KUL MED NYTT

Näe. Jag var vrålhungrig (lagade pasta och mackaroner KÖTTBULLAR) så vi får köpa grill och äta gott imorgon i stället :) Det ska ju bli riktigt fint väder då med, om inte varmare än idag, så det kommer bli perfekt. Jag är ledig imorgon också och då planerar jag att gå en sväng på stan och inhandla lite grejer som jag blivit sugen på att testa. Bla. den där BB-grejen från garnier som de gör reklam om på tv, samt något som är bra för håret. Jag känner att det börjar bli torrt i topparna, så egentligen är det nog dags att toppa det lite igen. Men vem fasen är sugen på det nu när det väl vuxit ut en bit?. Jaja! Slänger in en bild på dessa dötuffa jeans från Gina tricot. Det är lixom metallic-look-a-like-jeans. Tummen upp!

HELT GALNA, RIGHT?

Kommentarer
Postat av: natta

pasta å makaroner? ;) det lät ju gott hha :D

2012-05-01 @ 17:27:08
URL: http://naatta.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Jag köpte BB-cremé på Åhlens (89:- med klubbkort..) i helgen, provade den idag, var inget speciellt med den men är ju svårt o säga efter en dag. Jag har ju sminkat mig med concealer + ID efter o.s.v, bara som den är händer ju inte så mycket :)



Bästa för håret ÄR moroccan oil, du måste köpa skiten, bästa!! Värt varenda krona. :)

2012-05-02 @ 11:24:04
URL: http://peggs.spotlife.se
Postat av: Emma Roodla - fotograf

åhh man tackar :)!! angående bröllopsfotografering så är det bara att slänga iväg ett mejl om du vill boka datum och höra om priser mm och om du såklart är intresserad fort :)!

2012-05-04 @ 17:53:44
URL: http://babiidarling.blogg.se/
Postat av: Emma Roodla - fotograf

[email protected] :)!

2012-05-04 @ 17:53:53
URL: http://babiidarling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0