SÅ DET SÅ

Jag vill inte vara en gnällig surkärring, men jag måste dock påstå att ni är riktigt dåliga på att kommentera. Till och med så dåliga att man tappar suget på att blogga faktiskt. Ni är i dagsläget inte ens 1% som väljer att ge lite feedback..

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Jag kommenterar ju ALLTID typ? :D så mig kan du inte gnälla på iaf, hihi. <3

2011-11-15 @ 14:44:15
URL: http://peggs.spotlife.se
Postat av: Monika

Sådär kände jag också ett tag när jag bloggade och då fick jag svaret " du bloggar ju för din egen skull", typ. Men det gör man ju absolut inte. Man bloggar för att man tycker att det är kul, javisst, men man BLOGGAR ju för andras skull, enbart. Annars skulle man skriva dagbok hemma eller ha lösenord på sin blogg så ENBART en själv skulle kunna se den. Så när ingen kommenterar är det sjukt tråkigt. Puss

2011-11-15 @ 17:29:19
Postat av: Matillda

Haha, vilken kul grej. "Att man skulle blogga för sin egen skull" - yeah right. Den som tror sig stå bakom den åsikten när han/hon uppdaterar flera gånger om dagen kanske borde ta sig en tankeställare. Visst, självklart bloggar jag en del för min egen skull, men till 75% är det ju för läsarnas skull och då tycker jag att man har mer eller mindre rätt till att kräva lite feedback då och då. Annars kan man ju lika gärna lägga ner känns det som..

2011-11-15 @ 20:39:41
Postat av: Monika

Precis vad jag menar!!!! man bloggar för att man tycker det är kul, men man bloggar Öppet för att man tycker att det är kul att dela med sig till andra också. Nu är jag helt slut av alla produkter, priser och hur nätet är uppbyggt haha... dags o sova. godnatt.

2011-11-15 @ 21:49:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0