Men om någon vill att jag recensera den så får ni hojta till!

Mer info om den finns HÄR.

SNYGGT PÅ STAN DEL 2

Gick runt lite på stan idag efter jobbet och hittade massor som jag vill ha. Dock blev det bara ett köp, silvershortsen. Blev skapligt förvånad när jag hittade dem inne på New yorker. MEN som jag alltid har sagt och givetvis håller fast vid så kan man verkligen kan hitta snygga grejer där. Bara man letar lite :) dock knep jag sista paret.

Inne på Kappahl hade dom halva priset på dessa päls-skapelser. Jag är tyvärr för kort/liten så jag drunknar i allt sånt där. Skittrisst, eftersom jag tycker båda plaggen är underbara.

Den blå väskan inne på Monki tvingade jag Kicki posera med så att ni skulle få se den "ihopfälld" och om ni kikar till vänster på bilden så ser ni den "utfälld" ;) SNYGG.


FÖRRESTEN, SYNPUNKTER/FRÅGESTUND

Är det något som ni känner att ni vill se mer av i bloggen. Eller undrar ni kanske över något?



På bild: KICKI och JAG.

SNYGGT PÅ STAN

Nu ligger jag i sängen, äntligen hemma från jobbet. Jag tänkte ligga här och ta det lugnt en stund innan jag ska iväg till Kicki och jobba lite med THIRD-HAND.SE

GINA TRICOT, LINDEX, GINA TRICOT, ACCENT.

BIRTHDAY

Här satt vi igår hemma hos oss och avnjöt en god middag :) Eftersom Robin älskar skaldjur och sånt så gick jag förbi Fiskmagasinet påväg hem från jobbet och kom hem med en "Räkfrossa" till honom. Jag åt kycklingspett, vitlöksbröd och annat smått och gott. Efter maten gick vi och såg Tintin på bio. Underbar kväll och jag hoppas att du gillade den lika mycket som jag, Robin!


GODMORGON

Idag var det riktigt segt att kliva upp ur sängen vill jag lova. Jag låg kvar en kvart mer än vad jag egentligen borde och just därför kan man ju undra varför jag sitter här i soffan med datorn i knät och bloggar. Jag har verkligen inte tid med det, men efter ett gulligt mejl från en läsare känner jag att jag måste prioritera vissa saker. Det är ju faktiskt en del människor där ute som läser min blogg och det uppskattar jag verkligen! Så godmorgon till er, vi hörs igen under dagen :)

Idag får brillorna åka på igen, från T-shirt store. Skjortan som syns på bilden är från MQ. (Ber om ursäkt för kvalitén på bilden, men mobilkamera är väl bättre än inget - precis som vanligt?

INGET MER FÖR IDAG

Nu blir det nog inget mer bloggande idag, för idag är ingen vanlig dag.
Det är ju nämligen Robins födelsedag! Så nu ska jag förbereda lite inför vår kväll tillsammans :)

Hoodie H&M, linne och cape Monki, byxor Vero moda, skor Skopunkten.

IDOLFJANT?

Eftersom jag är lite småförtjust i Amanda Fondell från idol och inte har något emot att se lite av Jessi J ,så blev jag glad när mamma ringde och berättade att hon hade kommit över två biljetter till idol i Linköping nästa fredag. Främre parkett och 300kr styck. Känns väldigt rimligt faktiskt. Så det kommer jag sysselsätta mig med nästa fredag tillsammans med min syster. Nu på fredag står Sthlm/Västervik på schemat med min underbara vän Cornelia. Det går bra nu.

GRATTIS!

... Till NADJA som vann läppstiftet från Make up store som jag lottade ut förra veckan.
Det är snart påväg hem till dig!


WWW....

F-n. Det är farligt att slösurfa med datorn i knät framför diverse nätshopping-siter. Det är lätt att glömma bort att det är pengar man spenderar när det enda man aktivt gör är att placera muspekaren över vissa "lägg i  varukorgen" knappar. När man shoppar på stan och tvingas dra kortet varje gång man handlar något, OCH slå en kod så svider det lite mer. Tycker i alla fall jag. Men men, det gäller att ha koll på ekonomin och handla med måtta så man inte slutar som Carrie i SATC med kreditkortet tömt varje månad (jag äger inte ens ett kreditkort men ändå) eller Isla fisher i en shopaholics bekännelser. Jag vet inte hur det är med er, men jag älskar trots detta att nätshoppa..

HEJ!

Va kul att fler har hittat hit :) Hoppas ni är här för att stanna.
Nu ligger vi i soffan framför Ensam mamma söker och inväntar att maten ska bli klar. Det blir ugnsstekt kycklingfilé med morötter, potatisklyftor och majskolvar. MUMS! (Ja, jag hoppas att ni tog fram blocken och antecknade detta till punkt och pricka.) Imorgon är det tillbaka till jobbet som gäller och efter det blir det att fira Robin.


IDAG

.. står födelsedagsfika nr2 på schemat.
Mamma och Lovisa kommer snart hit för att fira min kära man. Ungefär såhär ser jag ut idag.

Skjorta och armband H&M, byxor och väska Gina tricot, skor Nelly.

LOOK AT ME

Nämen vad trevligt, ser ni nått speciellt om ni klickar er fram till fliken mode&skönhet på blogg.se's startsida?


Förresten så måste jag bära dessa byxor snart igen innan det blir för kallt.
Också en favorit från Nelly's rea. 99 kr.


ÄLSKAR DESSA

Ibland kan jag tycka att det känns som att något saknas när man inte bär skärp. Just skärp är dock inget jag lagt ner allt för mycket tid och energi åt att köpa. De är ofta onödigt dyra och intetsägande. Därför blev jag glad när jag fyndade dessa på Nelly's rea. Jag minns inte exakt, men tror jag betalade runt 40 kr styck för dem. Dom är i genomskinlig plast och gör det där lilla extra utan att ha kostat för mycket eller vara just intetsägande.


SNART 22 ÅR

Idag har det varit kalas hemma hos Robins föräldrar. Jag är rätt glad över att vi fick hålla det hemma hos dom istället för hos oss. Det är skönt att slippa allt stök och diverse spillda vätskor över golven. Det blir lätt så när det är många barn och vuxna som ska samsas på en och samma plats. Men det gick bra i alla fall och nu ligger vi hemma i sängen efter att ha ätit en varsin pizza från Oliver twist. Deras pizzor är rätt goda samtidigt som det ligger väldigt nära oss vilket aldrig kan vara fel när man är sugen på snabbmat.


RUN WITH THE WILD HORSES

Nu har jag och Lovisa varit ute i stallet en sväng och nu är det dags för att mata änderna nere i strömsparken :) Vincents favoritgrej att göra ungefär! haha. Det är alltid mysigt, synd bara att det är så trisst väder. Men men, man kan inte få allt. I eftermiddag ska vi hem till Robins föräldrar för att fira att han fyller år på tisdag.

Kläder H&M och Gina tricot, väska Nelly, skor Din sko.

VÄRLDENS BÄSTA SYSTER

Hemma igen! Eller inte hemma hos oss, men hos Lovisa. Tropicariet var helt okej, Vincent är väl egentligen lite för liten för sånt men det som rörde på sig tyckte han ju var roligt i alla fall :) Jag blev mest fascinerad av nån lustig ål och aporna i början. Men men, nu blir det en tripp till candyland och nån möbeloutlet som ska finnas ute vid blomsterlandet? Vi får väl se om vi hittar :)

TROPICARIET

Sitter just nu i bilen påväg till Kolmården, tropicariet. Det blev lite ändrade planer och vi åkte hit då Robins syster skulle hit med sina pojkar. Sen i eftermiddag ska jag försöka hinna köpa en födelsedagspresent till robin och gå lite på stan med Lovisa :) hörs senare!

ISLANDS AND SHORES

Idag är det tydligen fredag märker jag. Jag vet inte riktigt varför - men jag känner mig inte redo för helg. Jag har ingen dygnsuppfattning. Men men, har varit och hämtat lille V på dagis och ikväll (hela helgen) blir det lugna puckar. Ska ge mig på fläskfilégryta med ädelostsås till ikväll tänkte jag och imorgon kommer dock Lovisa hit.

Tröja H&M, jacka Cubus, byxor Gina tricot, väska Nelly, kängor Din sko.

PERFEKTA BYXAN

Hittade den perfekta byxan inne på Gina igår. Innan jag köpte mina två väskor, som synts lite på bild under veckan så hade jag faktiskt inte handlat på Gina på jättelänge. Men jag måste säga att jag tycker att dom har ryckt upp sig! Jag har många favoriter där just nu och tänkte börja med att tipsa om dom här byxorna som jag köpte igår. Sitter som en smäck och har väldigt bra stretch i sig! Blir dina för 499kr.

VILL NI HA DET? KOM OCH TA DET!

För ett tag sedan när jag gick på Make up stores modevisning med showgirl fick samtliga besökare med sig en goodiebag hem. I den fanns bla det här läppstiftet, som jag då förstås redan hade. Därför tänkte jag höra med er om det är något ni skulle vilja ha?! Om så är fallet så räcker det med att du kommenterar detta inlägg så drar jag en vinnare sen. OBS! Glöm inte er mejladress så att jag kan kontakta vinnaren :) Det är helt oanvänt och i färgtonen "TOSCA".

I'LL BE THE LAST ONE STANDING.

Pappa och Lovisa var sugna på en bit mat så vi åkte runt halva stan för att hitta ett ledigt bord. Det slutade med en oxfilé-pasta på pizzeria Napoli, vilken ironi. Men men, den är i alla fall GOD! Och när allt annat var fullproppat så fick det bli så helt enkelt. Jag är mätt och belåten och tackar så mycket för maten, pappa.

Jacka, (Robins) från Lagom, väska och byxor från Gina tricot, tröja Carlings, halsduk gammal från h&m, skärp Nelly och skor från skopunkten.

ÄNTLIGEN ÄR DEN MIN

Har spanat in den i evigheter. Men nu slog jag till :) Perfekt stl för ipad och allt annat man kan tänkas vilja släpa med sig! Det är svårt att uppskatta stl på den, men den är större än vad den ser ut. Från Gina tricot 249kr.


EN CLOSE UP PÅ DAGENS

Jag ber om ursäkt för brist på kvalitén. Mobilkameran ville inte riktigt anstränga sig idag och systemkameran, ja vart har jag lagt den nu igen - jo.. hos Kícki.


Skjorta med reptilmönster från MQ, genomskinligt plastskärp från Nelly, byxor från Gina tricot.


OVERSIZE

Slängde på mig Robins jacka, tycker den är skön.
Så nu drar jag till jobbet!


TRÖJAN PÅ OSV

Har precis kommit hem från afterworken. Fy fan vilken pensionär jag är!! Alla andra satt kvar och skulle sen vidare till Bishop, vissa ska tom ut! Och här ligger jag halvnaken i sängen och inväntar att bonde söker fru-avsnittet ska hamna i programbiblioteket.. Jag antar att man prioriterar olika saker ibland. Men men, nästa helg ska jag nog förmå mig att gå ut i alla fall!


ÄNNU ETT TILLSKOTT

Jag vet inte riktigt, men jag har verkligen börjat falla för kläder med färg, Jag har varit rätt så anti det förut, men när jag såg den här på en galge inne på bikbok och jag visste att jag hade 20% där kunde jag inte motstå den :) (det är en långärmad tröja som är lite kortare framtill) Den får åka på ikväll helt enkelt!


IDAG

Har jag jobbat, lunchat med Monika!! (det var länge sen), gått lite på stan och nu har jag ätit lite mat. Var tvungen att få i mig nått innan afterworken, skulle aldrig överlevt annars. Nu tänker jag bara sitta här och slappa ett tag innan jag börjar göra mig i ordning. Mitt hår har suttit uppe i samma knut i nacken i ett par dagar nu, ärligt talat, så vi får se hur det mår. Orkar inte med att det ser ut som ett helv*te.

AFTERWORK

Ikväll blir det afterwork med jobbet! Först blir det god mat på Texas longhorn och sen efter det någon drink någonstans. Det ska bli kul att komma ut lite och umgås med kollegorna utanför jobbets väggar!


VÅGAR MAN PÅSTÅ ATT..

.. SKOPUNKTEN har ryckt upp sig? Hittade dom här skorna i fredags och dom är verkligen supersköna. Stabil och grov klack, kommer passa utmärkt nu i höst. Ser inte alls billiga ut heller, om du frågar mig. Sen kan man ju tycka vad man vill om kopior, men jag kör i alla fall.

PLEASE COME AGAIN

Saknar nästan redan sommarkvällarnas outfits. Nu blir det mest jacka och halsduk på på morgonen och inte så mycket mer. Får försöka skärpa mig lite och vara kreativ ändå!

Idag kom pappa hit och hälsade på oss och nu på kvällen springer jag och Robin upp och ner till tvättstugan. Just nu ligger kissemiss på Robins bröst (som vanligt, han vägrar ligga någon annanstans än på vårat bröst?) .. och lilla V har precis somnat :)


ANG TRÖJAN

Det är några som undrat vart min tröja kommer ifrån på bilden nedan. Det var från början en klänning som jag fyndade i ett marknadsstånd uppe i Sthlm i somras. Klippte av den och fixade dit axelvaddar och vips, snygg!
Så tyvär finns den alltså inte att köpa någonstans i dagsläget.


RSS 2.0