TRANÅS BADHOTELL

Sådärja, tänkte väl ta den där recensionen nu. 

Tranås badhotell är en stor äldre byggnad som rymmer många fina salonger och rum. De vanliga dubbelrummen är dock av enklare standard så man får mer eller mindre vad man betalar för. Den vackra atmosfären i byggnaden kompenserar dock de enkla rummen eftersom man ändå inte spenderar så mycket tid på just hotellrummet. Spa/relax avdelningen är mysig men relativt liten. Jag har egentligen inte så mycket att jämföra med eftersom detta var mitt första spa som jag besökt, men rummet med den tempererade poolen var i alla fall verkligen supermysigt. Där fanns också en ångbastu och dusch/toalett.

Sen fanns det även ett annat relaxrum med en till pool där vattnet dock var lite svalare. Ett tips är att besöka detta badhotell på våren/sommaren då de har jättehärliga badtunnor precis nere vid svartån med bastu precis intill. Nu var det för kallt för att vi skulle våga oss ner dit men hade vädret varit lite skönare hade vi absolut badat i dem! Denna gång tog vi ingen behandling då vi inte riktigt hade pengar till det, men nästa gång ska vi verkligen göra det då jag tror att det förgyller kvällen/dagen ytterligare. Då kanske man dock måste sova 2 nätter för att hinna med allt.

Maten på spahotellet vad toppen. Perfekt tillagad (förutom efterrätten) och lagom mycket mat fick man för att man skulle bli mätt. Personalen är också väldigt trevlig vilket alltid är ett plus. Jag och Robin hade en jättebra kväll där och många liknande ska det bli. Vi tänkte försöka sätta detta i tradition och åka besöka olika spahotell ett par gånger per år.

MINUS med badhotellet: att de saknar bubbelpool, det är konstigt faktiskt att de inte har det.
PLUS med badhotellet: maten och de fina salongerna man vistas i.

BETYG: 3,5 av 5 toasters.
Totalkostnad 3140 kr för 2 personer. Plus 80 kr per person i reskostnad. I detta ingick:
Logi, eftermiddagsfike, vip-tallrik, trerättersmiddag, frukostbuffé samt fri tillgång till vedeldad badtunna och bastu, spa avdelning (ångbastu, bastu, pooler och realax), badrock och tofflor, gym, trådlöst internet, inhägnad bilparkering.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0